- 4 Kasım 2012
- 762
- 123
- 73
vallaha elisim ne anlatayım canım benim oğlan başta usluydu şimdide uslu ALlah için karnı tok olsun gazı olmasın sesi çıkmıyo izliyo beni yada göğsüme yatıyorum böyle ağzıyla yanağıma dayayıp kokluyo öpüyo resmen nasıl güzel oluyo bir görsen ama son bir kaç gündür gazı çok fazla gecelri uyutmuyo böyle kızarıyoki gazı gelince garibim ne hale giriyo bende uykusuzluktan sterese girdim sanırım sinirlerim bozuk biraz sütüm gitti bugünm taşıp akan süt bugün yok oldu mama verdik uyuyo şimdilik zormuş ki annelik tadını çıakrın vallaha benimde aklım melisaya takıldı onun için girdim ses varmı diye sigara benimde aklıma geldide sanırım bırkamıştı gibi öyle bilyorum yaa doktorlr işte banada demişlerdi hatırlarsın yok kordon yok su fazla boğzında birşey var iri kafası büyük hani iriliği 3 kilo 300 gr 300 çık şlşiliğe 3 kilo hani 4 bulurdu aman Allah bilr dua etmek lazım hayırlısını istmeek lazım insan korkuyo tabiki ama her işin başıs tres unuytmamak lazım bunuda elisim sen zayııfsınki naısl yakışmıştır heöişlik sana vallaha tadını çıkar geri glemiyo o günler ben hala krnımda sanıyorum bazen zoruma gidiyo yanımda olmasına rağmen tepiklere naısl alışmışşsam artık
cok uzun oldu peşin peşin diyim
ay cok doldum
okumasanda olsun :)) ben rahatlamış oldummmm
bende suanda en güzel günlerimde oldugumu düşünüyorum:))) göbüş cok yok bebişim karnımda oohh ama ben daha fazla hissetmek istiyorum
bagırsaklaırmmı bebiş mi anlayamıyorum daha cok erkem tabiiii
doktorlar cok korkutuyoo bee ama benim doktor bi rahat ki sormaaa .)) o da benim şansım heralde...
melisamın morali cok bozuk heralde ben yazdıgımda burdaydı sonra cıktı sanırsam yazmadan..
ama kolay değil inşalah sonra bu günlere gülüp gecececekkk.. ben hatırlarsanız artık hamilelik için doktora gitmek bile istemiyorudm hiç sevmiyorum doktorlarııı
hep felaket tellalı gibiler....
oglun yanında ohh ne güzel her günün birbirindne farklı onun büyüdügünü görerek gecicek
gülücüklerriii agularııı
hele yaza baya secilmiş olcak emeklicek filan bıcır bıcır giydircen onuu ohhhhhh
en azından o şişkinliğin gitti canım son günler nasıl zorduuu
Allah veriyodur gerci kolaylıgını ama
birazcık daha büyüsün hava almaya cıkarsınız yarı kırkında filan cıkarsınız bi yerlere hava cok soguk olmazsaa
iyice kapatma kendini dışarıyaa ben inlşallah öyle yapmayıdüşünüyorum yani
duramam ben öyle cok içerde...
şimdiden bile yaz gelsin istiyorum valla sıkılıyorum cokkk
benimde bişey canımı sıktı...
bizim bebişin adı Allah izin verirse Yağız olcak
görümcem dün akşam
e li isimler bulsanıza filan dedi bende aradık ama yok dedim belki daah güzel bi isim bulursunuz dedi
sinir oldum biz dedik Yağız ismini sevdik yağız olcak değişmicek dedik
böyle aptal aptal konuşmaları sevmiyorum yaaaaaaaaaa
sonra kayınvalidemin söyledikleriii
ya hep muhalifet anlamıyorum yaaa
görümcemin cocugunun bogazı şişmiş vay anam hemen kötü bi hastalıkmıymış diye bi dünya düşünüyo dedm neden hemen o kadar düşünüyo
kayınvalidem senin olsun bak sende görürsün dedii
ben rahatım o konuda dedim
hemen ne olsa sizin olsun bak sizde görürsünüz ay allah ım bende zamanı gelince herseyi görücez elbet diyorum ama yine de tam tatmin olmuyorum onların laf sokmalarına karsı deli oluyorummmmmmm