• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Slm ben geldımmmmm
5 dkkda ısım bıttı cıktım hıcte kasılacak bısey yokmus yanı
İki gun istırahat verdı bende hıc sevmem yatmayı
2 uc hafta sınra sonucu alcam ancak cıkıyomus hayırlısı artık ama s sn eahatlamıs durumdayım yanı insallahh sonucumda gızel cıkarda tam anlamıyla rahatlat eskı huzurlu gunletıme donerım

melisam canım cok gecmiş olsun
karar vermek bile seni rahatlatmış ..
evet öyle cok tehlikeli bişey değil benim görümcemde yaptırmış hatta sırf saglıksız diye düşsün bile istemiş ama maşallah cin gibi bi oglu var
hem düşsün diye neler yapmış bu testten sonra halı yıkamış bilmem neee ama eger bişey olmucaksa olmaz olacaksa da zaten hersey olur....

Önemli olan senin rahat olman dediğin gibi
Hadi güzel haberler alıcaz inşallahh güzel iyi düşünelim iyi seyler olsun kötüyü cagırmamak lazım....

sen yat bol bol keyfini cıkar canım :)))

bende 3 lü test yaptırdım dün benimkide 20 gün içinde cıkıcakmış bakalım.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

bende cok yürüyünce bide uzanınca cok karnım acıyo agrıyoo artık dikkat etmemiz gerekiyor anladıgım kadarıyla sinyaller gelmeye başladı

bebişimi daha cok hissediyorum içimde resmen yaaaa :1::16::16:

melisam canım cok gecmiş olsun
karar vermek bile seni rahatlatmış ..
evet öyle cok tehlikeli bişey değil benim görümcemde yaptırmış hatta sırf saglıksız diye düşsün bile istemiş ama maşallah cin gibi bi oglu var
hem düşsün diye neler yapmış bu testten sonra halı yıkamış bilmem neee ama eger bişey olmucaksa olmaz olacaksa da zaten hersey olur....

Önemli olan senin rahat olman dediğin gibi
Hadi güzel haberler alıcaz inşallahh güzel iyi düşünelim iyi seyler olsun kötüyü cagırmamak lazım....
sen yat bol bol keyfini cıkar canım :)))

bende 3 lü test yaptırdım dün benimkide 20 gün içinde cıkıcakmış bakalım.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

bende cok yürüyünce bide uzanınca cok karnım acıyo agrıyoo artık dikkat etmemiz gerekiyor anladıgım kadarıyla sinyaller gelmeye başladı

bebişimi daha cok hissediyorum içimde resmen yaaaa :1::16::16:

Evet canım gercekten rahatladım bakalımsonucuda sabırla beklicem artık ama yapan dktr bıle dedı yuzde doksan saglıklı dıye rahatım yanı.ucluyu yaptırman cok ıyı olmus canım.bende gerek duyulmadı yapılmadı ama üçlü ve 4 lu test onemli renkli ulteosonda benımkî gobı sorun gorulse dahı 3 lu test ıyı cıkınca onemsenmıyo yanı
Sen nıye 20 gun bekliyosun cok uzun yaaaa bı haftada cıkıyodu benım kan sonuclaro

Essue canım iki hafta sonra ıyıce bebısın hareketlenecek o kafat guzelki daha net hıssedeceksınben uzandıgım an baslıyo hareketlerı
Hele dun gece heyecan yaptım uyuyamafım gece 4 e kdar hıssettım megersm bebem gece ole hareketlıymiş yaaa;))

ben geldşim melisam çok şükür kuzum atlattınsıkıntıyı bak doktorda olumlu konuşmuş ohh içim rahatladı sabah ezanında eşimle dua ettik sana kuzum Allahın izniyle sonuçta tertemiz çıkıcak görbak canım benim yeim snein o bıcırık kızını emi çok geçmişolsun rabbim birdaha sıkıntı yaaştmasın canım inş kevserim nasılsın kuzum :38:

ben geldşim melisam çok şükür kuzum atlattınsıkıntıyı bak doktorda olumlu konuşmuş ohh içim rahatladı sabah ezanında eşimle dua ettik sana kuzum Allahın izniyle sonuçta tertemiz çıkıcak görbak canım benim yeim snein o bıcırık kızını emi çok geçmişolsun rabbim birdaha sıkıntı yaaştmasın canım inş kevserim nasılsın kuzum :38:

Saol canım bwnımm sendende esındende allah razı oksun benım guzel arkadasım
Su iki gunu bı kan gelmeden sıvı gelmeden bi atlatsam tamamdır ıstırahat verdı ya tez canlıyım yatamıyorumji oleee sıkıntıdan patlıyoeum.

Saol canım bwnımm sendende esındende allah razı oksun benım guzel arkadasım
Su iki gunu bı kan gelmeden sıvı gelmeden bi atlatsam tamamdır ıstırahat verdı ya tez canlıyım yatamıyorumji oleee sıkıntıdan patlıyoeum.

canım benim sendende Allah razı olsun kuzum sen içini ferah tut ve dinlen gerekirse pc gelme yat 2 günü atlat hayırlısıyla gleirsin anlaştıkmı oldukça dinlen ne yemek ne iş sabırlı ol lütfen kendien iyi bakmı kuzumda iyi olsun melisam:38:

canım benim sendende Allah razı olsun kuzum sen içini ferah tut ve dinlen gerekirse pc gelme yat 2 günü atlat hayırlısıyla gleirsin anlaştıkmı oldukça dinlen ne yemek ne iş sabırlı ol lütfen kendien iyi bakmı kuzumda iyi olsun melisam:38:

Canım benım allahtan babannem yanımdada asıl işlerı o yapıyo
Ama yaslı kadınada cay getır dıyenıyıeumki kalkıp jendım alıyoeum biraz oncede kahce yaptım içtık

Elifım kıs ben bunu yerım ya maassallah cok tatlı tostosum vallahı dıslerımı sıkarak baktım resımlere ywrım ben ınuuuuu cok tatlı kıa bu :nazar:
Canım sarılıı gectımı bıraz resımkerde sarımsı cıkmıs eskı resımlerdır demı onlar kuzu

Elifım kıs ben bunu yerım ya maassallah cok tatlı tostosum vallahı dıslerımı sıkarak baktım resımlere ywrım ben ınuuuuu cok tatlı kıa bu :nazar:
Canım sarılıı gectımı bıraz resımkerde sarımsı cıkmıs eskı resımlerdır demı onlar kuzu
sağolsın teyzesi ilk eklediklerim bir hafta önceki ahli diğerleride doğduğu zamanlar geçti şükrler olsun melisam atlattık artık düzene giriyo uykusunuda ayarlıyoruz gece 11 de yatıyorum biz yataerken sabaha kadar süt için kalkıyo sadece 6-7 den sonra uyanıyo işte çok şükür :16::16::16:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh tosun paşam benim.Allah uzun ömürler versin ,hayırlı bir evlat olsun inşaaaaalllllaaaaahhhhhh.....

sağolsın teyzesi Allah razı olsun rabbim cümlemizin çocuuna uzun ömürler hayırlı ömürler naisp etsin darısı başınıza inş az kaldı sizleirnde resimelrini görücez burda :38::38::38:

Kıs bu acık tenli ya saclar gayet kumral duruyo maassallah boyuna posuna allsh snalı babalı buyutaun ni denem hep gıztl gunler gorun ınsallah;))

Slm ben geldımmmmm
5 dkkda ısım bıttı cıktım hıcte kasılacak bısey yokmus yanı
İki gun istırahat verdı bende hıc sevmem yatmayı
2 uc hafta sınra sonucu alcam ancak cıkıyomus hayırlısı artık ama s sn eahatlamıs durumdayım yanı insallahh sonucumda gızel cıkarda tam anlamıyla rahatlat eskı huzurlu gunletıme donerım

canım benim geçmiş olsun.okudum olanları.Rabbim hayırlı sonuçlar versin.nerde yaptırdın melisa amniyosentezi? inşallah rahtalarsın bişeyciklerde çıkmaz.

Back