Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Yemegımı koydum geldıım mmmm.cayıda dmledım ne yesem dıye oledusunuyom.bogazım cok acıldı ya ben nasıl dayanacam 3 ay kilo almadan uf ya;((

Yemegımı koydum geldıım mmmm.cayıda dmledım ne yesem dıye oledusunuyom.bogazım cok acıldı ya ben nasıl dayanacam 3 ay kilo almadan uf ya;((

ohh elleirne sağlık gülüm karnı yarıkmı yaptın patlıcan deyineee hanivallaha güüm ben sabah biber domates yaptım üzeirnede yumurta kırdım lokma lokma yedim canım çekti iş yapıncadaa acıkmışımki sorma sende yap seversen çok doyurucu oluyo ayrıca kuzum bende ilk 3 ay çok dikkat ettim ne kızartma ne hamur nede tatlı ağzıma sürmedim ama aldım yani malesef dikkate kalmıyo bünyeyle alakalı alıyosun iştee ama bu aralar tatlıya merak sladımki anlatamam fınsık ezmesini kaşık kaşık götürmeye başladım yineee

Yıdım geldımmmm ya sabah ne soguktı sımdı güneş var kevserde ates almaya ıgruyo heeee kıs sen uzanacaksan gıt yat tıtmayın senı

Sen uc ay pasoooo fanta içtın looo tabı kılo almazsın zatı mıden cok kotuydu.benım maassallah pek acık bogaz 55 le kalcaktık hamile ya ben cok takıyorum vallahı zatı suan okuz gıbıyım bı 15 kilı ustune dusunemiyorum

Yıdım geldımmmm ya sabah ne soguktı sımdı güneş var kevserde ates almaya ıgruyo heeee kıs sen uzanacaksan gıt yat tıtmayın senı

afiyet olsun gülüm ne yidin bakem soğuk gülüm gecede yağdıki hala nasıl esiyo rüzgar kevserim kocişine bakıyo balım yok ben uzandım sne yerken balım azıcık dinlendirdimi yetio sırıtmaa

Dola vardı canım cayla yursuyla onu yedım.
Tırlu yspıyorum daha yenı temıslendı ya mutfak karnı yarıkla batırmayım dedım.

Kusum insallah bişi cıkmaz yıne ya inceden korkıyorım doktorun ne doyecekletıyle ılgılı.
Hımmm once sag kadık agrıyodu sonra sol baskadı agrıya bıgun sabah itibarıyle sahda uıne rahatsızlık.ole dolanırmı len.

çıkmıycak gülüm görde bak en fazla dediği geç döllenme olucak bak görr olur gülüm bebek büyüdükçe kasıkalrda ağrı oucak artık sağı solu pek kalmıycak ama genelde benim sağ taraf ağrıyo meselaa sen gör sonra ilk iş buraya koy emi

BEN BUGÜN İYİ DİĞİLİM GALİBA SANURSAAMM
AKŞAM EVE GİTTİM YATAK ODAMIZDA DEĞİŞİKLİK YAPTIK YERDEĞİŞİLİĞİ DİYELİM
EV CURCUNAYDI EVİ TEMİZLE HALLARI SER BANYOYU YIKA GECE 3 DE YATTIM SABAH 7.30 KALKTIM TOZ ALDIM HAZIRLANDIM İŞE GELDİM:2:
ŞİMDİDE UYKUM VAR VE YORGUNUM AYRICA KASIKLARIM AĞRIYO
DAHA SAYIYIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…