Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bende dıyodum on bes dskka gecgıdıyım beklemeyım dııye olmadı dedıhın gıbı erken gıderım kuzu turbanlı bı kafınmı bırınden duydum ole bı kadın csrmıs ıyı doktormus dıye ismını hatırlamafı ama.

yok yavrum sarışın açık bir bayan.türbanlı olanda çok iyi bir dr onada giden çok:13:

Sellam kızlar bn geldm neydyonuz bn evdeym eşim yatı tırnağı batıyo aldılar tırnağı oda evde yatııyor 1 hafta evde bnde yatıyorum

Ya sutu gecemı ıvmek lazım sutle yogurt olayım karısıyo benım bıraz gece içince cok tuvalete kalkıyorum gece.elif sanki gerı sagamı gectıkıs bu anası gıbı fıldır fıldır gezmeyı sevıyo ya.

Sellam kızlar bn geldm neydyonuz bn evdeym eşim yatı tırnağı batıyo aldılar tırnağı oda evde yatııyor 1 hafta evde bnde yatıyorum

Gecmıs olsun kevsercık tırnagınım gectırdı benımde azcık uzasın cok batıyo ya ilk kesm cok onemliymiş dumdu kesmek lazımmıs tırnakları.
Sen nadıldın canooo

Kıslar yazdıklarım anlasılıyo mu ben bakınca sonradan bıraz zorlanıyorumda heheytttt
Cepten gırınce tombıkparmsklarım yanlıs harflere basıyo daaa)

a.slm ne yapalım kevserim iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun eşinede sen neden yatıyosun hasta değilsin dimi:26:

gülüm ben gece içiyorum acıktığım için ballı iyi tutuyo o açıdan farkı yok içde ne zaman içersen iç ayrıcca o tuvalete kalkma olayı bendede çok heleki bu araa sıkışınca aferdesin sağ tarafım çok ağrıyo fena halde

Yok şekerm bn iyim eşime bakıyorum ayağının üstüne basamıyo dikişleri var ağrıto bnde ona meyve yediriiyorum

Kıslar yazdıklarım anlasılıyo mu ben bakınca sonradan bıraz zorlanıyorumda heheytttt
Cepten gırınce tombıkparmsklarım yanlıs harflere basıyo daaa)

anlaişılıyo gülüm anlaşılıyo merak etme sen yazzz melisam bu arada sağda dmeişin acaba erkekmi kız şimdi sen öle deyincee solda hiç ağrı yokmu:26:

Yok şekerm bn iyim eşime bakıyorum ayağının üstüne basamıyo dikişleri var ağrıto bnde ona meyve yediriiyorum

çok geçmiş olsun gülüm yaa o yüzden gelemdin demekki kaç gündür aman sende kendne iyi bak olurmu prensesim nasıl bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…