:) ye teyzoş fena benim oğluşum ilk doğduğu gün bile öyle bakıyordu herkesi takip ediyordukısmet sizinkileri görmeye inşallah kuzum. oov iyi yaptın çok cici bir kadın dır memnun kalırsın inşallah. aklına gelen herşeyi sor çekinme. sen bir 15 dkk erken git kimse olmazsa alırlar seni.
Bende dıyodum on bes dskka gecgıdıyım beklemeyım dııye olmadı dedıhın gıbı erken gıderım kuzu turbanlı bı kafınmı bırınden duydum ole bı kadın csrmıs ıyı doktormus dıye ismını hatırlamafı ama.
yok yavrum sarışın açık bir bayan.türbanlı olanda çok iyi bir dr onada giden çok:13:
Hım tamam gulo dısarda gorursem boynna aylatım kafının sarısn ha wawwwwwwwww tam tıpım heheytttttt
Ay ne guzl kalabalıklastı topigımız hosgeldınızzzzzz)
Sellam kızlar bn geldm neydyonuz bn evdeym eşim yatı tırnağı batıyo aldılar tırnağı oda evde yatııyor 1 hafta evde bnde yatıyorum
Gecmıs olsun kevsercık tırnagınım gectırdı benımde azcık uzasın cok batıyo ya ilk kesm cok onemliymiş dumdu kesmek lazımmıs tırnakları.
Sen nadıldın canooo
a.slm ne yapalım kevserim iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun eşinede sen neden yatıyosun hasta değilsin dimi:26:Sellam kızlar bn geldm neydyonuz bn evdeym eşim yatı tırnağı batıyo aldılar tırnağı oda evde yatııyor 1 hafta evde bnde yatıyorum
Ya sutu gecemı ıvmek lazım sutle yogurt olayım karısıyo benım bıraz gece içince cok tuvalete kalkıyorum gece.elif sanki gerı sagamı gectıkıs bu anası gıbı fıldır fıldır gezmeyı sevıyo ya.
Elifım senın beben 14 subatta dogacak bak gorrrr demedı deme)
a.slm ne yapalım kevserim iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun eşinede sen neden yatıyosun hasta değilsin dimi:26:
gülüm ben gece içiyorum acıktığım için ballı iyi tutuyo o açıdan farkıy yok içde ne zaman içersen iç ayrıcca o tuvalete kalkma olayı bendede çok heleki bu araa sıkışınca aferdesin sağ tarafım çok ağrıyo fena halde
Kıslar yazdıklarım anlasılıyo mu ben bakınca sonradan bıraz zorlanıyorumda heheytttt
Cepten gırınce tombıkparmsklarım yanlıs harflere basıyo daaa)
Yok şekerm bn iyim eşime bakıyorum ayağının üstüne basamıyo dikişleri var ağrıto bnde ona meyve yediriiyorum
çok geçmiş olsun gülüm yaa o yüzden gelemdin demekki kaç gündür aman sende kendne iyi bak olurmu prensesim nasıl bakem
Saol cnm bnm. Merak etme teyzeesi durmadan annesini tepikliyo bzm prensimiz napıyo bakem
ohh yerim ben onu tepiklesin benimkide tepikliyo vallaha durmuyo hiç çok şükür sıkıntımız yok balım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?