gülüm bende istemeidmde babam dinlemiyo benim annemde yok yaa babam biraz daha hassas davranıyo el sürdürmyo inaırmısın ssnein kardeşin evlenecekmiş melisam Allah kolaylık versin balımm çok zorr evlendirmek ev kurmak zor iş yaaa ne zaman düünü pekihee gidicez gülüm gidelim artık yoksa eşim gececi olucak bende burda yapamam eşimde yapamaz gidleimde babamların yakınına artık rahat oluruz inşş gülüm ben mobilya olsunistmeiyorum çünkü katlanabiliyo her yere sığabiliyo ne bileyim kullanımırahat kaldırım oda aldığımda ikinci olursa onada kullanırım bakalım hayırlısı asrık sen doğra doğmaz yapcenmi oda minnoşumaa yaa misafir iinde iyi ouyo ama yedek odaa kaldırsan gelene yerin olmıycak ama:26:
işte ya aslında kaynanamlara bi takım aldırmak istiyorum dogunmnca almazlarsa daha da bize kalır onu almak ama odamda yok işte cıkmazda kaldım kuzu ya. olmadı derişim siz arabasını alın besigini alın alırlarsa tabi beni hayal kırıklıgına ugratıyolar işte böle yapmazlardı ya verdiler ya altnları bitti işleri bizle iste. aman bilmiyom biş derlerse alalım derlerse aldırıyım diyorum bilgisayarı kaldırıp gardfdropu koyabilirim aslında besigine yer var en azından iki parca bi takım alsalar . ya oda biraz tıkıs tıkıs olur ya iklerde geniş bi ecve tasınısrsak esyada hazır olyur bizede masrafı kalmaz diyorum ya. ama hesabımı uymuyo iste alırlarmı bilmem.