yerim snein o cadoş kızını bence korkmamıştır bahane etmiştir aranıza girmekiçin bende çok yapardım korkuyorum ayağına girerdim aralarınaakış geliyo eminem burayada yağdı gece boyu halada bozuk kapalı artık dikkat etmek lazım hasta olmamak için gülümm:26:
4.5 ayıma kadar kız dedi gülüm büyük ihtimalle kız deid 3 kere gittim sürekli pipi yok dedi pipi görünüyo kız dedi sonra erkek oldu memlekete gidecktim bakıldım gittim yine kız dedi 5 gün sonra memlektimdeki doktor rkek dedi kız deidm ama kordonu olabilir diye kıvırdı geldim burda erkek deid sonra özele gittim oda erkek dedi sanırım erkek büyük ihtimalle daha dğeişmezseee
o zaman doğrudur kuzum korkmuşutr kuzum bende çok korkarım yaa demek aşağıdan su çıkmış vay anasını o kadar yağdı heeeyok yok korkulacak derecede gök gürüldedi ben bile korktum ki zaten korkarım:18:
baya çok yağdı bizim alt katın mutfağından çıkmış su
çatlak doktorlar işi sende öğreniyolar herhalde
sağlıklı olsunda kız oğlan fark etmez ama insan içinde kızsa kendini kıza oğlansa oğlana göre adepte ediyo:26:
rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah canımo zaman doğrudur kuzum korkmuşutr kuzum bende çok korkarım yaa demek aşağıdan su çıkmış vay anasını o kadar yağdı heee
vallaha öyle sanırım bende öğreniyolar hayırlısı bee gülüm farekı yok olurmu hiç kaç zamanın üzeirne kavuşmuşum ben onaa hiç farkı olurmu ama ddiğin gibi hani insan emin olupda şöyle aklı içi rahat emince alışveriş yapmak istiyor şimdi ne erkeğe nede kıza gidemiyorum ki hayırlısı bakalım bir dahaki kontrolede erkek derse alırım artık ortak renklerde birşeyler gülüm
rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah canım
inş eminem sağolsın Alah razı olsunn kuzum sen nasılsın eşin naısl oldu gülüm
moonummmmmmmmm hoşgeldin gülüm naıslsınnn
abimler geldi cnm bayram için izmirden çıkmak zorunda kaldım sonra görüşürüz tatlım
melisam buda oğluşum merak ediyordun.
çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma eşimde iyi hamd olsun
abimler geldi cnm bayram için izmirden çıkmak zorunda kaldım sonra görüşürüz tatlım
günaydın elifim
günaydın fıstığım nasılsın bende sana yazdım kızz ne zaman gidicen doktora minnoşumu görmeye
evim tertemiz oldu mutfak duvarlarına kadar sildiler sagolsunlar. iki bayandı bende yoruldum amma.
kargom gelmedi ddün ona sinirlendim.
neyse yarıngelcekmiş konustumda.
sen nasılsın kuzu.
ohh mis gibi olmuştur can sağlığıyla otur kirlet gülüm bende kaltım camlar dışında koltuk altları falan sildim süpürüdm kapıları hallettim birtek camlarım kaldı oda inş kadın alıcam braz daha geçsindee kargon neden glemedi hani dün gelecekti yaaa :26:
elifim yav bugun randevuyu verdi taaaaaaaaa 15.40 a aldım bakalım cok sacma bi saat oldu acaba diyom bayramdan sonrayamı kalsa bekledim o kadar.ne dersin. ya yataktan kalkarken sanki gögüzlerimin içinde demir var bi agırlık yapıyo agrıyo sorma seninde olemiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?