Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

allah muhabbetinizi arttırsın kuzu sizi kumarbazlar he. devletin polisini ne diye olayıyon kıs
oynayın bakalım tavla atın len birer turk kahvesi bide sigara ohhhhh gel keyfim gel.

allah muhabbetinizi arttırsın kuzu sizi kumarbazlar he. devletin polisini ne diye olayıyon kıs
oynayın bakalım tavla atın len birer turk kahvesi bide sigara ohhhhh gel keyfim gel.

sağolsın güüm vallaha böyle fırsat buldukça oynuyoruzz kimse yokmuş hafta başı yaa gelen olamış karakola şuan yaa ben tavla bilmyiorum kızz eşimde çok seviyo aksine bir iki kere öğretti sevmedim ayrıcam kahve tmmda sigara yok uuıt onu uleynn unutttt

melisam kuzum bende azıcık uzanayım sendee bak işlerine dediğim gibi elini sürmee anlaştıkmı gelirim yine biraz uzanayım sabhaları çok halsiz oluyorum öpüyorum kuzum görüşrüz

melisam kuzum bende azıcık uzanayım sendee bak işlerine dediğim gibi elini sürmee anlaştıkmı gelirim yine biraz uzanayım sabhaları çok halsiz oluyorum öpüyorum kuzum görüşrüz

tamam gülüm kadınlara bakltım iş uzadı biraz. beklerim uzanda gel hadi

ah bi unutsam sitrese girdim yarın yarın içcerdim vallahı sabahtan bu yana 3 tane yuvarlamısım ya.

hehe dimii çok garip geliyo bazen bende inanamıyorum nezaman hamiş kaldımda nezaman doğurdum
baktıkça böyle tuhaf geliyo bumuydu içimdeki diye Rabbime şükürler olsun
inşallah sende sağsağlim kavuşcaksın bebişine cnm benimm

iyiym tatlım bizde iyiyz ne olsun evde çalışıyorum artık ofise birkaç ay gitmicem oğluşla zor biraz toplansın giderim arada.oh iiyi yapmışsın sana mail atıyom resim :)))

gitme tabi kuzumm daha küçücük tatlı bıdık resimlerine baktım bayıldımmm kuzumm maşallahhh fatihe pek tatlı maşallahh
ısırasım geldi onu pozları harika valla o dudaklarını ısırırımm onunn maşallah subhanallah
gaz sıkıntısı felen varmı kuzumm bizimki gazlıydı şimdi şimdi düzeldi gibi çok şükür

anlaştık kuzum o zaman tmm sende müait olduğun bir zamanda eklersin balım bekliyoruz sabırsızlıklaaa

ben geldim emme sen yoksun balımcımmm
isim düşündünüzmü yeğenime diye sormustum emme atlamıssın kuzumm

hogeldn kuzum benim nasılsın geldim bendee yaa sabah girdim braz durdum halsizleştim gittim uzandım azıcık gözüm almış sonra kalktımyemekleirmi koydum kndime balık kızartım salata yaptım ydim çayımıda demledim geldim iştee yaa isim düşünüyoruzda hangisi tam kesin olmadığı iin kızmı irkekmi bilemiyoruz erkek olursa umut utku olabilir belki kızda ece ecenaz ezgi eylül düünüyoduk ama iyice kesinleşmeden şu diyemiyoruz gülüm sne nasılsın damadım nasıl ağzım alışmış vallaha çeviremiyorum damadım işte ohh

tamam gülüm kadınlara bakltım iş uzadı biraz. beklerim uzanda gel hadi
kusuruma bakma melisam vallha nasıl halsizlik oluyo alıştımda o saatlerde yatmayaa duramıyorum kalktım yemeklerimi yaptım yemeğimi yedim çayımı yaptım geldim sen nerdesinbitmedimi işler ne alemde hade gel yaaaa
ah bi unutsam sitrese girdim yarın yarın içcerdim vallahı sabahtan bu yana 3 tane yuvarlamısım ya.

unutucaksın inş miden bulansın bak sigara deyince nasıl tiksinşceksin gülüm tez vakiitte inşşşşşş:26:

dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesin resim varmı resim damadımın bir baksam nasıl oldu büyüdümü kuzum hee olurmu:26:

dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nirdesin resim varmı resim damadımın bir baksam nasıl oldu büyüdümü kuzum hee olurmu:26:

iyiyim kuzumm çok şükür çağatay uyandıda onu pışpışladım şimdide gözler yarım açık uyandı uyanacak yani
kesindir artık kuzumm erkek dedilerse sanmam değişceğini bacımm umut utku çok güzel isim
kız olaydı alcaktım emme şans yok bende hehe alıştık gelinim damadım demeye vazgeçilmiyo hemencik
ohh mis gibi kuzum balık bol bol ye yarasın yeğenime çayı az iç emi kuzumm demiri azaltıyo çünkülüm
bende yemek yaptım bi çağatayla ilgilendim bi yemek yaptım benım menude tarhana çorbası karnıbahar yemeği (ben sevmiyorum ama kocişe yaptım ) bide pilav yapcam birazdan yanınada yoğurt salata yallah
ahanda uyandı benım minik oğluşum şimdi çıkıyorum bacımm gene gelirim resim koycaktım emme sen çıkmışsın tatlım
benımde çıkmam gerek çağatay ortalıgı yıkmadan öptüm senide yegenımıde hemide kocamaaannn

yerim ben yaranmazı yarım yarım bakıyo heee yerim maaşallah yavrumaaa yaa bende artık erkek gözüyl bakıyorum gülüm ama benim elitmede ilk erkek dediler sonra kız dediler doğdu erkek oldu ortak renklerde buluşucaz artık bizde hayırlısıyla sağlıkla doğsunda tek bende doğduktan sonraa alırım pembekli yada mavili naisp olursa ohh elleirne sağlık kuzum karnıbaharaı bende sevmem ama çorbandan isterim bendde biber dolması vee mercimek çorbası varr yiyorum gülüm vallaha yemem gayet iyi çok şükür çayıda çok açık iççiyoum bu aralarda azalttım esiye nazaran balım benim tmm sen çık bak yaramaza gelebilrsen gel resim ekle olurmu öp yerime kuzumu sneide öpüyorum görişürüz

iyim çok şükür sen nasılısn meleğin nasıl bakalım göbüş büyüdümü

bende iyiyim çok şükür bee eminem büyüdü yaa büyümezmi birde cinsiyeti değitşti erkek diyolar şimdide doktorlar teyzesş çok şükürr iyi odaa büyüyo tepikleye tepikleyee

ben üşüyorum bugün yaa daha düne kadar kısa kollarla gezeen ben bugün hırkayla geziyorum
gece çok yağmur yağdı cadı kızım gök gürültüsünden korkup aramıza girdi sabaha kadar uyduk öyle
ama ne kendi nede biz rahat edemedik

bende iyiyim çok şükür bee eminem büyüdü yaa büyümezmi birde cinsiyeti değitşti erkek diyolar şimdide doktorlar teyzesş çok şükürr iyi odaa büyüyo tepikleye tepikleyee

yerim ben onun tepükünü
daha önce kımı demiş doktor:26:

yerim snein o cadoş kızını bence korkmamıştır bahane etmiştir aranıza girmekiçin bende çok yapardım korkuyorum ayağına girerdim aralarınaakış geliyo eminem burayada yağdı gece boyu halada bozuk kapalı artık dikkat etmek lazım hasta olmamak için gülümm:26:

yerim ben onun tepükünü
daha önce kımı demiş doktor:26:

4.5 ayıma kadar kız dedi gülüm büyük ihtimalle kız deid 3 kere gittim sürekli pipi yok dedi pipi görünüyo kız dedi sonra erkek oldu memlekete gidecktim bakıldım gittim yine kız dedi 5 gün sonra memlektimdeki doktor rkek dedi kız deidm ama kordonu olabilir diye kıvırdı geldim burda erkek deid sonra özele gittim oda erkek dedi sanırım erkek büyük ihtimalle daha dğeişmezseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…