Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

uyuzlar ya bayram dolayısıyla yogunduk falan dedi biraz once aradı bugun yollasam yarın elinize gecse dedi tamam dedim
adresi yinelicekdim ya musteri var diye kapattı essolusu tekrar telefon bekliyorum. adamdan

bayramda bahaneleri heee ne alaksı var altı üstü atıcaksın kargoyaa elinde onalrmı geitriyo sanki sinirler

kuzum kapı baca ne siliyon kadın alcakksan ya bitek cama 50 ye geliyolar
tüm eve 100e tum evi hallet daha iyi degilmi kısç. dusakabının camını m ıs gibi temilemişler ya dediydim onlara banyıo temizlgine ve mutfsaaga cok dıkkat ederim diye. bende onlara musteri buldum memnun kaldım oldu işte tamam ben bunlara devam ederim gari.

kuzum sabah kalktım tv kanalları yok site yönetimini aradık gelmedi dedim tvye oturursam kalıcak kalktım soyundum işlere 8de yaptım kadını almam 1 ayı bulu gülüm doğuma yakın olsun diyorum bir daha masrafda olmasın hemde kışın ortasında zaten siinmez yaptım vallaha kokuyki evim ne güzel oluyo dimi snein evde daha güzeldir baksana içinede sinmiş bu sefer ne güzel işte mennun kaldıysan onları alırsın artık malum hamileik ilerledikçe birde doğumunda yaza geliyo mis gibi temizlerler oh ne güzel melisammm

ya sabahlarıda cay bile igrenc geliyo içiyorum ama agızımın tadı b i garip ya.

oyy oyy çaydamı tat vermiyo sana kıyamam ben sanaaağzında böylee sürekli tatlı desen değil acı desen değil karışımlı paslanmış gibi bir tat ver dimi sürekli eksş yemek isterdim ben ancak o götürüyodu il aylar limon erik tuzla birlikte işte melisam yada soda içerdim fantayla onlar hem midemi rahatltırdı hemde ağzımın tadıı geçirirdi

evet gülüm pas gibi sinir oluyom kahbvaltıyı yaptım simdi ceviz yicem dün bademle fındık yiyom bebişim için yiyom diyorum esim dalga geciyo hııııııııı tamam bebek bahanen oldu artık diyo. cig badem fındıga bayılırım bennnnnnnnnnnnnnnn de.
ya bi kişi beni rüyasında görmüş erkeki olcakmıs. kocamın kardeside fala baktırmıs ondada erkek bebek geliyo demiş. bende pembe tulum alşdıydım içimde kalmasın giydiririm yinede

evet o tat iğrenç malesef bende deli oludum sırf gitsin diye boş kalmaz tıkınırdım birşeylerrohh yee gülüm yee ceviz çok önemli bak bende bu aralar boşladımda eşim 2 gündür eliyle tıkıyo ağzıma yemiyosun hiç diyo hee yemiyorum diyorum birde diyosun diyo neden yemyosun sıramı geliyo hiç boş kalmıyorumki diyoum bademi bende çok severim bakk en sevdiğimdir yani :sszyaa eşler ne kadar gıcık oluyolar dimi dalga geçiyolarr benide deli ediyo geçen gün yatıyorum karnımı açtım izliyoruz oynamasını dışardan diyoki elf yakında karşıdan baksam yüzünü görmem karnından deli küğstüm bende döndüm yanıma yok sana çocuk mocuk çıkarmıycam tutucam içimde dedim ayrıca rüyaların tersi çıkar emin ol bence sneinki kız hem erkek osladaa giydirirsin beimde aklım o pembede kaldı kardeşim al giydir gönlün olsun diyo

gidiyim ben demi doktora. bu randevu aldıgım mooonum dokotoru hayrunisa hastanesiin. gülün esinin hastanesi fakirler ya biraz daha gidip zengin edelim ah yazık.aslında o hastaneye ozellikle gitmek istemiyorum ya doktor iyi diyo moonum.

e bence git o zaman bilelim durum ne kaç haftalık nasıl diye güülüm gelincee hamileik takvimide yaparsın Allah snei ne etmesindelü zangün fakürr doktor eyi olsundaa tek hem moonum iyi dediyse eyidir git bakıl benceee al resmini getir mercimeğimin

su yastık cok iyiymiş ya bendede fanatik koltugu varya dedim onu sişirsem yine bebeyi koyarım içine.cok rahat kıs.

gülüm o cantalardan pek kalmadı ya olemı alcen. bebek arabası falan onlar bayagı pahalı seyler ne yapcaksak.
dün aradı kaynanam geliyim senle diyo yok gerek yok dedim.
iyi demişmiyim.

ok bnen bu gazla kalp atıslarınıda zorla dinlerimmmmmmmmmmmm kıs duyulurmu acep ya sen dedinya duyulmaz diye ondan daoyalıyom dötümü aslında.

gülüm o cantalardan pek kalmadı ya olemı alcen. bebek arabası falan onlar bayagı pahalı seyler ne yapcaksak.
dün aradı kaynanam geliyim senle diyo yok gerek yok dedim.
iyi demişmiyim.

yaa gittigidiyordan buldum ilk defa gördüm bende amaçok hoşuma gittik çok rahat hani yemek yaparken iş yaparken alırım yanımaa aklımkalmaz dedim alıcam gibi eşimde çok beğendi bebek arabasını almayı düünmüyorum gülüm gerkeli diyolar ama ben dışarı çıkmıyorum biliyosun hem bu sene tayinimizde çıkıyo gittiğimiz yerde ihtiyacım olursa eksikliğini hissedersem alıcam yoksa pek niyatim yok beşiğinide park yatakalrından alıcam kalabalık olmasın bana braz büyüsün sonra odasını alıcaz şuan için çok gereksiz bence vallaha balım Allahım kolaylık versin zor oahalı gereklii olanları alıcaz el mecbur zaten beşik takımını giyimini falan babam alıcakmış kız tarafına kalıyo diye diğerleirnide biz yapıcaz nasip olursa otursun oturduğu yere paraya gelince geri çekilsin karışmaya gelince sokmasın burnunu iyi ypmışşın bence gülüm

ok bnen bu gazla kalp atıslarınıda zorla dinlerimmmmmmmmmmmm kıs duyulurmu acep ya sen dedinya duyulmaz diye ondan daoyalıyom dötümü aslında.
kuzum hesaplamaya göre 7+2 günlük hamilesin ama tabi geç döllenme saydığımız için mutemelen daha 5-6 haftalık falnasın onun içn bileiyorum duyamazsın gibi 7. haftalarda oluyo ama 6. haftasında gidip duyanda var hani yok değil bende kaçıncı haftamdı hiç hatırlayamıyorum inanki gülüm
kahve yapıp gelcem kusu

tmm balım yap gel bende çay içiorum

hım aman ne adeti vallahı bzizaimkiler bişi yapamaz bi altın takarlar tamam ole uzfak tefek kıyafet alırlarda beişik aldırmam bi emekli maasla geçinemiyolar bile ki. kardesimde evlencek bi dünya masraf onada ceyizine bişi almak istiyorum bı gelsinde begensin alcam bişi taksitle oderim.
aaaaaaaaaaaaa sark bolgesinde görev yapotımı esin gidecen he gitme kıs burda yakın oldugunu bilmek iyiydi kıs.
en iyisi park yatak yada ikeada cok güzel mobilyadan küçücük bes,ikler var onlardand aolabilir aslında cok güzel duruyo bende bi 6 ay
yatak odamda tutarım ya ondan sonra oda işini yaparız ama bu evimde musait degil. üç odaydı birini salonla birleştirttim kocaman salonum oldu oda sayısı azaldı bi oturma odam var ordada iki cekyat onlarıda vermek istemiyorum bilmiyorum ne yaparım ya.misafire yatacak yer olmuyo o zaman salon takımım acılmıyo benim.
bi durumu düzeltip su yeniosnadan tasınaydık bi iyiydi de işte.

bakalım bende merak ediyorum simdi bu yeni doktor bi saat rahatsızlıgımı anlat işin yoksa. benimki nazlı kısım duyma vakti gelse bile duyurmaz kalp atısını sıpa baksana kesetyi bile göremediydik. ama ben knan degerin 486 ya yükselince iyi rahatladım sadece az bi düşünce kaldı ama cok mu rahatım hayır o kesetyi göremeden rahat olamam daha.
yagmur yagma ya camlarımı mahvediyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
eylül hamilelerinde bi bayan vardı onu okudum iyice tedirgin oldum 700 e kadar yukselmıs sonra 300 e inmiş doktoru kimyasal gebelik demiş . bide bu cıktı ya dıs gebelik miş kimyasalmıs

gülüm bende istemeidmde babam dinlemiyo benim annemde yok yaa babam biraz daha hassas davranıyo el sürdürmyo inaırmısın ssnein kardeşin evlenecekmiş melisam Allah kolaylık versin balımm çok zorr evlendirmek ev kurmak zor iş yaaa ne zaman düünü pekihee gidicez gülüm gidelim artık yoksa eşim gececi olucak bende burda yapamam eşimde yapamaz gidleimde babamların yakınına artık rahat oluruz inşş gülüm ben mobilya olsunistmeiyorum çünkü katlanabiliyo her yere sığabiliyo ne bileyim kullanımırahat kaldırım oda aldığımda ikinci olursa onada kullanırım bakalım hayırlısı asrık sen doğra doğmaz yapcenmi oda minnoşumaa yaa misafir iinde iyi ouyo ama yedek odaa kaldırsan gelene yerin olmıycak ama:26:

gülüm doktorun dinlesi ilgilenmesi çok iyi ouyo bakarsın sneinde içine sinerde iştee rahtça için rahat dönersin yarı yarıya ihtimal varr duyablirsinde duyamazsında bende tamkesin birşey diyemiyorum inan hayırlısı olsun bakalım sen keseyi duyda kalp atışınıda haftaya duyarsın balım anlıyorum seni bende öylee keseyi gördükten sonra rahatlamıştım gülüm sen oraları okuma nler neler vr sıkıntı etme rabbime emanet o ben inanıorum o sağlıklı bebiş annesi sne içini rahat tut kızz bir kere olsun ycam silince yağmur yağmadığını görmedim ben heee gerçi bu havalarda normal ama diğer zaömanlardada yağardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…