Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Essue tühhhhhhj sana essek p....gıbı bıraktın benı kıs gıdıyom dıye nıye demiyon işimin arasında saa yazdım yaknız bırakmadım uyuz karı senı hıhhhhh

Slmın hellı
Bebem sag tarafa gectı gobegımın sag tarafı sıstı esım fark ettı cok garıp

slm melisam kusuruma bakma uyumuş kalmışım anam kalkamıyprum yerimden nasıl ağırlık var anlatamam deimek prensesim yer değiştirdi çok garip oluyo insan hele dur oyansın dışlardan izle bak gözünü alamıycaksın ordan

slm kızlar kurtlar vadisi çok heyecanlı bugün.sağ kasığım çok fenaaaaaaaaaaaaaa belime vuruyor valla

tamam gamzem hatırlamamak en iyisi utanç verici çünkü canım benim

slm kızlar kurtlar vadisi çok heyecanlı bugün.sağ kasığım çok fenaaaaaaaaaaaaaa belime vuruyor valla

a.slm fındığım senemi izliosun kız onu şuan eşim son sesde izliyo benide görmüyo vallahakasık ağrınmı var kuzum hadi hayırlısı olsun inş

kevserim senden hala ses yok fındığım sanada iyi yolculular kuzum istanbula geldiğinde haber et merak etmiyim olurmu Allaha emnaet ol kuzum

günaydın eminem hoşgeldin bende sizin topiğe geldim günaydın didim kalp kalbe karşıymış canım nasılsın

haha bende orda kimse olmayınca bura geldim
hem sizin demekte ne oluyo kız bizim topikimiz orası

yaww eliff senin şu mesaj sayına bakıyorum da ne kadar geride kaldığımı anlıyorum
sen benden sonra üye oldun sonra o üeliğini iptal edp yeni bir üyelik açtın yinede yetişemedim sana

haha bende orda kimse olmayınca bura geldim
hem sizin demekte ne oluyo kız bizim topikimiz orası
tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni ben
yaww eliff senin şu mesaj sayına bakıyorum da ne kadar geride kaldığımı anlıyorum
sen benden sonra üye oldun sonra o üeliğini iptal edp yeni bir üyelik açtın yinede yetişemedim sana

mesaj sayım derken yazdıklarımmmı oluyo eminem vallaha çnemin düşüklüğü belli oluyo her halimden deseneee :))))))))))))

tabikii bizim topikimiz eminem yerim seni ben

mesaj sayım derken yazdıklarımmmı oluyo eminem vallaha çnemin düşüklüğü belli oluyo her halimden deseneee :))))))))))))

hahha yok kız ne çene düşüklüğü ne güzel işte konuşkan insan kendini ifade edebilen insandır benim gibi susupus olama
evet yazdıkların oluyo

hahha yok kız ne çene düşüklüğü ne güzel işte konuşkan insan kendini ifade edebilen insandır benim gibi susupus olama
evet yazdıkların oluyo

hiç dikkat etmedimde doğrudur eminem vallaha çok konuşkanım normaldede eşimin gözleir akşam böyle oluyo artık beni dinlemekten :111::111:garibim birgün baktım kumandayı bana tutmuş ne yapıyosun dedim kısmaya çalışıyorumda işlemiyo dedi 27:

eliifffffffffffffff alemsinn
demek kumadadan sesini kısmaya çalışıyo

eliff yaaa şu benim patronu dövücemde koltuk çıkarmısın banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…