Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elif bebnim kıyafetleri için bi dolap aldınmı kıs nereye koyyon benım gardrop zati doluydu bide onmları sıkıstırıyorum olmuyo bole sıkış pıkış
gecen kaynanama dedim cekyatlar dur bilgisayarı salona tasırız oraya dızeriz mobilyaları diye oda mobilyayı sorun etme sen dedsi alcaklar herhal
kaynananda haber yokmu hala gelmicekmı kalles kadın

bende topladımda sil süpür yapıcam sadece derin temizlik yok valaha heç halim yok belime bıaklar saplanıyo sanki melisma kız sen balık yiye yine balık gibi bir kız çıkarıcan heeee

haftada bı yıyom kıs delu balık gibi kaysın bebelerimiz kutrtucuklardan insallahhhhhhhhhhhhh

kuzum ben 4lü çekmeceler oluyo yaa yatak odasının onalrı boşaklttım içine koydum tam 4 gözü doldurdu işte hepsi benim olmayan kıyafetleride hurca koydum kaldırdım demek alıcak baannesi iyi bakalım alın alsın prensesime ohh cicili bicili yok kuzum yaa daha ses yok gelmiycek gibi gelmesin umurumda değilde ben babama ne diyicem üzülücek bu kızımın anası yok yalnız bak kimse kalmadı diye dertlenicek ben ona üzülüyorum yoksa ben hallederim vallaha
haftada bı yıyom kıs delu balık gibi kaysın bebelerimiz kutrtucuklardan insallahhhhhhhhhhhhh
heee bana hergünmüş gibi geldi şaka şaka kuzum iyi aksatmıyosun güzel yapıyorusn imreniyorum sana ama keşke bende sevsemde yesem ama sevmiyorum mecburiyetten işte
vallahımı ilk mıcması dogumda olmuyomu ya nereye yapıyo kıs bu

vallaha yazıyo işte ilk dışkısını yapıyo gibilerden hatta gamzemin doğum gecikince içerde kendi dışkısı gitmiş yaa o yüzden hastaneye yatırdılar çocuğu neler çekti yoğun bakımda kaldı yavrum bilmiyomuydun:26::26::26:

inansan iyi olur
ya benim arkadaşım bile yok şu fani dünyadaa
ciddi söylüyrum elifim bekarlığımda daha beterdim annem kızardı bana gelen misafire bile hoşgeldin demezdim illa ilk adımı katşı taraf atacaktı
komşularımız bile sen neden konumuyosun derlerdi bana bana dinlemek daha iyi geliyo derdim
yok yav abaaaaaaaaaaa bende atlatamadım hala gribi ya ne lanet bi gripmıs bu ya cok siddetli artıkın gripler ya gecmiş olsun senınde yakındır olmamna hemen baslıyaydın haplara.
soğol melsam valla öyle grip grip değilki yatak döşek yatmazsan geçmiyo :26:
kıslar bebem işemeye baslamıs hemıde ıcıme cok igrenc yavvvvvvv neyse mıcmasınd işesin dicemya insallah ole bişi yoktur mıcmaz demı dogana kadar. vallahı camasır suları içip dezenfekte ederim kendimi

vallaha eminem aslında bekarken bende öyletdim kendi ailem dışında kimseyle iki kelmeyi bir araya getiripde konuşamazdım hoşgeldniz diyemzdim ama evlendiketen sonra değiştim nedense yine çenem düşüktü ama babama halama falan şidi baya açıldım babam bile farketti ne oldu bu kıza diye hiç tanımadığım yabancıyla bile konuşuyorum dediğin gibi ilk adımı karşıdn bekleridm kendimi faklı hissederdim yapı melsesemi kafa dengimi bulamadığımızdan anaömdım ama iyi değil aslında içe kapanık olmak insan dertleştikçe paylaştıkça açılıyo vallaha senki zor günler geçirdin Allahtan burası var kızlar destek oldu sana en azından insan isteidği gibi konuşabiliyo anlatabilyo bazen en yakınımıza bile anlatmıoyruz sornlarımız gülüm benim

yo bilmiyodum kuzum ya . ilk dıskıyı yıyerek zehierlenen bebekleri dun duydum ya bilmiyomkı demek gercek. neyse tostos simdi iyi.
balıgı severim cıdden haftada bi yerdim zati hamılelikten oncede. bı yazın yemezdım işte nadirr yerdim.
çiş bobrege gidiyomusdışkı nereye gidiyo ya ay cok igrenc bunu dusunmek ya abaaaaaaaaaaa daha dogmadan agzıma mıctı derler ya bizüm rahım kalın bagırsaga dnecek desene bide diyolar ıcıne bosalmasın ulen içimde bok varsa bosalsın ne olcek tki tobeeeeeeeeeeeeee
kıslar elifim emosum optum sizi ben bi supurup sileyim bugun kablıoya bakıyımda bulabılırsem size cicleri göstereyim cicikleri degil he yanlıs anlamayın
pembe cicileri

yaa kuzum çok çekti rüzgar paşa Allahtan atlattı işte o yüzden aslında tehlikeli bir yerde kız sen hakiketen deülsün demek boşalsa ne olur bok var hee vallaha gülemyorumda şeyimin zorunan deli snei hakkımızda hayırlısı melisam yeterki onlar zamanında gelsin sağlıkla gelsinde herşeye katlanıyoruz ite ne yapıcan zati rüyamda görüm oğlumu seviyodum sezeryan olmuşum ama karnımda zerre kadar acı yok tersi olcak sanırsam mm meliam hadi bende öpüyorum sana kolay gelsin hafta sonu olamayabilriim eşim muhtermeln 2 gün evde olucak zati kuaföre falanda gidicem evde bile olmam sanırım pazartesi görüşmek üzerie öpüldünüz ana kız

ben hep bu çekingen halimi yenmeye çalıştım ama olmadı bitürlü mesala kalabalıkta felan 2 kelimeyi bir araya getiripte konuşamam
ne yapayım yapım böyle benimde işte burda birbirimizi görmediğimiz için bukadar rahatım herhalde
sorma burda anlattıklarımın çoğunu ablamlar bile bilmiyo :44:urda dertleşe biliyoruz rabbim dert vermesin evet zor zamanlarımda hep buraya yazdım ben sağolsun kızlarda hep motive eettileer beni
haa buarada eliff sana söylemedim değilmi eşimin beyin damarlarından 2 tanesi açılmışşşükür1 tanesi kalmış doktorun dediğine göre ondada açılmalar başlamış rabbim yardımcımız olsunnnn

eminem şuanda ezan okunuyo yemin ederim o kadar sevindim mutlu oldumki şükürler olsun rabbime açıldı demek ohhhh çok şükür rabbim dermansız dert vermsin kimseye yaştmasın çok şükür atlattınız biride açılmaya başlamış bak ohh vallahaa gözleirm doldu meinem yaa Allahım bir daha yaşatmasın geçmiş gitmiş olsun inş canım benim rabbim sağlık huzur versin eşinede sanada kızınada AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

cansınnnnnnnn
dualarına kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorumm

kızlar bende çıkıyorum toz alayım dinleneyim yorulmuşum oturduğum yerde uğrarım yine gelemzsemde hafta sonuda gelemem öpüyorum hepiznizi

yorulmusum beya
sildim supurdum tosları aldım pazara cıktım geldim cay demledim karnımı doyurdum simdi bi saatligine keyif zamanı sonra camasır ascam. aksam balıgımı yıkar unlar eşimi beklerim. salatada tabı.

neden yoksunuz kızlar yaaaa( elifim kısmetse inşallah gidiyorum istanbula.belki hafta sonu giremem ama hafta içi mutlaka gelirim buraya.hayırlı yolculuk dilemişsin sağol balım benim...

slm kızlar gecenlerde gırdım elektırık gıttı yazamadım daha sonra anacıgıma gıttım kızım karanlıkta kalmasın dıyeeeeeee nasıl gıdıyo ben gırmeyelı baya oldu gırmeyelı ozledım hepınızı bızi sorarsanız kızımla buyuyoruz 6 ayımıza gırdıkkk maşalahhh cok cabuk buyuyorlar bebişlerr rabbım olmayanada nasıp ederinşallahhh

[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]

:103::132:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…