vallaha bak konuşuyrum bende hala bir baktım abna tutuyo gülme aldıki beni hayranım bu özelliğine diyo hi yorulmuyosun herşeyden ahberin var diyo ama konuşmayıncada deli oluyo geliyo gidiyo öpüyo konuş ne olur ben alışık değilim diyo bu haline oratası yok bende sanırsameliifffffffffffffff alemsinn
demek kumadadan sesini kısmaya çalışıyo
dur bende geleyim de dövlim vallaha elim ağırki kodumu oturturum dediklerinden yani ne yaptı dingesiz patroneliff yaaa şu benim patronu dövücemde koltuk çıkarmısın banaa
gunaydın bayanlar nettiriyonuz keyifler nasıl bakiyimmmmmmmmmmmmmmm
yakalım sizi
Öpiiim
iyiyim kuzu sen nasılsın
sana öm attım bı cavap yaz hele
yakaladım sizi
Öpiiim
gel bende opum kuzuuuuuuuuuuu
nasılsın canooo
anammmmmm megim canım benim hoşgeldin güüm nasılsın sefalar getirdin balım benim
vallaha bak konuşuyrum bende hala bir baktım abna tutuyo gülme aldıki beni hayranım bu özelliğine diyo hi yorulmuyosun herşeyden ahberin var diyo ama konuşmayıncada deli oluyo geliyo gidiyo öpüyo konuş ne olur ben alışık değilim diyo bu haline oratası yok bende sanırsam
dur bende geleyim de dövlim vallaha elim ağırki kodumu oturturum dediklerinden yani ne yaptı dingesiz patron
oooooooo melisam günaydın nasılsın hoşgeldin
iyiyim kaktüsüm melisamlaflıyoruz kızlarla işte..
hoşbuldum elifim miyaba
benim eşimde ben biraz fazla konuşursam şaşırıyoo
ve kahkahayla gümlmemede şaşırıyo alışık değil adam birara iyice içime kapanmıştım o sıra çalışmıyodum buraya yeni taşınmışız herşey üstüme üstüme geliyo akşam oluyo kabus başlıyodu benim için suspus oturuyodum bi ara piskolağa bile gitmeyi düşündüm
adam alışık değil o yüzden benim çok konuşmamada gülmemede ama beni gülerken gördüğğünde nasıl mutlu olduğunu görebiliyorum
benim eşimde ben biraz fazla konuşursam şaşırıyoo
ve kahkahayla gümlmemede şaşırıyo alışık değil adam birara iyice içime kapanmıştım o sıra çalışmıyodum buraya yeni taşınmışız herşey üstüme üstüme geliyo akşam oluyo kabus başlıyodu benim için suspus oturuyodum bi ara piskolağa bile gitmeyi düşündüm
adam alışık değil o yüzden benim çok konuşmamada gülmemede ama beni gülerken gördüğğünde nasıl mutlu olduğunu görebiliyorum
yakaladım sizi
Öpiiim
gitmezmii ben aslında çok iticiyim elifim yaa kolay kolay samimiyet kuramam kimseyle burdan yazarken içimdeki canavar çıkıyo ortayacanım benim kıyamam sana biz snei böyle burda neşeli emine oarak tanıdık o hallerini düşünemiyorum evet baktıkları zaman gözleirnin içi gülüyo eminemizlerken dikaktimi çekiyo demek sneinkide çaktırmıyo ama hoşuna gidiyo
sen de o vakıt somurtuk somurtuk durma az daha fazla gul catlak gacı senı. eşin beben nasıllar gülo.
durr hemen girme üstümü başımı örtüyümm
destursuz daldın içeri müsait değildimmm
yok yokk bugün yine çivilerim eksik benimm
gitmezmii ben aslında çok iticiyim elifim yaa kolay kolay samimiyet kuramam kimseyle burdan yazarken içimdeki canavar çıkıyo ortayayoksa antipatik biriyim ben kendimce
sensin o çatlakkk
eşim dün çok kötüydü ya grip olmuş başı ağrıdı bizde yine farklı bir ağrı die ödümüz koptu neyseki şimdi iyii
kızçemde grip yawrum benim kulağı felan ağrıyo:26:
gitmezmii ben aslında çok iticiyim elifim yaa kolay kolay samimiyet kuramam kimseyle burdan yazarken içimdeki canavar çıkıyo ortayayoksa antipatik biriyim ben kendimce
sensin o çatlakkk
eşim dün çok kötüydü ya grip olmuş başı ağrıdı bizde yine farklı bir ağrı die ödümüz koptu neyseki şimdi iyii
kızçemde grip yawrum benim kulağı felan ağrıyo:26:
ooooooooooooooo biaur işim var hemıde bi suru of yaaaaaaaaaaaaaa ev temizlenecek pazara gidip balık alcam aksama yemegi halledecem aba kacsammıkı bi yerlere. yatakta dutruyo olece kahvem bitesiye sizinleyim sonra behlul kacar5 heeeeeeeeeeee
kıslar bebem işemeye baslamıs hemıde ıcıme cok igrenc yavvvvvvv neyse mıcmasınd işesin dicemya insallah ole bişi yoktur mıcmaz demı dogana kadar. vallahı camasır suları içip dezenfekte ederim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?