aman bugun cumartesi ya unutmusum tamamen sen gelmenki beklemeyim seni ketcaplı cipsim benim
tabı kırmızı et be balıktada giy canım garanti olsun.
kocişi iş görüşmesine yolladım 8 de kalktık kahvaltı yaptık cay içiyom bi yandan ya uykum acılmadı daha.
kuzum sans getirdi görüşmeleri arttı insallah güzel sonuclanırda.gerci burdaki özel saglık sıgortası bana uymuyoda.
sen nerde hemsirrelik yapıyosun canımcım.
hee yavrum bugün kociş evde geç kalktık kahvaltı derken bbir bakayım dedim işte birazdanda gidicez eşimin iş arkadaşına baş sağlığına sonrada gezicez bebiş için birşeylere bakalım diyouz gitmeye gözüm yerse tabi gelirim araada melisam
bağcılarda tatlım.umarım hayırlısıyla bir işi olur.bebecikler hep öyle .nasipliler maşallah.bende gündüz çalışıyorum bugün.bulantım tavanlarda bi huzur bulamadım 2 haftadır.Allah beterinden korusun tabi,sabrediyorum bebişim için.çin takvimi bebişime kız diyo teyzesi.çok istiyorum.sen yaz bakem eskiler ne edince kız oğlan diyodu bakıyım bana uyuyomu :)
Elifcık gelmedıgıne gore alılverıstesun sanırsam.cıcılerın resımlerını ıstıyorum he olmasamda sen koy ven bı ara gırer bakarım emi gulum
amanınnnnnnnnnnn gözüm korktu kıs zati bu bebek olayı tum ozgürlügü kısıtlıyo ya hiç gelemiyorum ben bole seylere olunca ne yapcaksak. sıkı sıkı giydirir cıkarım dısarı ya evdemi tutacak butun gün beni
merhaba canlar naptiniz bakem bebeler nasıl
evet canım zor olurr kolay değil her saniyeni ona ayırıyosun ama didiğim gibi böyle aylrcada habersiz bırakma küseyimm haaa yerim ben onu yeni resimleini bekliyoruz annesi büyümüşmü bakalım sakıncası yoksa tabii gülm müsait olduğun bir zamanda gelde koy olurmu
İşi varda degıstırmek istıyo canım.
Ama istedigi maas verılmemiş olmadı baska işler artıkın hayırlısı
Kıs cıkıyo he bendede kıs cıkıyo dogru hesaplıyomusun yasına 1 yada 2 eklemen gerekıyo ole baktın demı.bende cok istıyorum canım bakalım kıs olcakmı sman once saglık olsunda gerıdı bosss.
Kısım ben 32 yom eskıletı ne bılem gencım dahs ben bsna motuk muhamelesı yapmayın lennnnnnn nn
Saka saka kıs ben hıçbılmıyorumyw elife sor o belki bilir bıdıler dıcem ya kendı bebesını bılırdı sımdıye kadar.
Duzelir canım bıde soguklar baslafıkı allahtan benımki yaz cocugu olcsk hazıran gıbı cıkar sanırsam 3 ayı atlatırız ole ay hala inansmıyorum asebim ya daha dun zırıl zırıl aglarken bebegım hakkımda konusuruyorum su anhehe korkma kuzumm başa gelince çekiliyo
özgürlük baya baya kısıtlanıyo ama onlar için değer kuzum
e tabi bazen cinnet geçirmiyo değilim sonra ona bakınca bi gülüşüne amaan gitmeyiveririm yapmayıveririm diyorum
dışarı çıkmak felen başlarda eziyet oluyo ağlıyo çok çabuk acıkıyo huysuzlaşabiliyo felen
bi avm ye gidiyoruz nasıl gidip geldiğimizi anlamıyorum valla ama büyüdükçe düzelceğine inanıyorum umudum var yani
eşine hayırlısı diyelim o zaman.bende sana yakınım bacımmm sorun yok.çıtırız biz daha ne moruğu.yaşıma 1 ekledim işte nisan doğumluyum zaten.bakalım .önce sağlıklı sonra hayırlı olsunlar inşallah.acelemiz yok.benimkisi hevesten :)
yok melisam gidemedik kuzum baş sağlığına gittik yaa 6 kadar oturduk bırakmadılarr zaren erken kalksaktaa yağmur yağdıki çıkamazdık eve gelene kadar uçötuk resmen geldik 7 maç vardı pcden izleid eşim giremedim sonrasındada pes 2013 oydaık derken dün hiç giremedim balım bugünde evde eşim şimdi işler güçleri izlycez entten yarına full burdayım görüşülleim olurmu melisam özledim görüşrüz şekerim patitis cipsim
kuzummm napıyosun balım fatih efendi nasıl
şimcik benim afacan uyuyo o ara giripde yazayım dedim
bugun maşallahh güzel uyuyo o arada bende kocişle yazlıkları kaldırıp kışlık giysileri yerleştirdik
o yükde kalkmış oldu üstümdensenın nasıl geçiyo günlerin kuzum fatihimizin fotosunu istiyoruuuuum en acilinden
anlaştık kuzum o zaman tmm sende müait olduğun bir zamanda eklersin balım bekliyoruz sabırsızlıklaaatmm kuzumm bırakmam habersiz sizlerüü
resimlerini koyarım ama hepiciğinizin burda oldugu vakit ki silebileyim kuzucum
bebişe isim felen düşündünüzmü bidenem
Hımmmm olsun gıdersınız ana bı 4 ay oyalanma kıs bebe cıkcak cırılcıplak kalcak ortaya ay yerım ben onu agzım sulandı kıs ıssırasım geldı senın keratayı .
Yarın evdeyım canoooo. Sabah insallah kafın gelcek twmizlige bıde zatı kargo beklicem evde cok gırwbılıemıyım bilemem ama burda olurum kuzu.sabah erken kalkacam 9 da damlarım buraya sende uyanırsan gel.
Beyaz showda cıktı sadı ahmet murat fena degıldı program bakmak istersen) optum sekercıkkkkkhımmmmmmmmmmm muckkkk.
gunaydın vallahı yoruldum ya iki saattir ayaktaym.
tam kahvaltı yapcaktım geldiler.
ac gelmişler birlikte kahvaltı yaptık işte simdi camlara giristiler iki bayan. eimde diyo sakın bişi yapma diye. sofra topla yatagı topla kova deterjan onları ayarla yoruldum vallahı ya.
sen nasılsın gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?