- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
haklısın melisam zaten onu görücem anı düşününce korkularımı atabiliyorum çıktığı anı kucağpıma veridkelri anı böylee gözelirm doluyo ama işte dediğin gibi korkmamakda mümkün değil diyorumki normal olsa fazla sancım olmasa kesiğim olmasa ne güzel istiyorum dimihakkımızda hayırlısı melisam ağrılarım doktor gçen hafta normal büyüdükçe olur demişti ama bu ağrılar farklı ağrılar makkatnan giriyo belden komple var yani kuzum :26:Elifım
Canım benm korkmq dıcem yq korkmamak eldem sole dusun gulm her kadn nadıl doguyosa bızde ole yapacaz mcburuz buna h cqnımz yanacak ana olsun bebıeınızı alqcqgız ya kollarımıza onu deunerk katlanacqz acıya
Canım ya bu agıların. Normalmi az kaldı dıye m arttı acep bılemedımkı doktoruna dıyonmu
Agrın kanından makattqnı cqnım allah yardımcn olsun
yok yavrum asembden haber yok ama mesaj çekerim bugün inşallah.
belden karnının altına doğru inen şiddetli ağrı olcak ilk etapta bu ağrı yarımsaatte bir gircek sonra 15 dakkaya düşcek sonra 5dakka sonra doğrurusun:) ama benim saat güdnüz 3,5 4 gibi suyum gelmişti sonra nişan geldi saat 6 gibi sancılar başladı 8 gibi ağrılar iyicene artttı falan akşam 10 da doğurdum yani . doğum sancısı geldimi onun anlamaman mümkün değil adet ağrısı gibi olmuyor malesef hissediriyor kendini bişey saplanması gibi yani değişik bi ağrı .son zamanların ağrılar normal yeri daraldı iyice cnm.benim ki 38 de geldi biliyosun.
tmm canım haber alırsan banada yazıver sana zahmet emi kuzum anladım canım demeki doğuma hazırlık sancıları gibi birşey benim sancılar doktor 2 hafta erkengelebilir dedi yaa 37 haftalığım doktora göre yaa acaba yaklaşıyomu diyorum korkuyorum birde daha çantam hazır değil bu hafta tamamlıycam memlekten kargoyu bekliyorum topluca yıkayıp hazırlıycam işte hoş çanta falnada almadık beşikle falan hepsini bir vericez siparişini onun için eksilerim var diyede korkuyorum monum yaa:18::18: