Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifim kuzum nasılsın topic neden bu kadar sessiz yaa.sen nasılsın cinsiyetin en son kız olarak biliyordum ama kesin değildi sonrasında giremedim zaten.benim yumurtlama tarihim ne zaman olur acep.ayın 21 de adet olmuştum geç oldum birazcık.dün belim kopuyordu yumurtlamamıydı acep.

hoşgeldin canım benim çok özledim kız seni denk gelmedikde topik bayadırmsessiz kuzum asemb yok ne zamndır haber alamıyorum aklım onda moonum fatih paşa gece nöbete dikiyo gündüzleri uyuyolar melisam ben geliyoruz sadece bir kaç arkadaş daha ama genelde çok yoğun değil bu aralar kuzum benim benim cinsiyet erkek dedi doktor 5 aydan sonra değişmezse çıktığında oğluşum olucak fındığım snein yumurtlama zamanın gelmiş bilem fındığım 14. gündesin bu zamnalrı iyi değerlendir özellikle sabhaları ilişki olsun ve ayakalrını dik yat yarım saat falan garanti olsun kuşum

elifim kuzum bağlantım gitti yaa.sen sabahmı ilişkiye girdin.o kadar çok istiyorum ki bebeğim olmasını ama kısmet işte.Allahım uygun zamanı biliyordun tabiki ne zman kısmet ederse o zaman olacak inşallah.hayırlısı olsunda.bende adetim biitince 2 gün üst üste süt ve maydanoz kaynatıp buharına oturdum yapan fayda görüyormuş baakalım artıkın

anladım canım kuzum ben o zamanlar sabahda ilişki oldu akşamda oldu yattım böyl hemen kalkmadım ama bakıyorumda şimdi o olan zamnalrda değil artık yumurtlamam bitmişdiyipde önemsemediğimiz zamanlarda olan ilişkide olmuş hemen kalkıp banyoya giridğim zaman olmuş benim adetim 23 nisanken doktor 7 mayıs saydı geç döllenme oldu 2 hafta ileri attı mesela nasip ne zamansa o zaman oluyo işte birde ben o zamanlar rahimde bol akıntı var diye ilaçlar kullanmıştım temizlenince o aydan sonra hamile kaldım fındığım sende sirkeli su yap otur bak onu yapanlardan vbiride melisam o ay işe yaradı içeriyi temizliyo kuzum benim

anladım canım sağol.maydanoz ve süt buharındanda hamile kalanlardan biri ablam ve çevremde bir çok kişi bende uyguladım bakalım.hayırlısı artık.eeee kaç kilo aldın bakalım.

anladım canım sağol.maydanoz ve süt buharındanda hamile kalanlardan biri ablam ve çevremde bir çok kişi bende uyguladım bakalım.hayırlısı artık.eeee kaç kilo aldın bakalım.

ne demek fındığım rabbim hayırlı zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inş sağlıklı ve hayırlı evlat kuzum benim doğuma giridğimde nasip olursa adınızı sayıcam kabul olurmuş yaa o anki acıyla kaç kişi gelir bilemiyorum ama inş seninde kalbine göre verir rabbim balım benimben 12 kilo almışım kuzum son 2 haftadır iyi yemeye başladım abur cubbur yasaktı tatlı yasaktı şeker çıktı diye kilo almadım aşırı ama yediğim an yansımış bakıyorumda inş daha çok almam fındığım ama çok acıkıyorum böyle anlatamam eşimi bile yemek ve özellikle tatlı görüyorum karnımda çatladı alt göbek kısmım krem de kullandıyorum hergün ama nafile çatladı

iyi ya çok almamışsın.sende dikkat et yemene içmene canım benim

fındığım insan hamile kalmadan önce planlar yapıyo şıu kadar alırım kısarım diye ama olmuyo gerçkten heleki büyüdüğünde bebeiş çok acıkıyosun tatlıyı ilk 5 ay kadar yemedim ama sonra bir krıze girdim halley krızi oda şeker çıkınca kesildi şekerim olmasaydı çok alırdımeminim yani birde 2 hafta ilerdne gidiyo şişko bebek diyo doktor korkutuyo meyveyi bile sınırlı ye diyo ama ben 5 gün üst üste tyatlı yedim vallaha ilk defa kendime engel olamdım ne yapyım

ee fındığım nasıl gidiyo hayat neler yapıyosun yeni evin nasıl Allahım sağlıkla oturmanı naisp etsin içi bebek sesiyle şenlensin inş hayırlı olsun kuzum benim

ohh iyi konuşmölar canım benim

yeni evim maşallah çok güzel canım.herşeyden herkesten uzak huzur içindeyiz rabbim bozmasın inşallah hayırlı evlatla taçlandırsın inşallah.elifim sen hamile kaldığın ay ovulasyonmu kullanmıştın.yada belirtilerin nelerdi.melisam sigarayı bırakmışmı peki:)

maaşallah kuzum rabbim hiç bozmasın huzurunuzu inş herkesten uzak olamk inanki mutluluğun bazen tek adersi canım ben 2 ay üst üste kulanıdm ovuyu o ay hamile kalıdğım ay da yaptım sürkeli kopkoyu çıktı ama kanda çıkamdı falan melisam bırakmadı diye biliyorum kuzum en son günde 5 tane falan içiyodu ama şimdi ne yapıyo bilmiyorum

yok kısım ya bırakamadım vallahı benim hamıleligim nasıl geçiyo anlamıyorumkı hiç bi belirti yok sadece uyuz gibi sırtım kasınıyo ole.
5 tane içiyom yarım yarım. sen nasılsın neler yaoıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…