Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN OFLUM HADİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN aLLAH YARDIMCIN OLSUN SNEİN VE BEBEĞİN İÇİN EN HAYIRLISI NE ŞEKİLDE İSE OŞEKİLDE OLSUNİNŞ DULARIMIZ SNEİNLE İMKANIN OLUKÇA BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA KUZUM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CNAIM ARKADAŞIM RABBİME EMNAT OLUN CANIM BENİMGünaydın kuzularim yarın büyük gün biliyosunuz. Ama kötü haberim var pc bozuldu. Aranızda olamayabilirim bir süre. Telden ulaşmaya çalışacağım doğumdan sonra. Mobil internet süresi de bitmek üzere. Yarın sabah tekrar yazmaya çalışırım. Dualarınızı bekliyorum. Sizleri seviyorum. Çok öptuk..
Dun annemlwr gelmisti karsidan
Gittiler biraz once ya ufffff sujulmaya baslarim gayriiiiii;((
Dahada dugune kadar goruseneyiz;((
Ardindan benim digumum ole iste;((
GÜNAYDIN OFLUM HADİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN aLLAH YARDIMCIN OLSUN SNEİN VE BEBEĞİN İÇİN EN HAYIRLISI NE ŞEKİLDE İSE OŞEKİLDE OLSUNİNŞ DULARIMIZ SNEİNLE İMKANIN OLUKÇA BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA KUZUM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CNAIM ARKADAŞIM RABBİME EMNAT OLUN CANIM BENİM
AHH AHH MELİSAM ÇOK ZOR OLUYO UZAK OLMAK GÖMEMEK SINIRLI SAYILI GÜNLERDE GÖRÜŞMEK BİLİYORUM BENDE KAÇ AY OLDU MELKETTEN GELEİ BURNUMDAN TÜTÜYO AMA İŞTE NE GELİYO ELDEN TEK DUAM CANLARI SAĞOLSUN MUTLU HUZURLU OLSUNLARDA BEN TEK GÖRMEYİM DİYEE
Kislarrrr cok kotuyum cisimi yaparken yanma oluyodu iyice arttiya hatta yaptiktan sinra bile devam ediyo bi sure
Kadinti yok ama nadil yaniyi bi bilseniz
Nâpcam ben sincik yaaaaa;((
kızlar evlliğimi merak etmişsiniz maşallahhhhhhhhh
dağlara taşlara nazar değmesin inşallah.3 aydır balayında gibiyiz.el bebek gül bebeğim valla.yeni evimde huzurla otoruyoruz.eşim deseniz melek gökten inmiş sanki.tek eksiğimiz hayırlı bebek
Uzulme gulum bak dogumuna bidi kalmadi gelirlet yakinda elifcik bu atada devlettmi yapcan kis
Doktor rn son ne dedi dogum hakkinda
oooo fındığım hoşgeldin gülüm özledim vallaha çok sevindim herşeyn yolunda gitmesinee kuzum Allahım daim etsin hiç bozmasın inş kuzum bebeğinizde hayırlsa sağlıkla gelir inş balım zamanını bekliyo demekki canım benim nasılsın ne zaman geliceksin burayaa özlüyoruz vallaha
kimsecikler yokmu yaaaaaaaaaaa melisacım nasıl hamile kaldın.bıgün beklenen adet tarihim bakalım artık ne olacak
valla elifim yeni evim yeni yapı olduğu için çevre düzenlemesi falan filan yni yapılıyor interneti bekliyoruz bizde şimdi eşimin şirketindeyim.erkek kardeşim burda onlar alışverişe gitti bende sizi özledim şirkette takılayım dedim
ne dedi doktor melisam:26:Taam kusum ararim doktoru
Findikkiran senmi geldin kis
Cok sevindim evliligine guzel gitmesine allah bozmadin
Canim ben sirkeli suya oturdum buharina balli tarcinli corekotu yapip yidim old
Darisi senin basina)
Elifim ben kqctim canio
Yemek yapmam gerekiyo hafi optum kocaman
Sirkeli su zarar verirmi acep
slm kızlar nasılsınız kimseler gelemeiş ama bende gelemdim ancak işlerimi bitirdim dinlene dinlene yaptım yemeğimi yaptım şimdi hazırklanıcam dışarı çıkıcaz eşim gelip alıcak hem pazara gidicez hemde bir kaç eksikler vardı kuzum için alıcaz bulabilrsem tabi akşama gelirim eşim maça gidecek olursanız görüşrüz oflumdan ses yok fındığım hoşgeldin dün aniden çıktın birşeymi oldu kuzum ben kaçtım hadi görüşrürz