- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
çok şükür vallahi:))
erkek ya işte bazı erkek bebekler öyle oluyoo gerci benim ablamın ilk kızıda gelmemişti o kadar sancı cekti 1 gece bagırdı sonra sezeryana almışlardı neyseki oflu da kurtuldu darısı başına ve sonra bizim başımıza:))
hamilelik valla bel agırısı baş agrısı mide bulantısı yemeklerden tiksinme hatta ilişki sırasında ögürme şeklinde devam ediyo.... ama zaten bunlarda olmasa hamile oldugumu anlayamam şuanda:)) şikayetci de değilim
Sen iyice agırlaştın dimi? Asıl senin nasıl gidiyo var mı sıkıntı?
evet bazı erkek bebekler geç geliyo diyolar ama bellide olmuyo hani moonum erken geldi melsela nasip işi hayırlısı olsun evet oflumda kurtuldu gerçi diişlei acıyomuş baya zor diyo ama inş toparlanır en kıısa zamanda bulantı kötü bee elisim ben sabuna dayanamzdım vallaha detarjan falan deli olurdum ama geçti çok şükür sneinde geçicekde geçene kadarda çekiyosun işte ilk başarda bebeği hissetmeyince insan inanamıyo ne zaman oynuyo o zaman benimle diyosun elisim bende gün sayıtrum vallaha cuma günü belli olucak yaa sezeryanmı normalmi diye heyecanla bekliyorum kuzum ağırlaştım yaa karnım acıyo bu aralar gece çok acıdı nedense biraz harektlerim hızlı eşim kızıyo şu yatağpa girince durmak bilmiyosun 4 dönüyorum yavaş harekt et diye tez canlııyım sanırım o yüzden birde dün 10 dk içinde sancı girdi malum bölgeye kasılmalr oldu korktum bir an ne oluyo diye