• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

vallaha kuzum boğzanım şiş işte vücudum tutmuyo ama bugün biraz daha iyi gibiyim onun dışında kasıklarım fena yatamıyorum dönemiyorum kasılmalar oluyo sancı oluyo öyle işte oflum:50::50::31:

ıhlamur iç bol bol canım..
net gitti geç yazdım kusura bakma kuzum..
şu vadide bitmedi hala :27:

ıhlamur iç bol bol canım..
net gitti geç yazdım kusura bakma kuzum..
şu vadide bitmedi hala :27:

estağfurullah kuzum ne kusuru ıhlamur aldıda eşim yaptım renk yok resmen benmi beceremedim anlamdımki öylemi lur kuzum hayatımda ağzıma vurmadım bilemem ben :26:

estağfurullah kuzum ne kusuru ıhlamur aldıda eşim yaptım renk yok resmen benmi beceremedim anlamdımki öylemi lur kuzum hayatımda ağzıma vurmadım bilemem ben :26:

ilk başta rengi olmaz onun zaten..
küçük ayrı bi çaydanlığın varsa onda sürekli kaynat suyu bittikçe su koy..
kaynadıkça onun rengi kırmızılaşıyo çay gibi :))
annem çok yapardı sobanın ustunde :31:

ilk başta rengi olmaz onun zaten..
küçük ayrı bi çaydanlığın varsa onda sürekli kaynat suyu bittikçe su koy..
kaynadıkça onun rengi kırmızılaşıyo çay gibi :))
annem çok yapardı sobanın ustunde :31:

öyle yaptım zaten oflum ayrı demlikte yaptımda bekletmedimde hani 5-10 dk durdu benim babamda yapardı ama o karıştırırdı bir kaç otu kıpkırmızı olurdu aynı soba üzerinde kokusu yayılırdıda hiç içmezdim o ayrı:27::27::27:

öyle yaptım zaten oflum ayrı demlikte yaptımda bekletmedimde hani 5-10 dk durdu benim babamda yapardı ama o karıştırırdı bir kaç otu kıpkırmızı olurdu aynı soba üzerinde kokusu yayılırdıda hiç içmezdim o ayrı:27::27::27:

ben çok içerdim valla bol limonlu :27:

ohh maaşallah kuzuma oflum snein oğluş kilosuda artmıştır heee normal olursa zorlamasın snei:26:

3400ddü pazartESİ GÜNÜ bakalım..
dün baya belim ağrıdı.
bugünde akşamdan sonra başladı.
anneme dedimd de rahim açılıyodur dedi.
inşallah dedim bende
midem bulanıyo şimdide bi dnescafe içtim midem bulandı :27:

3400ddü pazartESİ GÜNÜ bakalım..
dün baya belim ağrıdı.
bugünde akşamdan sonra başladı.
anneme dedimd de rahim açılıyodur dedi.
inşallah dedim bende
midem bulanıyo şimdide bi dnescafe içtim midem bulandı :27:

maaşalah paşama hayırlısıyla gelsin inş rahimde açılıo olabilir tabi ama midenin bulanması neden olduki oflum kuzum ben çıkayım şu çayı kaldırayım sütümü içeyim film biticek hemen yarın kesinlikle hber bekliyorum telden yaz habersiz bırakma emi kuzum hayırlı geceler hayırlı haberlerle git gel inş dualrım sneinle gönlünü ferah tut dua et hayırlısı olsun kocaman öptüm canım benim:54::54::54::54:

maaşalah paşama hayırlısıyla gelsin inş rahimde açılıo olabilir tabi ama midenin bulanması neden olduki oflum kuzum ben çıkayım şu çayı kaldırayım sütümü içeyim film biticek hemen yarın kesinlikle hber bekliyorum telden yaz habersiz bırakma emi kuzum hayırlı geceler hayırlı haberlerle git gel inş dualrım sneinle gönlünü ferah tut dua et hayırlısı olsun kocaman öptüm canım benim:54::54::54::54:

tamam kuzum görüşürüzz bende öptümmmmm :54::54::54:

günaydın herkese oflum rüyamda snei gördüm 10 cm açılmam olmuş hemen doğurdum diyodun yürüyen merdivenden bebeişin kucağında iniyodun mavi bir şapka vardı oğluşunu kafasında balım ne durumdasın ne dedi doktor canım benim:18::18:

canım çığu kişide tuttu bu ikli kan testi sonucuna göre yorumlar yapıluırdı vee bende dahi tuttu 50nin altı erkek üstü kız olarak değeerlendirilir ama tanbi herşeyden önce rabbim bilir sneinde ikili testin sonuçlarını alınca haber et ultrasona giricem derken testte yapılıcakmı anlmadım:44:

ayy bide 10. ayın içindeyim demişimya :D ayyyh benim bebek 10 aylık :))) canım ben normal rutin 3. kontrolüme gidicem normal olarak doktorumuz bakıcak gelişimine hani orada çıakrmı acaba diye düşünüyorum 12. hafta olucak henüz erken olur sanırım.. insan sağlıklı olsundaaa cinsiyeti farketmez diyorda anne için en merak konusu budur. insan elini karnına koyduğunda kızım yada oğlum demek istiyor demi :)) haber veriirim belli olduğunda inş. seninde az kalmış rabbim bir avazda inş. kurtarsın 2nizide

ayy bide 10. ayın içindeyim demişimya :D ayyyh benim bebek 10 aylık :))) canım ben normal rutin 3. kontrolüme gidicem normal olarak doktorumuz bakıcak gelişimine hani orada çıakrmı acaba diye düşünüyorum 12. hafta olucak henüz erken olur sanırım.. insan sağlıklı olsundaaa cinsiyeti farketmez diyorda anne için en merak konusu budur. insan elini karnına koyduğunda kızım yada oğlum demek istiyor demi :)) haber veriirim belli olduğunda inş. seninde az kalmış rabbim bir avazda inş. kurtarsın 2nizide

ben anladım canım 10.hafta demek istediğini takiminde yazıyo yaaa:))))) öyle ultrasonda belli olmaz kuzum ikli yaptırdığında ancak yorumlayabiliriz hayırlısıylaa gelsinde dediğin gibi cinsiyetin önemi yok banada ilk 5 aya kadar kız dediler sonra erkek oldu aniden o yüzden rabbim bilir gerçğini ama insan meraklanıyo dediğin gibi en doğal hakkımız odaa:38:

oflummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnn haber et bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar gelen olursa ben işlerime geçiyorum oflumu bekledim ama ses yok gelirsen kuzum yaz ben burdayım sistem atar ama ka gündür iş yapmadım hastalıktan gelicem yine görürüzşz:48:

yokmusun elifim temizlikmı yapıyon kalktım sabah 9.30 da kahvaltı yaptım gittim balık temizlettim
saımdi kahve içiyorum birazdan temizlige baslıcam bitirince gelirim ogleden sonra bi arada sonuc cıktıysa onu almaya giderim hastaneye
doktor telde konusuruz dedi ama ben belki giderim üşenmezsem tabı cinsiyete bi daha baktırırım.:34:

gunaydın ben gelşdim:54::54::54::54:
günaydın emlisam nasılsın
yokmusun elifim temizlikmı yapıyon kalktım sabah 9.30 da kahvaltı yaptım gittim balık temizlettim
saımdi kahve içiyorum birazdan temizlige baslıcam bitirince gelirim ogleden sonra bi arada sonuc cıktıysa onu almaya giderim hastaneye
doktor telde konusuruz dedi ama ben belki giderim üşenmezsem tabı cinsiyete bi daha baktırırım.:34:

burdayım melisam babamla konuştumda yazmadım geldiğini görünce gitmedim kalkıcam şimdi işlere afiyet olsun kuzum içiyomusun kahveyi hergün benim mdemi bulandırıyo içtiğimi düşündükçee:27::27:acep neden ki hee git ama geldiğinde mutlaka yaz emi meraktayım yani:18::18:

Selam kızlar. Elifim nasılsın kuzum. Bende haberler aynı. Açılma yok bi cm hala. Sancı da yok. Bebek iyiydi suyu falan. Istersen bu akşam alalım sezeryANA ama istersen üç gün daha bekleyELIm dedi. Daha da fazla bekletmek istemiyorum dedi. Pazartesiye kadar bekleme kararı aldım. Gene aynıysa sezeryan olcm. Bebeğin kilosu aynı kilo almamış ışte aynı. Benden haberler böyle.. Üç günüm var yani en fazla.

Selam kızlar. Elifim nasılsın kuzum. Bende haberler aynı. Açılma yok bi cm hala. Sancı da yok. Bebek iyiydi suyu falan. Istersen bu akşam alalım sezeryANA ama istersen üç gün daha bekleyELIm dedi. Daha da fazla bekletmek istemiyorum dedi. Pazartesiye kadar bekleme kararı aldım. Gene aynıysa sezeryan olcm. Bebeğin kilosu aynı kilo almamış ışte aynı. Benden haberler böyle.. Üç günüm var yani en fazla.

a.slm oflum aklım sende kaldı güüm nasıl açılma yokmuş anlmıyorum normalmiymiş böyle olması erken bekliyoruz dedi ne kadar gecikti nasip rabbim bilir ama ne bileyim hiçmi açılma olmazmış kuzum moralin iyi değil snein belli sıkma canını belkide bu 3 gün içinde gelicek gelmezsede en azından en geç pazartesi kucağında olucak kuzun

a.slm oflum aklım sende kaldı güüm nasıl açılma yokmuş anlmıyorum normalmiymiş böyle olması erken bekliyoruz dedi ne kadar gecikti nasip rabbim bilir ama ne bileyim hiçmi açılma olmazmış kuzum moralin iyi değil snein belli sıkma canını belkide bu 3 gün içinde gelicek gelmezsede en azından en geç pazartesi kucağında olucak kuzun

hiç açılma ilerlemiyo canım kafayı yicem ya. Moralim çok bozuk gerçekten. Ağlamaklı oldum. Pazartesiye kadar beklicem olmazsa sezeryan. Bugün olsaydı 4.3o da girecektim ameliyata. Ama son üç daha bekle diyo herkes. Büyük lafı dinleyeyim dedim

Back