• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

iyiyim cnm bu ay korunmasız ilişkiye başlıycaz sonunda,
cnm bnm görümcemin 32 .haftada başladı dogum
ilaçlarla 35 e kadar beklettiler hayırlısıyla geldi bebiş
sende çantayı fln hazırla kuzum bu bebişlerin ne yapıcagı belli olmuyo
oflumun ki gelmiyo kimide hemen gelcem diyyo
yerim ben hepsini allah hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
adımızı da anarsanız alaaaaaaaaaa:34:

hayırlısıyla inş rabbim hayırlı sağlıklı hamileik ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hilalim rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın herşey gönlüne göre olsun etmezmiyim dua hepiniz için edicem normaldede ediyorum inan bana sende çoktan hakettin maaşallah yaşadıkalrından en iyi şekilde çıktın ne çektiğini tabiki sen bilirsin ama yılmadın bence rabbim mükafatını verecek kuzum sabret hakkında hayırlısı olsun çatam hazır değil daha hilalim usgye göre büyükde çıkıyo erkende gelebilir dedi 2 hafta sonra alttan bakıcak bebeğin eşi yukarı çıkmışsa normali bekliycez yoksda sezeryanolucakki buda 6 hafta en geç 7 hafta yok bilee kuzum :26::26:

evet oflum resmen oturuyo o kafasnını olduğu yer batıyo işte bir yandada eliyle oynuyo mideme hem yanıyo hem batıyo hayırlısı kuzum yaa bakalıne olucak 2 hafta sonrma alttan bakıcak oflum:18::18::18:

işte kuzum kafaları zaten daha büyük oluyo.
o yüzden kafasının yukarda olması seni baya zorlayabilir.
nefes darlığı çok çekersin.
inşallah karnın aşağı düşerde rahatlarsın.
bende son zamanlarda bu dertten kurtuldum diyebilirim...
hayırlısı olsun kuzum kafana takma fazla.

doktorun doğru demiş canım eşinin yukarda olması lazım..
benim doktorumda onunla ilgili konuşmuştu.
normal görünüyo benim ama gördüğün gibi oğlanın gelmeye niyeti yok..
he bu arada ultrasona takılma bazen önde gidebiliyor.
benimkide öyleydi 10 gün önden gidiyodu şimdi geriledi bile..
son zamanlarda gelişmesi yavaşlıyomuş.
hayırlısı olsun..

hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
evet güzel bi tarih yakalamışız eşimle :27::27:
evet canım belli olmuyo ne olucağı zaten usgyi çok takmıyorum ama tedbirlide olayım diyorum Allah bilir nasibi ne zamansa o zaman gelir diyee son hazırlıklar yapılsında bekleyelim hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur oflum senide erken bbekledik ama oğluşun yerini sevmiş nazlı çıktı annesi hem hamileiğinde bekletti hemde doğumunda ama gelince herşey nasıl güzel olucak yerim ben onu kuzum benim maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?

meraba canım hoşgeldin aramıza sendemi önden gidenlerdensin hayırlısı olusn cinsiyeti nee :38:

hayırlısı olsun..

hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
evet canım belli olmuyo ne olucağı zaten usgyi çok takmıyorum ama tedbirlide olayım diyorum Allah bilir nasibi ne zamansa o zaman gelir diyee son hazırlıklar yapılsında bekleyelim hayırlısı ne şekilde ise o şekilde olur oflum senide erken bbekledik ama oğluşun yerini sevmiş nazlı çıktı annesi hem hamileiğinde bekletti hemde doğumunda ama gelince herşey nasıl güzel olucak yerim ben onu kuzum benim maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?

meraba canım hoşgeldin aramıza sendemi önden gidenlerdensin hayırlısı olusn cinsiyeti nee :38:

hoşgeldin tekrar aramıza canım benim..
RABBim tamanına erdirsin inşallah...
ultrasona takılma derim benimde ultrasona göre baya öndeydid 2 hafta kadar.
sonrasında son zamanlarda gelişimi yavaşladığı için ultrasonla aynı zamana denk geldi..
sata göre sayman daha mantıklı :)

onu soracaktım da utandım özel imalat mı diye :9: 6 günün kalmış sezeryan mı olacaksın normal mi kuzum

:9::9::9::9:
evet canım özel imalat :27::27:
normal olcak da benim oğlan gelmiyo canım:26:
14 de kadar beklicez bakalım olmazsa sezeryan görünecek bana.
inşallah ama normal olur inşallahhhh:16:

hoşgeldin cnaım darısı başımıza inş görürüz o günleri

inşallah canım hoşbulduk bu arada benım erken dogum rıskım var hamılelıgım 16. haftasından itibaren bu korkuyla yasıyorum bakalım paşa ne zaman gelicek yaşama şansı varmıs bu haftalarda ama inş zamanın da gelir

hayırlısı olsun..

hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...

sonrasında son zamanlarda gelişimi yavaşladığı için ultrasonla aynı zamana denk geldi..

onu soracaktım da utandım özel imalat mı diye :9: 6 günün kalmış sezeryan mı olacaksın normal mi kuzum

işte kuzum kafaları zaten daha büyük oluyo.
o yüzden kafasının yukarda olması seni baya zorlayabilir.
nefes darlığı çok çekersin.
inşallah karnın aşağı düşerde rahatlarsın.
bende son zamanlarda bu dertten kurtuldum diyebilirim...
hayırlısı olsun kuzum kafana takma fazla.

evet kuzum sorma nefesimide zorluyo baya artık hayırlısyla dönse biraz rahat ederimde bakalım döncekmi eşi çıkmazsa normal doğumda yattıyo korkular aldı ben sezeryandan çooooooooooooooooookkkkkkkkk korkuyorummmm:18::18:

inşallah canım hoşbulduk bu arada benım erken dogum rıskım var hamılelıgım 16. haftasından itibaren bu korkuyla yasıyorum bakalım paşa ne zaman gelicek yaşama şansı varmıs bu haftalarda ama inş zamanın da gelir
nedenki canım sebep nee aman Allah korusun zamanında gelsin inş ilk bebeğinmi
çok sagol cnm aminnnnn
hayırlı dogumlar
görüşürüzzzzz:3:

sağolsın hilalim görüşüz gel arada haber et banada emi canım

kız olsaydı nazlı koyardım adını :1::1::1:

canım hayırdır neden erken doğum riskin var.
inşallah zamanında gelir yavrun:nazar:

evet kuzum sorma nefesimide zorluyo baya artık hayırlısyla dönse biraz rahat ederimde bakalım döncekmi eşi çıkmazsa normal doğumda yattıyo korkular aldı ben sezeryandan çooooooooooooooooookkkkkkkkk korkuyorummmm:18::18:

hayırlısı kuzum çok düşünüp yavrunu bunalıma sokma bence.
bende sezeryandan korkuyorum bakalım inşallah yavrum işaret verir de normal olur ya

bende sezeryandan korkuyorum bakalım inşallah yavrum işaret verir de normal olur ya

bak nazlı iismini severim haa oflum güel isim evet bencede ne kadar düşünürsem düşüneyim yazılanı yaşycam yeterki hayırlısı olsun diyorum ne gelir elden ama eğerki hayırlısıysa normal doğum olsun diye dua eidyorum inş sneinde geçmez gelir açıklık var yaaben umutluyum senden gülüm ne zaman gidicen daha doktora

erkek bebekler geç geliyomuş genelde psıkolojın ne durum da :)) normalden korkuyorum da ben :26:

plesenta prevıa vardı canım bende

bak nazlı iismini severim haa oflum güel isim evet bencede ne kadar düşünürsem düşüneyim yazılanı yaşycam yeterki hayırlısı olsun diyorum ne gelir elden ama eğerki hayırlısıysa normal doğum olsun diye dua eidyorum inş sneinde geçmez gelir açıklık var yaaben umutluyum senden gülüm ne zaman gidicen daha doktora
inşallahh hayırlısı olur canım inşşalah dua edelim biz..
canım pazartesi gidicem tekrar bakalım o zamana kadar bi değişiklik olacak mı..
inşallah açılmalar falan artmıştır.
sancı falan da çıksın da doğurayım artık :41:

erkek bebekler geç geliyomuş genelde psıkolojın ne durum da :)) normalden korkuyorum da ben :26:

psikolodjim çok kötü canım sürekli gelmeye niyeti yok.
bugünde doğuramadım diye depresyondayım :27::27:
sezeryan doğum izlemiştim..
kurbanlık koyun gibi aynı aboow :18::18:

nedenki canım sebep nee aman Allah korusun zamanında gelsin inş ilk bebeğinmi

sağolsın hilalim görüşüz gel arada haber et banada emi canım

yok canım ikinci de ilkini melek olarak gönderdim Rabbime.. ikinci sıpamız bu

inşallahh hayırlısı olur canım inşşalah dua edelim biz..
canım pazartesi gidicem tekrar bakalım o zamana kadar bi değişiklik olacak mı..
inşallah açılmalar falan artmıştır.
sancı falan da çıksın da doğurayım artık :41:

psikolodjim çok kötü canım sürekli gelmeye niyeti yok.
bugünde doğuramadım diye depresyondayım :27::27:
sezeryan doğum izlemiştim..
kurbanlık koyun gibi aynı aboow :18::18:

bende ıkınamamaktan korkuyorum :(

Back