• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

artık iyice ağırlaştın elifinm 2 ay kalmış nerdeyse :16::16::16:
sağlıkla kucağına alırsın inşallah elifimmm:29:

evet emienm hesaba göre 69 ama doktorun hesabına göre 51 var 18 gün geriye çekti işte hayırlısı bakalım erkenmi zamanındamı gelcek Allah razı olsun eminem sağolsın canım benim cadoş kızın ne yapıyo annesi nasıl gidiyo okulu:16:

Canıkom ben sabah ve gece bırwr cay kasıgı yıdım
Ama herkes bırer tatlı kasıgı yıyo
Aaaaa ben bayılıyodum corekotunun tadına kıs
12 gun yıcen emı gulum.;))

çörek otunu bende çok severim normalde ama pişince olan güzel aroması olmuyo çok zorlanıyorum robotta çektim tamamen toz oolmadı iri kalan çok oldu çiynemeye çalışıyorum ama nafile su içiyyorum hemen yoksa midem ağzıma geliyo:25:

çörek otunu bende çok severim normalde ama pişince olan güzel aroması olmuyo çok zorlanıyorum robotta çektim tamamen toz oolmadı iri kalan çok oldu çiynemeye çalışıyorum ama nafile su içiyyorum hemen yoksa midem ağzıma geliyo:25:

Hımmmmm azcık zorla kendını bebiş için hem bu karısım vucut dırencınıde arttırıyo malum havalar kotu
Ben cok ıyı cekenedım robotu ege ege cektım hep yarı yarıya kuculmustu gulum tarcın kattın demı ınu unutmadın insallah

kızlar ben çıkıyoum eşim geliyomuş piiavımı yapayım görüşrüz öpüldnüz:54::54::54:

slm kızlar gunaydın dun annemlerde kaldım eşim gececi gittiği için

dün akşam tansiyon 15 oldu dr aradım gel dedi neyse bi telaş yaptık biz ondan sonra gittik anemmlerle tansiyon 14 hep ondan sonra idrarda protein kaybı varmı diye baktılar eğer olsaydı gebelik zehirlenmesi var diceklerdi şişme var ellerim de ayakalarım da tansiyoın ilacı verdi kızlar

bugün de kendi dr kntrole gidicem..giremiyorumm sizleri çok özzledmmm allaha emnat olunnn:16::16::16::16::16::54::54:

slm kızlar gunaydın dun annemlerde kaldım eşim gececi gittiği için

dün akşam tansiyon 15 oldu dr aradım gel dedi neyse bi telaş yaptık biz ondan sonra gittik anemmlerle tansiyon 14 hep ondan sonra idrarda protein kaybı varmı diye baktılar eğer olsaydı gebelik zehirlenmesi var diceklerdi şişme var ellerim de ayakalarım da tansiyoın ilacı verdi kızlar

bugün de kendi dr kntrole gidicem..giremiyorumm sizleri çok özzledmmm allaha emnat olunnn:16::16::16::16::16::54::54:

a.slm kevserim geçmiş olun Allah korusun kuzum aman dikkat et kendine en ufak ağrıda sızıda bekleme doktoruna görün bugün geldiğindede haber et bana olurmu ne dedi diye aklım sende kaldı şimdi mutlaka haber et canım benim rabbime emnaet olun öpüyorum çok :31::31:

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ağrım iyice arttı aslında akşam iyiydim eşimle dedik güldük falan ama bu sabah 7 de ağrıma uyandımki ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorumm nefes alamıyorum esneyemiyorum fena halde batıyo nasıl olucak bilmiyorum yaslanarak oturabiliyodum ama oda yok böylee eğik duruyorum yarın randevum var bakalım ne diyicek kesin normal diyicek minoset vericek yapabilecek neyi varki vallaha hayırlısıyla geçse şu günlerde alsam kuzumu kucğımaaa böyle hiç kolay değil:50::50::50::50::50:

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ağrım iyice arttı aslında akşam iyiydim eşimle dedik güldük falan ama bu sabah 7 de ağrıma uyandımki ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorumm nefes alamıyorum esneyemiyorum fena halde batıyo nasıl olucak bilmiyorum yaslanarak oturabiliyodum ama oda yok böylee eğik duruyorum yarın randevum var bakalım ne diyicek kesin normal diyicek minoset vericek yapabilecek neyi varki vallaha hayırlısıyla geçse şu günlerde alsam kuzumu kucğımaaa böyle hiç kolay değil:50::50::50::50::50:

geçmiş olsun tatlım kendini yorma bol bol dinlen cnm kıyamam size.:5:

Canım cok mu kötüsün ya tughhh sırtın agrıyo demı dıkkat wt saha dazla kılo slma gulum bak kılo zorluyo sırtını cok;((

Selam kızlar. Elifim geçmiş olsun canım. Senin de benim gibi ağrılı geçiyo demek. Melisam nasılsın kuzum

sağolsın moncuğum yaa yormaklailgisi olsa keşke inan yerimden kalmıycamda işte bebek baskı yapıyo malesef çekicem böyle gülüm çok tşk ederim canım benim:38:
Canım cok mu kötüsün ya tughhh sırtın agrıyo demı dıkkat wt saha dazla kılo slma gulum bak kılo zorluyo sırtını cok;((
evet melisam düşünki oturup ağladım dün yatamıyorum sırtım yatak görmüyor otursam uykusuzluk mahvediyo bilmiyorum nasıl geçicek bu günler sen nasılsın nasıl gidiyo annele keyifler kuzum:48:
Selam kızlar. Elifim geçmiş olsun canım. Senin de benim gibi ağrılı geçiyo demek. Melisam nasılsın kuzum

a.slm çok sağolsın oflum tşk ediyorum sorma ağrılı geçiyo yine iyidim ama 2 gündür iyicce arttı rabbim yardımcımız olsun canım benim:38:

slm kızlar ben geldim doktara gittim geldim şimdilik sıkıntı yok bebek hala önde gidiyo dikkat et şekere falan dedi 3 gün boyunca aç tok kan vericem sağlık ocağında 2 hafta sorna yine kontrol var bebeğim göstermedi kendini elini kapattı yüzünee sıpam bebeğin eşide benim öndeymiş bebekten alttaymış öyle devam ederse normal yapaömazsın dedi ama bebek büyüdükçe çıkıyo yukarı çıkmazsa normal olmaz dedi onuda alttan bakıcaz dedi sanırım 2 hafta sonra bakıcak o zaman gittiğimde 35 haftalık olucam usgye göre hayırlsı bakalım ağrılarımadsa yapıcak hiç birşey yok bebek büyüdükçe baskı yapıyo dedi daha zamanın var Allah yardımcın olsun dedi:14::14::14::14:

kızlar ben çıkıyorum çok yoprgunum biraz dinleneyim gün içinde gelmezsemde eğer akşam vadi var gelriim çok kalamzsamda inş görüşüz özledim burda olmayı öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54::54:

kızlar birde ölçüleri yazıyorum baş geliş demiş ne demek aşağıdamı oluyo demek anlamadım :26::26: Ultrason, genel Sayn meslektam :
Obstetrik usg incelemesinde :
1996 gr sat'a göre 30 w 3d
usg göre 32w 4d
ba gelibütün ölçüler 90 persentilde
BPD : ( 82,4mm),() hafta-günlüktür.
FL : ( 62,4mm),() hafta -günlüktür.
AC : ( 282,8mm),() hafta-günlüktür.
Plasenta uterusun (ön) duvarnda, alt segmente uzanyor.
Fetusun kardiak aktivitesi tabiidir.
Amnios svsnn miktar ve ekojenitesi tabiidir.
Normal

Elif cok uzıldum kuzu ya mınosetı iç gulum ya hıc bısı olmaz ben bayagı bı içyım agrı olunca durulmuyo cekme ole agrıyı

Oflummmm ıyıyım kuzum sen nadılsın annemlerle vakıt gecırıyoruz bugun dısarı cıktık bıraz ıyı oldu sıkılmıstık artık;)))
Hepinizi öpüyorummmmm muckkkkkklls

Back