• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim ağrım iyice arttı aslında akşam iyiydim eşimle dedik güldük falan ama bu sabah 7 de ağrıma uyandımki ne kalkabiliyorum ne yatabiliyorumm nefes alamıyorum esneyemiyorum fena halde batıyo nasıl olucak bilmiyorum yaslanarak oturabiliyodum ama oda yok böylee eğik duruyorum yarın randevum var bakalım ne diyicek kesin normal diyicek minoset vericek yapabilecek neyi varki vallaha hayırlısıyla geçse şu günlerde alsam kuzumu kucğımaaa böyle hiç kolay değil:50::50::50::50::50:

geçmiş olsun kuzummmm.niye olduki acaba? bebek belki aşağıda falan mı acaba sancı veriyo sana.Allah yardımcın olsun.bazen şaşırıyorum eskiler nasıl doğurmuş onca çocuğu hemde dr falan olmadan:) dr dan sonra haber ver.bide tetanoz aşısı yaptırdınmı sen canım.ben 16 haftaya gircem dr hiç bişey söylemiyo ben sormadan,gıcık oluyorum.

Elif cok uzıldum kuzu ya mınosetı iç gulum ya hıc bısı olmaz ben bayagı bı içyım agrı olunca durulmuyo cekme ole agrıyı

Oflummmm ıyıyım kuzum sen nadılsın annemlerle vakıt gecırıyoruz bugun dısarı cıktık bıraz ıyı oldu sıkılmıstık artık;)))
Hepinizi öpüyorummmmm muckkkkkklls
vallaha canım keşke ilaçla olsa ileçlık durum değil batma oluyo ağrısını kesselkde çekicez mecburen gerketiğind eiçicem ne gelirkli eldne çekilir gibi olmayınca sen nasılsın kuzum gezmişşiniz oh ne güzel hasta olamyındaa
geçmiş olsun kuzummmm.niye olduki acaba? bebek belki aşağıda falan mı acaba sancı veriyo sana.Allah yardımcın olsun.bazen şaşırıyorum eskiler nasıl doğurmuş onca çocuğu hemde dr falan olmadan:) dr dan sonra haber ver.bide tetanoz aşısı yaptırdınmı sen canım.ben 16 haftaya gircem dr hiç bişey söylemiyo ben sormadan,gıcık oluyorum.

sağolsın canım benim yaaa tşk ederim vallaha dotorun demesine göre bebeğin büyümesi baskı yapması dönmemiş daha dik böyle kafası tam yukarda oturuyo resmi var bakalım nasıl geçicek günler korkmaya başladım açıkçası yatamamak çok zormuş evet canım yaptırdım ben 6. ayımda birde 2.cisini 7. ayımda vuruldum doktor demdedi banada sağlık ocağından arayop söylüyolar zamanını sen gitmiyomusun kuzum :26:

hoşbuldum canım..
iki üç gündür çok sessiz topic..
rahaatsızmışsın şimdi nasılsın ağrın var mı hala?
bende eh işte bizim oğlan gelmeyecek heralde

evet canım baya sıkıntıdayım birden bastırdı ağrım vardıda ne olduysa arttı gelemdim topiğe melisaöda yok baya sessizleşti yaa hani bir hafta erken gelirdiyodu doktor 40 doldurucan sen cnaım yaaa:26::26:

evet canım baya sıkıntıdayım birden bastırdı ağrım vardıda ne olduysa arttı gelemdim topiğe melisaöda yok baya sessizleşti yaa hani bir hafta erken gelirdiyodu doktor 40 doldurucan sen cnaım yaaa:26::26:

çocuk aşağı indiyse o yüzden ağrılar artmış olabilir kuzum..
evet melisa da yok malesef :50:
doktor 14üne kdar bekleyelim dedi.

çocuk aşağı indiyse o yüzden ağrılar artmış olabilir kuzum..
evet melisa da yok malesef :50:
doktor 14üne kdar bekleyelim dedi.

kuzum dönme falan yok baş yukarda oturuyo resmini yükleyeyimde bir bak gülüm yani 40. haftaya kadar bekleyelim demiş hee hayırllsıı oflum demekki daha nasibi gelmemiş dünyaya tek hayırlısyla gelsindee geç gelsin

kuzum dönme falan yok baş yukarda oturuyo resmini yükleyeyimde bir bak gülüm yani 40. haftaya kadar bekleyelim demiş hee hayırllsıı oflum demekki daha nasibi gelmemiş dünyaya tek hayırlısyla gelsindee geç gelsin

yaaa.. belki döner dicem de 34 haftalık mı oldun sen :26:
bakayım resme..
böyle giderse sezeryan diyebilir sana..
aynen canım rahatı yerinde oğlumun.
hayırlı vakitte gelsinn :16:

$061220123280.jpg $061220123281.jpg oflum bu şekildee

elifim alıntı yapmadım silersin diye.
cidden de seninki oturuyo yaaa :16:
yerim onu ben maşallah..
hayırlısı olsun kuzum..
döner inşallah diyelim.

yaaa.. belki döner dicem de 34 haftalık mı oldun sen :26:
bakayım resme..
böyle giderse sezeryan diyebilir sana..
aynen canım rahatı yerinde oğlumun.
hayırlı vakitte gelsinn :16:
benim 30+3 günlük ama doktora göre 32+4 günlük canım bilmiyorumki dönermi zaten bebeğin eşi öndeymiş rahimi kaptmışsa normali unut dedi:26:

oooo hilalim canım benim hoşgeldin kuzum nasılsın :38::38::38::38::38::54:

elifim alıntı yapmadım silersin diye.
cidden de seninki oturuyo yaaa :16:
yerim onu ben maşallah..
hayırlısı olsun kuzum..
döner inşallah diyelim.

evet oflum resmen oturuyo o kafasnını olduğu yer batıyo işte bir yandada eliyle oynuyo mideme hem yanıyo hem batıyo hayırlısı kuzum yaa bakalıne olucak 2 hafta sonrma alttan bakıcak oflum:18::18::18:

iyiyim cnm bu ay korunmasız ilişkiye başlıycaz sonunda,
cnm bnm görümcemin 32 .haftada başladı dogum
ilaçlarla 35 e kadar beklettiler hayırlısıyla geldi bebiş
sende çantayı fln hazırla kuzum bu bebişlerin ne yapıcagı belli olmuyo
oflumun ki gelmiyo kimide hemen gelcem diyyo
yerim ben hepsini allah hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
adımızı da anarsanız alaaaaaaaaaa:34:

benim 30+3 günlük ama doktora göre 32+4 günlük canım bilmiyorumki dönermi zaten bebeğin eşi öndeymiş rahimi kaptmışsa normali unut dedi:26:

oooo hilalim canım benim hoşgeldin kuzum nasılsın :38::38::38::38::38::54:
doktorun doğru demiş canım eşinin yukarda olması lazım..
benim doktorumda onunla ilgili konuşmuştu.
normal görünüyo benim ama gördüğün gibi oğlanın gelmeye niyeti yok..
he bu arada ultrasona takılma bazen önde gidebiliyor.
benimkide öyleydi 10 gün önden gidiyodu şimdi geriledi bile..
son zamanlarda gelişmesi yavaşlıyomuş.
hayırlısı olsun..

süper yaa doğum tarihine bak :))

hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
evet güzel bi tarih yakalamışız eşimle :27::27:

kızlar merhaba nasılsınız yenı katıldım aranıza şubat annesiyim :) ultrasona göre 30 sata göre 29 haftalıgım da hangisi geçerli olacak acaba ?

doktorun doğru demiş canım eşinin yukarda olması lazım..
benim doktorumda onunla ilgili konuşmuştu.
normal görünüyo benim ama gördüğün gibi oğlanın gelmeye niyeti yok..
he bu arada ultrasona takılma bazen önde gidebiliyor.
benimkide öyleydi 10 gün önden gidiyodu şimdi geriledi bile..
son zamanlarda gelişmesi yavaşlıyomuş.
hayırlısı olsun..

hoşgeldin canım..
teşekkür ederiz...
evet güzel bi tarih yakalamışız eşimle :27::27:

onu soracaktım da utandım özel imalat mı diye :9: 6 günün kalmış sezeryan mı olacaksın normal mi kuzum

Back