• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selam kılzar ben geldmmm giremedim k.bakmayın ya net yok bizde gittii annemlerdeyim kuran var haber veriyim dedim babamda hiç bi sorun çıkmamış bnde iiim çok şükür siz nasılsınızzz

a.slm hoşgeldin kevserim çok sevindim çok şüür sorun çıkmamış merak ettim bendee :26:

a.slm hoşgeldin kevserim çok sevindim çok şüür sorun çıkmamış merak ettim bendee :26:

evet gülüm bnde çok sevndm gremedim bi kaç gün net olmucask ancak annemlerde girebilirim ya eskiden telden giiriyodum eşimin onunda da yanlış şifre girdiniz diyip duruyuo

evet gülüm bnde çok sevndm gremedim bi kaç gün net olmucask ancak annemlerde girebilirim ya eskiden telden giiriyodum eşimin onunda da yanlış şifre girdiniz diyip duruyuo

olsun gülüm iyi ol sıkıntı olmasındaa gelme önemli dğeil kuzum insan merak ediyo ama haberimiz olunca içimiz rahat oluyo en azından :38:

allah razı olsun gülüm sen nasılsın melisa falan nasıl oflum doğurdumu gı geçmişe bakmadım

amin gülüm cümlemizden razı olsun iyi onalrda melisam gelemiycek 10 gün kadar annesi geliyo onunla zaman geçiricek oflumda sancı çekliyo kuzum benim hala doğurmadı moncuğumda paşamızdan zaman bulamıyo öyle işte kuzum bende işte geceden beri karnımda bir acıma var sol tarafımda sancılarım var normaldir sanırım bilemiyorum sendede oluyomu gülüm:48:

amin gülüm cümlemizden razı olsun iyi onalrda melisam gelemiycek 10 gün kadar annesi geliyo onunla zaman geçiricek oflumda sancı çekliyo kuzum benim hala doğurmadı moncuğumda paşamızdan zaman bulamıyo öyle işte kuzum bende işte geceden beri karnımda bir acıma var sol tarafımda sancılarım var normaldir sanırım bilemiyorum sendede oluyomu gülüm:48:

hmm hayırlısıya doğursa daha rahatlasa oflum hmm bilmiyorum ki ben de öle ağrı olmadı bnmde miğde yanması yaşıyorum

Selam kızlar nasılsınız.. Ya yarım saattir belime vuran sancılar var :( kıvrandm durdum. Sımdı gectı gıbı..AY sancıları mı acaba

Selam kızlar nasılsınız.. Ya yarım saattir belime vuran sancılar var :( kıvrandm durdum. Sımdı gectı gıbı..AY sancıları mı acaba

açslm hoşgeldin oflum ağrılar sancılar derecesini gün geçtikçe artırıyo buda demekki oğluşun geliyooo az kaldı Allah kolaylık versin balım:48:

oflum ben çıkıyorum kuzum işlerim var biraz süpürgeye çekicem toz alıcam sonra yemeğim var yoluna koyayım gelirim yine balım dikkat et knedine öpüyorum görüşrüz
:54:

Yazdıklarım gitmemiş ya :) neyse ışte korktum sancilardan bebek geliyo sandım valla :) kocisi arıyodm nerdyse

selamlar hatunlar nasılsınız?:3::3::3:hepinize selamlar saygılar:87::87::87:hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

$148696_501372703229559_1877120867_n.jpg hayırlı cumalrrrrrrrrrr

hım kimsecikler yokmu yav bi şey edeyim dediydim:30::30:
dısardaydım sabahtan neyse geldim cayımı ictim yorulmusum birazdanda pazara gidip balık alacagım.
mutfak halısı hala sılınmedi gözum alırsa onu silerim ole iste kıslarrrrrrrrrrr:31::31:

hayırlı cumalar kuzum nerelerdesin sen
hım kimsecikler yokmu yav bi şey edeyim dediydim:30::30:
dısardaydım sabahtan neyse geldim cayımı ictim yorulmusum birazdanda pazara gidip balık alacagım.
mutfak halısı hala sılınmedi gözum alırsa onu silerim ole iste kıslarrrrrrrrrrr:31::31:

hoşgeldin melisam aman silme halı malı bak sorna pişman olursun yapma boşver

:54::54::54::54:öptüm sizi ve kaçtım kızlar oğluş uyurkene işimi yapıyım.

elifim oğluş gececi olduğu için gündüzz yatıyoz vampir gibi olduk biz :1::1::1:

Back