Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhabalar ben de artık yoğun olarak aranıza katılmaya karar verdim. 2,5 yıllık evliyim. 5-6 aydır bebek istiyoruz henüz olmadı. tam bu ay doktora başlayım dedim. 10 kasımda doktora gittim solda bir yumurtan var dedi. 14 kasıma takibe çağırdı. 16 kasımda takibe gidebildim. gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 10-16 kasım arasında gün aşırı çalıştık. adet döngüm 31-32 gün. en son 1 kasımda adet olmuştum. bugün yine oldum((( eğer bu ay hamilellik oluşmazsa gel yumurta kuvvetlendiricilere başlayacam demişti. sizce birkaç ay daha normal yollarla denemeli miyim, yoksa hemen tedaviye başlamalı mıyım? bu arada ben 25 eşim 32 yaşında....
bende geldim elifimm
hoşgeldin oflum nasılsın kuzum bacakların ağrıyomu :26::26:
hoşbuldum canım :)))
hiç geçmiyo kiii o ağrılar
sen nasılsın...
ööğlen yazdığımda çıkmıştın.
komşunun kızı gelmişti.
dersi varmış da ona bişeyler gösterdim..
geldiğimde gitmiştin..:26:
gülüm benim Allahım yardımcın olsun öyle acıkmıştımki kuzum yedim içtim dinlendim geldim balım benim
ohh afiyet olsun canım :))))))))
sağolsın canım benim bugün vadi varr yinee eşim maça gidcek sonra gelicek vadinin başına ne güzel diyorum gıcıksın diyorum yağ yapıyo banaa
aman ben alıştım her güne bi film bulmuş.
bi yatarken iki kelime konuşuyo
sinir ediyo beni.
dn akşamda bağırdım çağırdım eşşek başı mıyım ben burda.
insan bi sorar ne yapıyosn iyi misin falan diye.
ama nerdeee oyle koca...
hala sus film başladı dyo ya
aynen vallaha buluyo birşey sürekli dün iki maç peş peşe izledi yaa sağolsun şimdi bazı haklarını yieyemem ama bazende gerçkten beni duymuyo deli oluyorum
aman artık alıştım ben onun 3 kelime konuşmasına
benimkide yatağa girince çenemden uyuyamaz böyle gözleri gider dürterim gündüz akşam konuş yatakta bırakayım derim ceza veriyorum ohhh
aynen bende yatakta çok konuşurum
o da sus da uyuyalımm der
çocuk doğunca nASıl olacak çok merak ediyorum biliyo musun :26:
benimki diyoki alır salona geçersin dimi bana bu iyiliği yaparsın dimi diyo bende evet geçerim bebeği sana bırakır geçerim yatarım diyorum
benimki önceden çok derdi öyle salonda yatarsınız siz diye.
bende yok canım daha neler snde bakıcaksın derdim.
şimdi bişey demiyo valla ben anlamam bakamam falan demiyo :)
çok hevesli bezlerine falan bakıyo şampuanlarına falan da baya baya mutlu oluyo
olmazlarmı sevmeye gelince onlar gibisi yok iki ağladıklarında hemen gel al durmuyo daha derler doğanın kanunu olsa gerek işte ne yaprsın asıl bebekler olunca papuçları dama atılıcak haberleri yok bazen diyorumda benimki dudağını büküyo çocuk gibi böyle ayakkabısını silerim her sabah montunu tutarım akşam gelir bebekler gibi ağırlarım gece üsütünü örterim şimdi boşta kalan zamanımda diker dötümü yatarım heeyy heyyytt
aynen canım :))
ama o da bana düşkündür..
hele ki son haftalarda ağrılarımdan uyuyamıyorum
kalkıyo noldu falan diye.
masaj yapıyo belime bacaklarıma falan.
o da benim üstümü örter üşüme diye
ddoğduktan sonra da kıyamam ki kız ben ona
çok seviyorumm dşddddün kid bu kadar ilgisizliğe rağmen
kıyılırmı kızz hiç vallaha ben bugün eski rsimlere bakıyorumda eşimin polis okulundaki resimlerine ağladım resmen neler çekti benim için zayıflamış o günlerde böylee asker gibi geçrdi zaman benim için katlandı vallaha duyguslaım zaten birde böyle aplamaya başlıyorum bzaen düşünmezler ama olsun Allahım başımızdan eksik etmesin onları o masaj nasıl işe yarıyo dimi benimde sırtıma omuzlarıma yapıyo eşim yoruıluyo garibim dinleniyo yinee artık alıştı ben demeden önüne otursam yapmaya başlarr