• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Aminn canımmmmm RABBİm evlatlarımızla birlikte huzurlu bir yuvada yaşamayı nasip etsin.
iyi gelmez mi kız..
saçlarımı bile ona taratıyorum bazennn :1:

amin oflum amin aminnnnnnnnnnnnnnn o saçlarda ne güzel taranır aman vallaha bende çok severim böyle saçlarla uğraşmayı snein saçları ver bana fön çekeyim herşeyi yaparım bacım :12::12:

Aminn canımmmmm RABBİm evlatlarımızla birlikte huzurlu bir yuvada yaşamayı nasip etsin.
iyi gelmez mi kız..

amin oflum amin aminnnnnnnnnnnnnnn o saçlarda ne güzel taranır aman vallaha bende çok severim böyle saçlarla uğraşmayı snein saçları ver bana fön çekeyim herşeyi yaparım bacım :12::12:

iyi gelmez mi kız..

iyi gelmez mi kız..

oflum ben kendime şimdilik 1 takım pijama aldım başkada birşey almadım göğüs pedi bilemem nee okuyorumda gerçkten gereklimi bacım sen ne dersin

oflum ben kendime şimdilik 1 takım pijama aldım başkada birşey almadım göğüs pedi bilemem nee okuyorumda gerçkten gereklimi bacım sen ne dersin

ben 2 tane pijama takımı aldım canım ne olur ne olmaz diye.
göğüs pedi de aldım ne olur ne olmaz :D

ben 2 tane pijama takımı aldım canım ne olur ne olmaz diye.
göğüs pedi de aldım ne olur ne olmaz :D

anladım canım ben eğerki sezeryan olursam 2. yi alıcam normalde hemen geliyosun eve zaten gerek kalmıyo yatırılarsa eğer alırım belki aman o kadar şey varki bavul ancak yeterlli olur hastaneye gidecekler iin ben iki hastane çıkışı aldım yani 2. kardeşim aldı gelmedi daha elime bez ıslak mendili iç zıbını battaniyesi falan yeterlimi daha gereklimi başka birşey oflum :26:

$Oyuncak_1177442.jpg $oyunvat510001-w.jpg oflum sence hangisi güzel cibinlik şartmı dersin ikisi arasında kararsız kaldım eşim kahverengiyi sevdi bende cibinliği falan var diye diğerini sevdim sen ne derisngülüm:26:

kızlar eşim geldi şmidlik çıkıyorum karnını doyurayım koca bebeğimin vadi başladığında gelicem yine öpüyorummmm

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::111::111::111::111::111::111::111::35::35::35::35::35::35:

Eki Görüntüle 564761 Eki Görüntüle 564762 oflum sence hangisi güzel cibinlik şartmı dersin ikisi arasında kararsız kaldım eşim kahverengiyi sevdi bende cibinliği falan var diye diğerini sevdim sen ne derisngülüm:26:

canım kusura bakma çıkmak zorunda kalmıştım yazamadım. Akşam da gelemedim. Ikisi de güzel bence :) daha canlı renkleri seçseniz daha güzel olur bence :)

canım kusura bakma çıkmak zorunda kalmıştım yazamadım. Akşam da gelemedim. Ikisi de güzel bence :) daha canlı renkleri seçseniz daha güzel olur bence :)

ne kusuru oflum olurr sıkıntı etme balım kuzum canlı renkler pek hoşuma gitmiyo çok cafcaflı duruyo sabit renkli yani mavi falan olmasın diyorum 2. yede kullanırım sonuçta birdaha beşikmi alıcaz her seferindee bunların kalitesi de diğerlerine göre daha iyi gibi bilemiyorum vallaha eşimdee canlı renk diyoda benim hoşuma gitmiyo :31::31:

selam kılzar ben geldmmm giremedim k.bakmayın ya net yok bizde gittii annemlerdeyim kuran var haber veriyim dedim babamda hiç bi sorun çıkmamış bnde iiim çok şükür siz nasılsınızzz

Back