tamam kuzum ya ben de ole bilgdigim icin buyugunu almak istemedim ya işki üç gün evde giyiyim acılmazsa genıslıyo ya bırazda o zamandegiştiririm.
oldu oldu vallaha evime bakmaya doyamıyorum kaç gündür toz içinde tresmen dılarısı benden temizdi yani ay oğluşunu yerim gelsin artık hepimizi bekletiyo amaa
tmm oflum yede gel:) yemek yiyip geliyorum kaybolmayin sakin he
oflum sen niye bana hosgeldin demedin bırazda ben yapıyım alınganlık sen her seferinde yapmadan geçmiyosun yanı. demekki olabiliyomus demi görmemek falan.
of niye konusmuyonuz kıslar ya
tmm oflum yede gel
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
benmi delüüüüüüüüüüüüü
heee sensünnn kuzum ikili testi ne yaptın sorunu çözebildinmi :26:
ne şaşırıyon be çalak gibeee
hoşgeldin eminem nasılsın dün özele yazdımda doluymuş gelmedi mesajım sana canım benim
ya benim bogazım acıldı sanırsam dun yarım ekmek ekmek arası yıdım doymadım yanııııııııııııııııı
bıraz oncede ögelen cayıyla bi dilim tost yedim ya yiine yine doymadımmmm aboooooooooooooo bogaz homınıgirtlsaklastı ne yapcaksam daha sımdıden ya.
gldmm kızlarr yaptım işlerimi sldm geldim babam yarın gtck kızla dr saat 10 da dua edn gülüm olurmuu akşma mercimek çörbasının yAnına ne yapayım kol bişeyler olsun ama
ohh en iyisi gülüm versin sene uğraşma boşuna balımgidecem nisaya ya aman sıkıldım ugrasmaktan kaynanam ben oderim ugrasma dedi gitcem bakalım.
hoşgeldin kevserim hadi hayırlısı dualrımız seninle babanla merak etme gülüm yarında perşembecuma akşamı yüzü suyu hürmetine inş hayırlı sonuçlar alır babna kuzum makarna yap uğraşmagldmm kızlarr yaptım işlerimi sldm geldim babam yarın gtck kızla dr saat 10 da dua edn gülüm olurmuu akşma mercimek çörbasının yAnına ne yapayım kol bişeyler olsun ama
ne şaşırıyon be çalak gibeee
iyim elifim sen nasıl oldun heşey yolunda değilmi
tamam canım insallah mühim bişiyi yoktur kuzu. yeter mercimek corbası ikiser kase için bool limonlu ohhhhhhhhhhhhhhhh yanına da salata yiyim.
vallahı ben sandal kofte yapcam bide makarmna yada pilav
gülüm evde oldukça insan yiyor ben bunu bilir bunu söylerim gerçkten sıkıntıdan insan ne doyuyo nede yemeden durabiliyo heleki son aylarda böyl miden kazınıypoki nasıl bende gece bile kazınıyoda uyuyamıyorum öyleki açlıktan
inşş glm yok kız çorbnın ynına ne yapm dye düünyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?