Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

tamam kuzum ya ben de ole bilgdigim icin buyugunu almak istemedim ya işki üç gün evde giyiyim acılmazsa genıslıyo ya bırazda o zamandegiştiririm.

bende yazlık ayakkabı almıştım biraztopuklu geçen yıllarda 37 giydim büyük geldi büyük değilde açılırsa bollaşır dedi adam 36 al dedi ki normalde numaram 37-38 dir neyse aldım işte anam ne açıldı nede birşey etti ayakalrımın içine etti o yani kalıba koydurduk yok öyle beklliyo kenarda melisam sen bak durmuna göre artık karar ver gülüm

oflum sen niye bana hosgeldin demedin bırazda ben yapıyım alınganlık sen her seferinde yapmadan geçmiyosun yanı. demekki olabiliyomus demi görmemek falan.

ya benim bogazım acıldı sanırsam dun yarım ekmek ekmek arası yıdım doymadım yanııııııııııııııııı
bıraz oncede ögelen cayıyla bi dilim tost yedim ya yiine yine doymadımmmm aboooooooooooooo bogaz homınıgirtlsaklastı ne yapcaksam daha sımdıden ya.

gldmm kızlarr yaptım işlerimi sldm geldim babam yarın gtck kızla dr saat 10 da dua edn gülüm olurmuu akşma mercimek çörbasının yAnına ne yapayım kol bişeyler olsun ama

gülüm evde oldukça insan yiyor ben bunu bilir bunu söylerim gerçkten sıkıntıdan insan ne doyuyo nede yemeden durabiliyo heleki son aylarda böyl miden kazınıypoki nasıl bende gece bile kazınıyoda uyuyamıyorum öyleki açlıktan

gldmm kızlarr yaptım işlerimi sldm geldim babam yarın gtck kızla dr saat 10 da dua edn gülüm olurmuu akşma mercimek çörbasının yAnına ne yapayım kol bişeyler olsun ama

tamam canım insallah mühim bişiyi yoktur kuzu. yeter mercimek corbası ikiser kase için bool limonlu ohhhhhhhhhhhhhhhh yanına da salata yiyim.

vallahı ben sandal kofte yapcam bide makarmna yada pilav

gidecem nisaya ya aman sıkıldım ugrasmaktan kaynanam ben oderim ugrasma dedi gitcem bakalım.
ohh en iyisi gülüm versin sene uğraşma boşuna balım
hoşgeldin kevserim hadi hayırlısı dualrımız seninle babanla merak etme gülüm yarında perşembecuma akşamı yüzü suyu hürmetine inş hayırlı sonuçlar alır babna kuzum makarna yap uğraşma
ne şaşırıyon be çalak gibeee

iyim elifim sen nasıl oldun heşey yolunda değilmi

çok şükür eminem şimdilik sonuçlarda şeker çıkmadı doktorada gidemedim daha eşim götğrdüğ sezeryana girmiş görüşemedi bakalım ne idiycem iriliği için ama sıpam oynuyo çok şüür dünden beri

son aylarda iştah 2 kat artıyo elifim bende öyleydim yer yer doymazdımhele son ay reçelin içine düşrüm resmen :125 yüzden çookkk tatalı aynı zamanda cadı bir kızım var

yaa kızlar benim bu sağ göğsümün altı kaburgamdan ağrı başlıyo sırtıma kadar uzanıyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum batıyo gülemiyorum derin nefes alamıyorumm normalmi bu acabaa:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…