Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin gülümben geldimmmmmmmmm
hee bilmiyorum ne oluyo anacım dizileree ikisinideizlemiyorum ucundan kıyısından bakıyoum işte melisaama aaaaaaaaaaaaaaaa dur bakıyım bı
27. bolum oynamıs kıs gecen hafta ya muhtesemde kalkcakmıs ne oluyo len bu dızılere
yok gülüm perşembe günleri bizde sadece vadi varrrsuskunlara bakamıyodun sen demi günü cakısıyordu kurtlarla simdi bakıyonmu
yok gülüm hç yapmadım duymadım bile ama anltımına göre güzel birşeye benziyo balısı yap bakalım güzel olursa laırım tarifini bende bu arada gözün aydın annenler geliyomuş iyi bakem sevindim snein dına kaç gün kalıcaklr melisamelifim snadal kofteyi yaptınmı hic kayıkgibi yapıyon kofteleri içine mantar sote koyuyon ustune kasar salcalı fırında pişiriyon.
arkadasım yaptıydı cok hosuma gitti bende yapıyım dedim güzel olurdsa annemlerede yaparım.bu pazar geliyolar yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bakl ben bi güzel yazıyım tıkındıklarımı oglenden bu yana kasarlı sucuklu bi dilim ama büyük dilim tost cay kesmedi kek kesmedi ceviz kesmedi yesil elma. sımdi kusacak gibiyim offfffffffffffff catladım len.
sıdide kahve yaptım
burdayım uleynnnnnnnnnnn yemek değil bir iki bulaşığım vardı yıkadım kuzumnerdesin lennnnnnnnnnnnnnnn yemekmi yapıyon cakal gel buraya
ohh hadi kevserim iyi gezmeler o zaman sana öpüyuorum canım benimkozlar bnm koca dışarda ş arkadaşlarıyla oyun fln oynucakmış bnde annemlerle teyzemlere gircez hacdan geldiler yemek derdinden kurtuldumm oleyyyy eşimde dışarda ycekmiş neyse kızlar ben kaçtım hazırlanıyım öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınn
Kevser bak ben sama ne dedım ph yorttın hadı yemek işinden)
Dur bakalım neye benzıcwk kuzucık yemegım
He ya elifım sapladın geliyolar pazar 10 gınde on gun ablsmda kalcekler az kalıyolar ya geldınler bo havafanole olurda ınsallah gezrrız bızde)
kahvaltıyı geç yaptım kuzu o yüzdenn geç yedim.len bu saatte oglen yemegini yidiysen aksamı kacta yıyon kuzu sen.
hoşgeldin gülüm
hoşgeldin mooncum :)
ee bunlarda senin oğluşunun şirin yaramazlıkları :)
cnmcım sen daha doğurmadın:)) öyle cnm rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin alıştım zaten ben uykusuzluğa hiç dayanamazdım.mecburen alışıyorsun .bakalım seninki nasıl olcak her bebişin ayrı bir huyu var.
ayy yokkk doğurmadım kuzum yaa..
pazartesi azıcık sancılarım çıktı açılma falan yok..
ama bel ağrılarım adet sancılarım oluyo.
birde bacak aralarım çok acıyoo..
seninki babayı sevmiyo o zaman gece uyumadığına göre
benim 38 haftada geldi bu hafta gelir belki zamanında gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah...bilmem artık:) şimdilik seviyor gibi görünüyor ama ilerleyen zamanlarda bilmemcnm.
Günaydınnnnnnnnn elifimmmmmmmm
günaydın güüm nasılsın hoşgeldin
bende bu yasanın yürülüğe girmesinden hiç hoşlanmadım..
bunun fakirini hiç düşünmemiş düşüncesizler
yazıkkk