• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

delu kıs bu havalarda dogur işte kısı napcan gerci sen manısadaydın demi hava iyicene güzeldir orda.
kevser annenle ve eşinle ilşkin nasıl oldu kuzu duzeldimi aslında esimle annenin arası desem daha iyi olcek.:44::44:
görüşmeleri bıraz azalttınızmı kuzu.:31::31:

yok gülüm bn koelinde oturuyorumm

çokk şükür gülümm iilerrrr aman allah bozmasın sorun yok barıştılar herşey yonlunda fazla gelip gitme olmuyo ama bazen de eşim bırakıyo ben iş arkadaşlarımla maça gtcem evde durma oda beni annemlere bırakıyor böyle gülüm çok şükğrrr

:9::9::9::9::9::9::9:sanırsam irilikde yeni sınır açıyo benim sıpaa melisam anlamıyorum yaa neden bu kadar iri normal diyenlerde var demyenlerde hangisine inansam biemiyorum zati kestim öyle pekmezi falan balıda ama yemedende olmuyoki uleynn acıkıncaa kocamı kocaman kızarmış tavuk olarak gömrüyorum tvde tatlı duysam neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyorum eşim ölüyo gülmekten vallahaa iştahlı gacıydımda bu akdarda dğeil bu sıpa benide geçti ben süt yetirebilecekmiyim acep bunaa:51:

yeter gülüm sutun sizi gidi homini gırtlaklar sızı tatlıya düştün iyice he e hakkı cıkcan ya ondan mı nedir gerci bilmiyorum ablamda tatlı delissiydi ole sekbettiler degilde ıvır zıvır manyagıydı nutellayı kasıklayarak bi gecede halledetdi yanı:52::52::52::52:
hamileliginde bhiç canım tatlı cekmedi ya laaaa. ama erkekimiz oldu:27::27::27::27:
tabı gece yatarken sut iç ama ballı içme yeter bide normal dogum istiyonkı bebe tosunlastıkca dogum zorlasır bak:34::34::34:
ya benim dedigimi dedi demi doktor gülüm zati mantıken oledir bak kese belli bi buyukluge gelir kalır içinde bebe büyümeye devam eder e alan daralır hareketi azalır sıkıstıkca amannnnnnnnnnnnn hem ters duruyolar hemde bi gıdım yerde tıkıs pıkıs daralıyorum len sizin resimlere baktıkca.:9::9::9::9:

yavrum sonuçlar normal sen dr ve ultrason sonuçlarına takılma her zaman 300-400 gram düş arkadaşımda 4 kilo dediler çock 3,5 doğdu bana dediler hatta diyet yaptırdıla 3400 civarıydı ultrason da çocuk 3 kilo doğdu yani bebeklerde şişlik oluyor doğumda onu atıyorlar.özellikle normal doğumda.benim paşamın hiç şişliği yoktu normal doğumun avantajida o.yani kaç kiloysa 300-500 gram arası düş.he benimkinde bir tek uzun olacak dediler galiba olacak ebeler falanda dedi dizle ayak bileği arası uzun çünkü o uzun olunca boy uzun olur diyorlar genede sağlıklı olsun mühim değil.
gülüm bende takmıyorum diyorum dopktra gidiyorum öyle deyince gelde takma birde oynamaması işte iyice korkuttu iyi değil diyip duruyo hiç tatlı yeme diyo yahu yediğim 2 halleydi oda tavanmı yaptı şekeri nee oda iyi şimdi ne diyicek bilemiyorum hayırlısıyla bir alsam kucağıma iri olsun omasın sıkıntım anne karnında sıkıntı oalbilieceği yoksa dmeside önemli değilde işte korku moncuğum:18:
a.s cnm Amiiiin :16:nasılsın denkleşemedik :3: aynen öyle onlar için değer işte bazen insana geliyo sağdan soldan:27:
bi bakışları bi gülüşleri yetiyo gerçekten dün epey mızmız olunca uykusuzda kalınca baya bi sinirim oynadı
ama çok şükür şimdi iyiyim :16:

hee uyutmadı dünürümm mızmızda mızmız sürekli mızırdandı arada yapıyo böyle kuzumm
gaz olabılıyo genelde bide iki gündür bi huysuzlugu var ilgileniyorum konusuyorum o bana böyle naz yapıp duruyo
memnun olmuyo hiçbişeyden sevdiği oyunları felen yapıyorum yok öyle gülmüyo herzamanki gibi var bi mızmızlıgı
neyse çekicez artık napalım analık böyle bişey :31:
yok yok kızmam kuzumm arada azcık kızıyorum hemencik beni güldürüyo zati tam kızamıyorum muzur şey nolcak :55:

ohh gözümüz aydın kuzumm şeker çıkmamış bebişin hareketleride iyi daha ne olsun kuzumm maşallahh ikinizede :nazar::nazar:
iriliği takma kafana kuzumm hem olsa olsa nekaa iri olcak yani bide herzaman tutmuyo ultrasondaki kilo ile dogumdaki kilo
onu takma sen kafana balım benimm siz iyi olun yeter kuzucumm :48::48:
yerim ben o mızırdağıı sıkıntısı olmasa yaparmı annesi anlamıyoruzki meleklerin dilinden Allahım kolaylık versin herşeyden nem kapıyolar minikler dünürüm öp damadımı yimee evet gülüm temiz çıktı çok şükür de bu irilik ne doktor neden sıkıntı ediyo korkutuyo anlamıyorum irilğini takmıyorum ama işte sıkıntı dedikçe korkuyorum yoksa olsun iri en fazla sezeryan olurum olur biter yani:27:
[video=youtube;CC_mgVMAOwc]http://www.youtube.com/watch?v=CC_mgVMAOwc&feature=endscreen&NR=1[/video]:25::25::25::25::25::25::25:

eşim polis okulundayken bu biizm şşarkımızdı moncuğumm ahh ahh eski geldi aklımaa:31:

yok gülüm bn koelinde oturuyorumm

çokk şükür gülümm iilerrrr aman allah bozmasın sorun yok barıştılar herşey yonlunda fazla gelip gitme olmuyo ama bazen de eşim bırakıyo ben iş arkadaşlarımla maça gtcem evde durma oda beni annemlere bırakıyor böyle gülüm çok şükğrrr

iyi iyi gülüm cokj sevindim ya ya zati yakınsınız görüşülür sıksıkta kalmaya gerek yok kuzu zati görüşülüyo hanı. bekar evin olsa devamlı cagırda anneni böle el le olmuyo iştye ne kadar kocalarımızda olsa onlar eller ne yazıkkı buda babannemin lafı il oglu derrrrrrrrrrr:60::60::60::60::60:
zati kocaelindesin :52::52::52::52:
bende ordaydım gölcükte uzun sure kaldım. allah allah e manısada oturan kımdı hürremmiydi kıslar ya
bunADIM HERHALŞ KARISTIRMALAR BASLADI:9::9::9:

yeter gülüm sutun sizi gidi homini gırtlaklar sızı tatlıya düştün iyice he e hakkı cıkcan ya ondan mı nedir gerci bilmiyorum ablamda tatlı delissiydi ole sekbettiler degilde ıvır zıvır manyagıydı nutellayı kasıklayarak bi gecede halledetdi yanı:52::52::52::52:
hamileliginde bhiç canım tatlı cekmedi ya laaaa. ama erkekimiz oldu:27::27::27::27:
tabı gece yatarken sut iç ama ballı içme yeter bide normal dogum istiyonkı bebe tosunlastıkca dogum zorlasır bak:34::34::34:
ya benim dedigimi dedi demi doktor gülüm zati mantıken oledir bak kese belli bi buyukluge gelir kalır içinde bebe büyümeye devam eder e alan daralır hareketi azalır sıkıstıkca amannnnnnnnnnnnn hem ters duruyolar hemde bi gıdım yerde tıkıs pıkıs daralıyorum len sizin resimlere baktıkca.:9::9::9::9:

bacım benim hamilelik öncesi tatlıyla aram yoktu aradaolurdu ama adet dönemimde olurdu deidğin gibi şerbetli sütlü tatlıılar değilde ıvır zıvır gofret halley gibi çekiyo iştee oda sıkıntıdanmı nedir otur otur insan yemek isityo evde sütüde ballı iyi ouyoda beaaa vallahaa dediğin gibi melisam sanırsam normal zor olucakk bu gidişle şimdilik kestim bakalım haftaya perşemeye kadar yine hızlı büyümüşmü yoksa nomalmöi gidiyo görcez bakcezzz sıpayıı hee yaa daralmış yeri demekki o yüzdenmiş ordaki bayanalrda dedi korkma artık öyle olur hem bebek ters dönse doğum pozisyonuna karnın düşer baksana dimdik gibi biraz rahatladım yani:16:

kızlar ben gideyim şu işleirmde bitireyim oturdukça oturuyorum kurusunda halıalrı sereyim gelicem ama yine pc açık olursanız görüşrüz kusuruma bkmayın bugün bu evi düzene sokmm lazım :26:

iyi iyi gülüm cokj sevindim ya ya zati yakınsınız görüşülür sıksıkta kalmaya gerek yok kuzu zati görüşülüyo hanı. bekar evin olsa devamlı cagırda anneni böle el le olmuyo iştye ne kadar kocalarımızda olsa onlar eller ne yazıkkı buda babannemin lafı il oglu derrrrrrrrrrr:60::60::60::60::60:
zati kocaelindesin :52::52::52::52:
bende ordaydım gölcükte uzun sure kaldım. allah allah e manısada oturan kımdı hürremmiydi kıslar ya
bunADIM HERHALŞ KARISTIRMALAR BASLADI:9::9::9:

evte gülüm olabilir gülüm hatlar bende çok karışıyo bu aralarrr

Ya kıslar size bısı sorcam dun bi bot aldım duz bişi.
,yalnız ayagımın tam numarası nı aldım bi numara buyuk bayagı buyuk geldi yanı hanı diyolar ya ayak sıser benim bı 5 ıncı ayında falan kıs bıtıyo kıslar 5 aya kadar sişermöi ayak degiştirsemmi acep ne dıyonuz hanı son aylardır diye dusunuyorum sisme yaparsa oda bahara denk geliyo zatı bot giyilmez hani
ne diyonuz lennnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam karıstı:27::27:

,yalnız ayagımın tam numarası nı aldım bi numara buyuk bayagı buyuk geldi yanı hanı diyolar ya ayak sıser benim bı 5 ıncı ayında falan kıs bıtıyo kıslar 5 aya kadar sişermöi ayak degiştirsemmi acep ne dıyonuz hanı son aylardır diye dusunuyorum sisme yaparsa oda bahara denk geliyo zatı bot giyilmez hani
ne diyonuz lennnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam karıstı:27::27::53::53:

ne diyonuz lennnnnnnnnnnnnnnnnnn kafam karıstı:27::27::53::53:

bilmiyorummm kii balımm benm 5.ayda başladı öküz gibi şişti ellerim ayaklarım ayakkabı giyemiyorumm terlik giyorum anca balım valla çok şişti ayaklarım bileklerim fln

kızlarr çok kötüyümm babam iş yeri için muayene olmuştu...kalp grafiği fln çektiler dmaar tıkanıklığı var demişler noroloji bölümne muayene olcakmışş ya bişey olursaaa:14::14::14::14::!14:

Son düzenleme:
bilmiyorummm kii balımm benm 5.ayda başladı öküz gibi şişti ellerim ayaklarım ayakkabı giyemiyorumm terlik giyorum anca balım valla çok şişti ayaklarım bileklerim fln

aman kafam karıstrı ya neyse bi ikigün evde giyyiyimde olmadı degiştiririm aslında normalde 38 giyiyom ya nebilim bu 37 oldu. Kalın corapla azcık zorluıyop gibi.

kızlarr çok kötüyümm babam iş yeri için muayene olmuştu...kalp grafiği fln çektiler dmaar tıkanıklığı var demişler noroloji bölümne muayene olcakmışş ya bişey olursaaa:14::14::14::14::!14:

AY YENİ GÖRDÜM KUZU YA. UZULME GÜLÜM İBİŞ OLMAZ TIKALIYSA COK FAZLA ANJUY YAPARLAR TIP COK İLERLEDİ Bİ DENEM AZ TIKALIYSADA KALP İLACIYLA İLERLEMEMESİNİ SAGLARLAR
CAN SIKICI BI DURUM AMA COSUMU YOK DEGİL KUZU COK ÜZÜLME BAK CARESİ VAR EN AZINDAN TAMAMMI KUZU üzülme sen.:38::38::38::38:

kıs ne oldu ya gel buraya anlatta git işini yap:47::47::47: Allah allah konusuyoduk teldemi bişi oldu gayet iyiydin:31::31:

gülümm bende anlamadım babam aradı bzm evn ordan geçiyrmuş dr geliymuşş..
sonra gel di böyle böyle dedii gittii bende anlamadım ki kalp grafiğinde damar tıkanıklığı çıkmış nöroloji dr nuramara alıp oraya gitcekmiş

gülümm bende anlamadım babam aradı bzm evn ordan geçiyrmuş dr geliymuşş..
sonra gel di böyle böyle dedii gittii bende anlamadım ki kalp grafiğinde damar tıkanıklığı çıkmış nöroloji dr nuramara alıp oraya gitcekmiş

bugunmı gidiyo doktora kuzu hadi hayırlısı insallah tıkanıklık cok azsa hiç bişi olmaz kuzu dur simdi elhamlanma emi bekle bakalım bi sonucu alsın tamamen.

bugunmı gidiyo doktora kuzu hadi hayırlısı insallah tıkanıklık cok azsa hiç bişi olmaz kuzu dur simdi elhamlanma emi bekle bakalım bi sonucu alsın tamamen.
yok bugn gitmoy daha randevu alcaklar blmyorum gülümm aynen bi gitsin bakalım ne olcaacak inşşş dediğin gibi azdır

Back