Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh en iyisi gülüm versin sene uğraşma boşuna balım
hoşgeldin kevserim hadi hayırlısı dualrımız seninle babanla merak etme gülüm yarında perşembecuma akşamı yüzü suyu hürmetine inş hayırlı sonuçlar alır babna kuzum makarna yap uğraşma
çok şükür eminem şimdilik sonuçlarda şeker çıkmadı doktorada gidemedim daha eşim götğrdüğ sezeryana girmiş görüşemedi bakalım ne idiycem iriliği için ama sıpam oynuyo çok şüür dünden beri
ohh en iyisi gülüm versin sene uğraşma boşuna balım
hoşgeldin kevserim hadi hayırlısı dualrımız seninle babanla merak etme gülüm yarında perşembecuma akşamı yüzü suyu hürmetine inş hayırlı sonuçlar alır babna kuzum makarna yap uğraşma
çok şükür eminem şimdilik sonuçlarda şeker çıkmadı doktorada gidemedim daha eşim götğrdüğ sezeryana girmiş görüşemedi bakalım ne idiycem iriliği için ama sıpam oynuyo çok şüür dünden beri
yerim senin o tatlı kızını o tatlı kızının yanına tatlımı tatlı birde hakkı nasip etsin rabbim inş eminem haklısın vallaha büyüdükçe insan doymuyoo aklımdan geçenleri yesem ne olurum biemiyorum ama tutuyorum kendimison aylarda iştah 2 kat artıyo elifim bende öyleydim yer yer doymazdımhele son ay reçelin içine düşrüm resmen :125 yüzden çookkk tatalı aynı zamanda cadı bir kızım var
yeter len corba baskada bişi yemeyin kafamı attırmayın bogaz demeyin
tüm topik zorunlu diyete gircek ulennnnnnnnnn
çok sevindim canım bugünleri gülümseyerek hatırlayacağın günlerde gelicek meleğini helebir sağlıkla kucağına al herşeyi unutacaksın
elifi canım bendede olmuştu tam kol küreğinden arkada aylarca kendime gelemdi hamileleikte olurmuş bazı kadınlarda doğumdan sonra geçiyoyaa kızlar benim bu sağ göğsümün altı kaburgamdan ağrı başlıyo sırtıma kadar uzanıyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum batıyo gülemiyorum derin nefes alamıyorumm normalmi bu acabaa:26::26::26:
yerim senin o tatlı kızını o tatlı kızının yanına tatlımı tatlı birde hakkı nasip etsin rabbim inş eminem haklısın vallaha büyüdükçe insan doymuyoo aklımdan geçenleri yesem ne olurum biemiyorum ama tutuyorum kendimi
sağolsın eminem Allah razı olsun inş kuzum rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin
girmicem işte diyete sen boğa burcu için diyet nedemek biliyomusunn :125:
yaa kızlar benim bu sağ göğsümün altı kaburgamdan ağrı başlıyo sırtıma kadar uzanıyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum batıyo gülemiyorum derin nefes alamıyorumm normalmi bu acabaa:26::26::26:
elifi canım bendede olmuştu tam kol küreğinden arkada aylarca kendime gelemdi hamileleikte olurmuş bazı kadınlarda doğumdan sonra geçiyo
duana kocamannn birr amin diyorumm canımm inşallah kızıma hayırlı bir kardeş gelir
kuzum ne zamandır var bu agrı dun doktora demedinmi:44::44:
allah allah normal bısıdır kuzum ya
canım 1 ayı geçiyo oluyoduda sızlama şeklindeydi şimdide tamamen kapladı doktora geçen ay sormuştum normal demişti ama artınca korktum bende büyüdükçee sanırım baskı yapıyo melisam birde ne diyicem sana suskunlar kaçıncı bölümündee bacım 26. bölümünde final yapıyomuş haberin varmı:26:
ben geldimmmmmmmmm