Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yaa kızlar benim bu sağ göğsümün altı kaburgamdan ağrı başlıyo sırtıma kadar uzanıyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum batıyo gülemiyorum derin nefes alamıyorumm normalmi bu acabaa:26::26::26:

h.buldumm gülüm saolasınz inii gülüm makarna yapm en iisi ynına bdeb havuç salatası yter dh uğraşmmm

yaa kızlar benim bu sağ göğsümün altı kaburgamdan ağrı başlıyo sırtıma kadar uzanıyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum batıyo gülemiyorum derin nefes alamıyorumm normalmi bu acabaa:26::26::26:

çok sevindim canım bugünleri gülümseyerek hatırlayacağın günlerde gelicek meleğini helebir sağlıkla kucağına al herşeyi unutacaksın

son aylarda iştah 2 kat artıyo elifim bende öyleydim yer yer doymazdımhele son ay reçelin içine düşrüm resmen :125 yüzden çookkk tatalı aynı zamanda cadı bir kızım var
yerim senin o tatlı kızını o tatlı kızının yanına tatlımı tatlı birde hakkı nasip etsin rabbim inş eminem haklısın vallaha büyüdükçe insan doymuyoo aklımdan geçenleri yesem ne olurum biemiyorum ama tutuyorum kendimi

çok sevindim canım bugünleri gülümseyerek hatırlayacağın günlerde gelicek meleğini helebir sağlıkla kucağına al herşeyi unutacaksın

sağolsın eminem Allah razı olsun inş kuzum rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin

elifi canım bendede olmuştu tam kol küreğinden arkada aylarca kendime gelemdi hamileleikte olurmuş bazı kadınlarda doğumdan sonra geçiyo

duana kocamannn birr amin diyorumm canımm inşallah kızıma hayırlı bir kardeş gelir

kuzum ne zamandır var bu agrı dun doktora demedinmi:44::44:

allah allah normal bısıdır kuzum ya

anladım eminem vallaha canıma okuyoo ağrı benim çok fena amin gülüm amin inş hayırlıs sağlıklı bir evlat nasip etsin

kuzum ne zamandır var bu agrı dun doktora demedinmi:44::44:

allah allah normal bısıdır kuzum ya

canım 1 ayı geçiyo oluyoduda sızlama şeklindeydi şimdide tamamen kapladı doktora geçen ay sormuştum normal demişti ama artınca korktum bende büyüdükçee sanırım baskı yapıyo melisam birde ne diyicem sana suskunlar kaçıncı bölümündee bacım 26. bölümünde final yapıyomuş haberin varmı:26:

a aaaaaaaaaaaaaaaa dur bakıyım bı
27. bolum oynamıs kıs gecen hafta ya muhtesemde kalkcakmıs ne oluyo len bu dızılere

elifim snadal kofteyi yaptınmı hic kayıkgibi yapıyon kofteleri içine mantar sote koyuyon ustune kasar salcalı fırında pişiriyon.
arkadasım yaptıydı cok hosuma gitti bende yapıyım dedim güzel olurdsa annemlerede yaparım.bu pazar geliyolar yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bakl ben bi güzel yazıyım tıkındıklarımı oglenden bu yana kasarlı sucuklu bi dilim ama büyük dilim tost cay kesmedi kek kesmedi ceviz kesmedi yesil elma. sımdi kusacak gibiyim offfffffffffffff catladım len.
sıdide kahve yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…