Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kevserim üzülme lütfen sıkma canını Allahın izniyle birşey çıkmıycak bol bol dua et emi haber geldiğindede mutlaka yaz merakta kalmıyım lütfen :26::26::26:

Son düzenleme:
kevserim üzülme lütfen sıkma canını Allahın izniyle birşey çıkmıycak boş boş dua et emi haber geldiğindede mutlaka yaz merakta kalmıyım lütfen :26::26::26:

inşş gülümm inşş ay bi ev süpürdüm bacaklarımın canı gttiii ya resmen kalkmıyrumm

inşş gülümm inşş ay bi ev süpürdüm bacaklarımın canı gttiii ya resmen kalkmıyrumm

ay sorma gülüm bende sekiz buçuktan beri ayakatayım oturunca anlıyorum kalçam nasıl batıyo dahada kalkamam ben bugün sızarım vallaha daha mutfak dolaplarım varrr:26:

ay sorma gülüm bende sekiz buçuktan beri ayakatayım oturunca anlıyorum kalçam nasıl batıyo dahada kalkamam ben bugün sızarım vallaha daha mutfak dolaplarım varrr:26:

ayy gülümm bn de bittmm kızımda dumdan tepikliyooo offf bu işller nezamn btcek yaa

ayy gülümm bn de bittmm kızımda dumdan tepikliyooo offf bu işller nezamn btcek yaa

ayenen gülüm benimkide eğildikçe vuruyo demekki rahat edemiyo ama karnıma sancılar giriyo şuanda sanki adet oluyomuşum gibi kasıklarım ağrıyo aman sende bırak yapma vallaha benim 10 gündür ev evlikten çımıştı zorunlu olarak normalde bu adar yapmazdımda mecburiyt işte gülüm dinlen sendee

anlaım glm bn çıkıyorum k.bkma bugn hçç iii değilimm bacaklarım çokk ağrıyo gene gelrmmmm öpldn gülümm

melisam bencee botları değiştr derim çünkü ne kadar şişlik olsa senin için kışın daha başlarında olucaksın yaza denk geliyo bot giyemzsinki benimde şişliklerim var ama hala aynı ayakkanılarımı giyiyorum yinede sen bilirsin ama burda giyeceğin zaman az bir zaman şişlikler sonrasında olyo genlede bellide olmaz ama bilemeidm ayy:44:

anlaım glm bn çıkıyorum k.bkma bugn hçç iii değilimm bacaklarım çokk ağrıyo gene gelrmmmm öpldn gülümm

ne kusuru kevserim hiç önemli değil sen çık güzelce dinlen dikkat et kendine dualrım babanla içini ferah tut emi gülüm Allahıma emanet baban görüşrüz öpüyorum kuzum

Ne yapıyonuz kızlar. Nerdeydiniz dün hiç konuşamadık :)

hoşgeldin oflum vallaha balım dün gündüz geldim bir ara durdum çıktım akşamada yatak odasını çektik eşimle bazanın altı arkası bulaşık çay faslı derken maçın 2. yarısında geldim ancak yazdım bekledim kimse glemedi bende çıktım bugünde işlerim bu saate kadar sürünce işte gelemedim yine gülüm nasılsın durumun nasıl

anladım canım. Iyi temizlik olmuş :) bende geldim dün akşam kimse yoktu çıktım. Iyiyim bende ne olsun takılmaca. Oğlumu bekliyorum sabırsızlıkla :)

anladım canım. Iyi temizlik olmuş :) bende geldim dün akşam kimse yoktu çıktım. Iyiyim bende ne olsun takılmaca. Oğlumu bekliyorum sabırsızlıkla :)

oldu oldu vallaha evime bakmaya doyamıyorum kaç gündür toz içinde tresmen dılarısı benden temizdi yani ay oğluşunu yerim gelsin artık hepimizi bekletiyo amaa

selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
degiştiriyimmi diyon simdi elifim 37 kalın corapla azcık dar geldi ya sl ayagımıa ne bilim ya yarında giyerim evde lolmadı bi numara büyügünü alırım.

selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
degiştiriyimmi diyon simdi elifim 37 kalın corapla azcık dar geldi ya sl ayagımıa ne bilim ya yarında giyerim evde lolmadı bi numara büyügünü alırım.

a.slm melisam ne bileyim şimdi bende kararsız kaldım kalın çorapla sıkıyosa o zaman büyüğü iyi olur sıkan ayakkabı üşütür derler ama :26::26:

degilştirmemi diyon elifim anlamadım la yazdıgından.

gülüm sıkıyosa büyüğünü al tabki sonuçta dedğin gibi kalın çorapla giyiceksin ama normal oluyosa büyüğünüde alma hani kışın değil senin doğumun yazın son aylarda şişlik çok oluyo kuzum

tamam kuzum ya ben de ole bilgdigim icin buyugunu almak istemedim ya işki üç gün evde giyiyim acılmazsa genıslıyo ya bırazda o zamandegiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…