günaydın canım maalesef bende yokbu ay döngüm çok uzadı sabah eteşim düştü yarın hasta oluyorum demek kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Herkeslere günaydın size 2. Bir müjde vereceğim cumartesi dr a gittik 2 tane geliyor dedi ama net konuşmak için 10 gün sonra bir daha gel dedi :) çok mutluyum inşallah kesin olunca ikiz der yanılabilirler mi yaa şok oldum resmen çok minikler dedi net konuşmam için 10 gün sonra idrara sıkış gel dedi
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor varmı bulantıGÜNAYDIN KIZLARR.... topigi ben acıyım dedim bugunnasılsınız bakalım?? keyifler yernde mi?? hayırlı haberler vardır inş bugun
Herkeslere günaydın size 2. Bir müjde vereceğim cumartesi dr a gittik 2 tane geliyor dedi ama net konuşmak için 10 gün sonra bir daha gel dedi :) çok mutluyum inşallah kesin olunca ikiz der yanılabilirler mi yaa şok oldum resmen çok minikler dedi net konuşmam için 10 gün sonra idrara sıkış gel dedi
günaydın canım maalesef bende yokbu ay döngüm çok uzadı sabah eteşim düştü yarın hasta oluyorum demek kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
günaydınlar ben geldim döndüm şehrime işimin başındayım yine
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor varmı bulantı
oo süpermiş canım ya RAbbim sağlıkla kavuştursun kuzularına
hayırlısı canım inşallah önümüzdeki döngün bebeğini getirsin inşallah canım
[ı] hayırlısı olsun canımm.. Bu ay olmadıysa bir dahaki ay.. Ama olacak allahın izniyle..[/ı]
[ı]ne güzel bir haber buu....masallah yaa.. Allahım saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. Senin beta kactı?? Bir de kacıncı gun yaptırdın tabii?[/ı]
hosgeldinn canım... hamdolsun canım sen sormalı??? hamileligi hızlı bir giris yaptım ben. niye boyle oldum bilmiyorumm. carsamba gunu babam icin gittigimiz hastanede bayılmısımm. sonraki her gün de onu pek aratmadı. sabah kalkıslarda ve acıktıgımda felaket oluyorum. kusmadım ama oguruyorum. kızım da hic biseyim yoktu benim.
gülüm hiç beta yaptırmadım direkt ultrasondan söyledi dr yaptırsam mı acaba ordan anlaşılır diyorlar ne dersin
benim de öyle oldu bu sefer kızım da hiç çıkarmam yoktu bunda var ne yazııkki 6.hafta bi başladı 10 haftalık olduk halen devam ediyor işte benimde ilk haftalar öğürme ile başladı sonra diğerine döndü işte
remziye canım sen naptın gittinmi dra bir daha
cok guzel haber bu ayy bende cok ıstıyorum ıkız bebek Allahım bana da kısmet eder ınsallahh
canım valla senle sanırım aynı gun gıdecez kontrole06 nisan da kalp atısını duyabılırmıyız sence yaa 9+0 oluyor o zaman a kadar ınt. gore ınsallah duyarız bu kez senın nasıl gecıyor hamılelık bebısın nasıl
ayyy ayyyy kızz allah bağışlasın maşşalhh anam ne dnirki bilemedim hayırlısı olsun
ailede varmıydı tatlım ikiz...
duyarsınız canım ya ben de 06 nisan da gidicem geçmiyor günler daha annemlere söylemedim ya 06 nisanı bekliyorum hayırlısıyla güzel haber veriririm inşallah
canım benim bulantı iştahsızlık öyle gidip geliyoruz işte çok şükür canım
sende durumlar nasıl
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah BÇT küründen bu ay bebişin gelir ben dün son kez yedim bıraktım yemeyi. şimdi yumurtlama dönemine girdim bu hafta çok önemli
eşim için de dün keçi boynuzu pekmezi ve kendisini aldım gerçi bu ay için geç kaldık ama olsun hemen başlattım sabah pekmez veriyom akşam kürünü yapıyorum ve bol bol fıstık, ceviz yediriyorum inşallah rabbim bizlere de nasip eder tez zaman da