Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saoll tatlımmmmmmmmmmm rabbim olmayanlara versinnn ama önceee ebrum için istiyorummmmmmm :)
Eki Görüntüle 764663 Eki Görüntüle 764662 Eki Görüntüle 764664 Eki Görüntüle 764665 Eki Görüntüle 764666
kızlarr yaaa bugün aşılamada 14.günümmm sabah test yaptımm bakın çizgi var gibii...
Taliha canım tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bekleyen umut eden bütün arkadaşlarımada bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.uzun zamandır giremiyorum kıslar hepinizi çok özledim inşallah papi ebru kelam rabbim bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.ben çok şükür iyiyim oğlumuz olcakmış 4 ay bitti allahın izni ile.efsununda oğlu olcak sılanın bir kızı 2 oğlu olcak çok güzelsizde ne var ne yok kendinizden arada gelin haber verin
Taliha canım tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bekleyen umut eden bütün arkadaşlarımada bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.uzun zamandır giremiyorum kıslar hepinizi çok özledim inşallah papi ebru kelam rabbim bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.ben çok şükür iyiyim oğlumuz olcakmış 4 ay bitti allahın izni ile.efsununda oğlu olcak sılanın bir kızı 2 oğlu olcak çok güzelsizde ne var ne yok kendinizden arada gelin haber verin
canım merhaba çok teşekkür ederim bende 2.aydayım geçen hafta kanamam oldu 1 gece hastanede yattım kanmam durdu çok şükür ama evde 1 haftadır yatışdayımmm oğlun olacakmış çok sevindim sağlıkla dünyaya gelir inş canım benimm...inş...bizim kızlarda en kısa zamanda güzel haberler verirler.
artık topiğe kimseler uğramıyor size güzel haberimi vereyim sonunda bende hamileyim rabbim bağışlasın.. darısı bekleyen arkadaşlarıma olsun tez zamansa inşallah
sağolasın canım rabbime şükürler olsun inşallah bizde sağ sağlim kucağımıza alırız heyecanla bekliyorum oğlum olacak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.cok guzel cok sevındım sıfremı unutmustum baya bı ugrastım yenı hesap actım ordan bulamadım en sonunda sıfremı hatırladım