hamilelik ve kişisel bakım

ben gecen agdayla bacaklarimi aldim arka tarafi alirken cok zorlandim bi dizimin altinda cekeyim derken morarttim cok canim yandi ben de karar verdim bacaklarimin arkasini esime aldircam on tarafi ben alirim simdilik bakalim esim de acitirsa tuy dokucu krem alicam artik doguma kadar onu kullancam
genital bolgeyi mide bulantilarim yuzunden hep jiletle aldim hamilelik boyunca mide bulantisi yuzunden oyle egilemiyorum reflü bukandiriyor benim midemi
hamile kalmadan once eldivenle alirdim bu sefer yine denicem bakalim
bende gobegimi almak istiyorum ama dokulur alma diyo annem de benim gobekte de zaten kil vardi onceden hamileyken artti bende killanma
gobeginizi alabiliyomusunuz ?

bende de oldu ben alıyorum

agdayla alabiliyo musun bi sorun olmadi insallah bebek etkilenir falan diye de tirsiyorum da ben ani bi irkilmeyle
belki gobegim icin kuafore giderim
Ben hep kuaföre gittim.Eli çok hafifti çok rahat ettim zaten dikkatli oluyodu hamileyim diye . Az bi yerdi yapıştırıp bastırmadan çekiyordu.

ya adam surat ekşitmiyo beni rencide etmiyo ama bayilmiyo da yani.ki hakli da.ben 4üz de hamile olsam erkek erkekliginden vazgecermi rahatsiz oluyo iste icten ice ben biliyorum kocami.valla sen de benim gibi uzun sure ugrasmak istemiyosan(uzun dedigim de 2-3 hafta falan ) agda yaptircaksin ha yok istemiyorum diyosan tuy dokucu var jilet var.ama kendimi bi 4 ay daha jiletle temizledigimi dusunemiyorum

canim benim güzel temennilerin için cok sagol Rabbim senin yavrunu da sana bagislasin insallah :)
evet jilet insana çözüm gibi geliyo ama agdadan daha buyuk eziyet.ertesi gün cikmasina mi yanayim sertlesip bi delikten 2-3 kıl firladigina mi yanayim

bacim sen yine 2 tane dogurup oyle yılmışsın ben daha hamilelik döneminde sıkıldım bu işten

Kuaförde yaptırıyorum ağda olayını evde o çileyi çekemem. Öncesinde de kuaförde yaptırıyordum.
Hamile olduğumdan beri manikür pedikür yaptırmıyorum. Ama kuaföre kestirip törpületiyorum onların yaptığı farklı. Duruma göre ayda 2 kere kaş aldırın. Benim rutinim bu.
Hiç makyaj yapan biri değilim.
Saçların uzunsa kestirin inanın çok derli toplu ve rahat oluyor

Benim eşim kuafore karşı yani ada yaptirmama günah diye ama temiz istiyor bide bende her kas biyii aldirdigimda biseneden alistirdim kendimi agdaya hamilelikte yapamam dedim ama alıştım 8 aya kadar 1 ay temiz kalıyorsun gobegimde bile kıl var oda azaldı kople aldiriyorun eşinde kendim yapıyorum sanıyor ama hosunada gidiyor bilse ne cileler çekiyor bukadinlar yaranmak için şimdi son aylarda kadın tekken evine gelip alırım dedi hamilelirn evine gidiyor gidemediklerinde bende cagircam kimse yokken rahatım temiz oluyor biray

Bende kuaföre gidiyorum zaten normalde de bacaklarımı 3 4 ayda 1 aldırırm çıkmıyor heryerime kuaföre gidiyorum ohh miss tertemiz oluyorum hiç aksatmam kuaförü..

Gebelikte ağda sıkıntı olmuyor kendinizi kötü hissedeceginize yaptırın rahat edin

bende normalde ilk jıletle başlayıp ergenlıkte, sonrasında bir cesaretle kuaforde ağdaya geçiş yaptım 3-4 kez düzenlı gıttım sonra günah vs yazılarını okyunca dedım kendımde yaparım ne varkı nitekim yaptım da,arada mecburen bi kac kez jılet yapsamda ağda yapınca normale donuyor hemen ama , şimdiden daha zorlanmaya basladım yaparken tek basına yapınca makum bıraz ugras gerektırıyor egılmek vs epey zaman belımde de sıkıntı var cok fazla da egılemıyorum baya sıkıntı arada bır yapılan jıletı pek onemsemem ama devamlı yaptınmı gercekten bı artıs kalınlasma soz konusu , ben de sanırım kuafore gıdıcem bıraz daha yapmayı deneyeyım gıttıgı yere kadar en azından dıye dusunuyorum

Arkadaslar tüy dokucu krem hamilelikte yasak bilmiyor musunuz? Kullanmayin sakın. Ben vajinamin on kismi haric her yere agda yapiyorum. Benim on kisim asiri aciyor. Hamile kalmadan once de hic alamazdim zaten orayi belilri bi yere kadar alir ozellikle klitorise yakin bolgeyi alamazdim. Simdide durum degismedi. Ancak simdi gobegimden orayi hic göremiyorum. :)) Ben de esiminin sac sakal makinesinin hic kullanmadigi epilator basligi ile on kismi kisaltiyorum. Jilet gibi degil en azindan rahat oluyor tavsiye ederim.

Ben hiç jilet vurmadım vücuduma canım berbat bişey bence. Tüy dökücü de aynısı hiçbir farkı yok. Acil Dr a gitmek gerektiğinde epilasyon aleti, acil gerekmediğinde güzellik salonu idare ediyorum ama artık hep güzellik salonu gerekecek. En mantıklısı da o. Dr una sordun mu ne diyor doktorlar bu konuda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…