- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
bende de oldu ben alıyorumben gecen agdayla bacaklarimi aldim arka tarafi alirken cok zorlandim bi dizimin altinda cekeyim derken morarttim cok canim yandi ben de karar verdim bacaklarimin arkasini esime aldircam on tarafi ben alirim simdilik bakalim esim de acitirsa tuy dokucu krem alicam artik doguma kadar onu kullancam
genital bolgeyi mide bulantilarim yuzunden hep jiletle aldim hamilelik boyunca mide bulantisi yuzunden oyle egilemiyorum reflü bukandiriyor benim midemi
hamile kalmadan once eldivenle alirdim bu sefer yine denicem bakalim
bende gobegimi almak istiyorum ama dokulur alma diyo annem de benim gobekte de zaten kil vardi onceden hamileyken artti bende killanma
gobeginizi alabiliyomusunuz ?
agdayla alabiliyo musun bi sorun olmadi insallah bebek etkilenir falan diye de tirsiyorum da ben ani bi irkilmeylebende de oldu ben alıyorum
Ben hep kuaföre gittim.Eli çok hafifti çok rahat ettim zaten dikkatli oluyodu hamileyim diye . Az bi yerdi yapıştırıp bastırmadan çekiyordu.agdayla alabiliyo musun bi sorun olmadi insallah bebek etkilenir falan diye de tirsiyorum da ben ani bi irkilmeyle
belki gobegim icin kuafore giderim
ya adam surat ekşitmiyo beni rencide etmiyo ama bayilmiyo da yani.ki hakli da.ben 4üz de hamile olsam erkek erkekliginden vazgecermi rahatsiz oluyo iste icten ice ben biliyorum kocami.valla sen de benim gibi uzun sure ugrasmak istemiyosan(uzun dedigim de 2-3 hafta falanPardon da eşiniz ne hakla sorun ediyor ki? Özel bi durum yaşıyorsunuz daha buna bile anlayış gösteremiyorsa hangi konularda yanınızda merak ettim? Kaçıncı haftadasiniz? İleri haftalarsa kendiniz almayın. Ben oldum olası güzellik salonunda aldırırım yıllardır alıştığım abla var ona gitmeye devam ediyorum bikini bölgesini şu an kendim alabiliyorum ama ben de korkuyorum ya artık alamam herhalde. Onu dışarda aldırmaya korkuyorum hassas bölge. Ama sürekli de Dr kontrolü oluyor bazen acile gidiyorum nasıl olcak bilmiyorum bana da akıl verin kızlar özel bölgeyi nasıl alıyorsunuz? Bazı arkadaşlar doğumdan önce bile komple agdaya gidiyormuş sağlıklı mi acaba
canim benim güzel temennilerin için cok sagol Rabbim senin yavrunu da sana bagislasin insallah :)Canm bebişini sağ salim alirsin inşallah.bende 1 sene olacak doğum yapalı ama o zamanlar bende aynıydım ve 2 ay korkudan gidemedim ama sonra bigun canıma tak etti gittim kadının eli hafif hep agdayla aldırdım ama hamile olunca korktum. Sonra jiletle alsam 2 günde çıkar sonra ilerki aylarda ben r3zil olurum diye almadım gittim her ay duzenli. Ay ne büyük rahatlık hiç düşünmeden gitmelisin. Hiç bişey olmuyor kendini daha iyi hissedersin. Doğuma bi kaç gün öncede gittim sonra 40 cıktı y7ne gittim rahatlık korkma
teşekkür ederim canimJilet sakın kullanma .son aylarda karnın büyüyünce eğilmesi çok zor kendin yapamazsın en iyisi agda
bacim sen yine 2 tane dogurup oyle yılmışsın ben daha hamilelik döneminde sıkıldım bu iştenben oğlumu ve kızımı doğurmadan önceki gün büyük temizlik yzpmıştım ah ah ne enerji ve istek varmış şimdi sadece yaşamak için temizlik yapıyorum
şimdi hayatımı özetleyen kelimeler BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME
yormayın kendinizi enerjinizi sonraki günlere saklayın
valla en guzeli en temiziBen hep kuaföre gittim.Eli çok hafifti çok rahat ettim zaten dikkatli oluyodu hamileyim diye . Az bi yerdi yapıştırıp bastırmadan çekiyordu.
Kuaförde yaptırıyorum ağda olayını evde o çileyi çekemem. Öncesinde de kuaförde yaptırıyordum.kizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı
sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?
Gebelikte ağda sıkıntı olmuyor kendinizi kötü hissedeceginize yaptırın rahat edinkizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı
sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?
benim cok ya oyle az bi yerde falan degil ama bende kuafore gidicem gobek icin galiba cok fena duruyoBen hep kuaföre gittim.Eli çok hafifti çok rahat ettim zaten dikkatli oluyodu hamileyim diye . Az bi yerdi yapıştırıp bastırmadan çekiyordu.
Ben hiç jilet vurmadım vücuduma canım berbat bişey bence. Tüy dökücü de aynısı hiçbir farkı yok. Acil Dr a gitmek gerektiğinde epilasyon aleti, acil gerekmediğinde güzellik salonu idare ediyorum ama artık hep güzellik salonu gerekecek. En mantıklısı da o. Dr una sordun mu ne diyor doktorlar bu konuda acabaya adam surat ekşitmiyo beni rencide etmiyo ama bayilmiyo da yani.ki hakli da.ben 4üz de hamile olsam erkek erkekliginden vazgecermi rahatsiz oluyo iste icten ice ben biliyorum kocami.valla sen de benim gibi uzun sure ugrasmak istemiyosan(uzun dedigim de 2-3 hafta falan) agda yaptircaksin ha yok istemiyorum diyosan tuy dokucu var jilet var.ama kendimi bi 4 ay daha jiletle temizledigimi dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?