hamilelik ve kişisel bakım

Son ana kadar hep kendim aldım bence temiz olmaya özen gösterin hamilelik binme olacağı belli olmaz. Ev işlerini yemeği eşin yapsın sende kendine bak hoş olmuyor öyle pis pis ben her zaman bakımlı gezdim doğuma bile makyajla gitmeme müsade etmişti doktorum çok bakımlısın seni alıkoymasın budurum demişti

ben göbegimi aldirdim kuaför bastirmadigi ve çok sicak sürmedigi taktirde bisey olmuyo

hiç sormadim valla

sen düzenini oturtmussun canim ne güzel

benimki de kuaförde aldirdigimi bilmiyo

b
agda tuyleri de yumusatip seyreltiyo uzun sure agdaya alisinca tuyler uzasa bile rahatsiz etmiyo o kadar

ben de goremiyorum altimi daha simdiden

benimki hayatta ev isini yemegi yapmaz bu konuda cok geri kafali

be

bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.
Ben bile kendimi kıllı görmeye dayanamıyorum her ay giderim ağdaya çok güzel oluyor düzenli gidersen kökleri kalınlaşmadığı için acımıyor ama günü biraz geçerse canım yanıyor

Gidin bence yaptırın 1 ayda çıkıyor çok rahat oluyor

Benim eşim bir acaiptir; bu mevzuları hiç takmaz. Buna rağmen ben takarım, senin haydi haydi o tüylerden kurtulman lazım bu bir:)

Hamilelikte ağda hiç bir sakıncası yok; temiz bir yere git sadece. Hijyen konusunda da uyar yine de. Ben normalde genital bölgem de dahil her yerimi epilasyon aleti ile alan bir insan olarak:) hamilelikte 6.aydan sonra genital bölge ile iletişimimin kesilmesinden mütevellit; sekiZinci ayımda iki aylık birikmiş tüylerimi ağda ile aldırdım . Genital bölgeden bahsediyorum. Hiç de bir şey olmadı. Doğuma da tertemiz girdim, doktora da daha rahat oluyorsun:) (ben takarım böyle şeyleri)

Bacaklarımı vs makineyle kendim aldım son ana kadar.

Oje de sürdüm hiç bir şey olmadı.

Aslına bakarsan hamile iken dAha bakımlıydım. Şuan dört aylık anne olarak hiç ama hiç bakım yapamıyorum:)))

genital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…