- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
bu gidisle ben de gidicem.orda doguracak kadar kasilmam heraldeA annemiolcamben bende 30 haftalık hamileyim.
Hamile kalmadan önce genital bölgeye ağda yapıyordum koltuk altı ve bacaklarımi epilatörle alıyordum. Hamileliğimde de aynı şekilde devam ediyorum. Ayna yardımı ile ağdaya devam ediyorum tabi eskisi gibi kısa sürmüyor ama sonrasındaki rahatlık paha biçilemez.
Bir arkadaşım da son haftasına kadar kuaföre ağdaya gitti. Kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı degil gidin kurtulun.
o zaman bari esimi almim doguma neticede bir omür yuzyuze bakicazSezeryanda olur belki ama normal dogum yapicaksin asla mümkün degil
hmm saglikla al bebegini kucagina insallah canimBen artık doğuma temiz gideyim diye çıkanı alıyorum son haftalara kadar 2 haftada bi alıyordum
Ay bende almadim utancimdano zaman bari esimi almim doguma neticede bir omür yuzyuze bakicaz
yaparsam bi de o sekilde deniyim canim çok sagol15 dakikalık duş sonrası yani cildiniz yumşayınca ve sonrasinda tekrar iyice köpüklü alırsanız kanama yapmaz canim, bi dene.
ben bin pismanim keske yaptirsaydimNisanlilik doneminde lazer yaptirmistim iiki de yatırmışım cok rahat gecirdim hamileligi bu sayede 25 gunumuz kaldi doguma
Ozel güvenilir bir Hastane de ilk firsatta yaptır bana cocugun olmaz diye karsi cikanlar akil verenler bile gidip yaptirdi :)))ben bin pismanim keske yaptirsaydim
Ben de 1 yıl öncesine kadar lazerle gidiyordum ondan öncesinde jiletle alıyordum genitali, kendimi bildim bileli , lazer gidene kadar ağda yaptırmak imkansızdi o kadar kalındi ki . Lazerden sonra 8 Seans gittim kendim bile alabiliyordum üst tarafları hamilelikte başladım kuaföre. Bebeğe ne olabilir ki. Ben çok kasıyorum kendimi aşırı incelemene beni şekilden şekile sokmana gerek yok temiz olsun yeter diyorum sonrası tertemiz bence agdayi tüy yapın inceyse hiç düşünmeden denemelisin. Benim kadar korkmazsın diye düşünüyorum ilk giderken yanımda korkudan arkadaşımı götürdümbebege bisey olmuyo dimi canim
gobege agda yaptirabilirsin orasi pek acimiyo tüy sarartici sürme tamamen kimyasal
Yok, tamamen değil.sahi az mi cikiyo o kadar.bana tamamen tuyler geri geliyo diyip korkuttular
en güzeliAy bende almadim utancimdan
valla bu kadar talep varsa heralde bi halt olmuyodurOzel güvenilir bir Hastane de ilk firsatta yaptır bana cocugun olmaz diye karsi cikanlar akil verenler bile gidip yaptirdi :)))
agdayi enn kisa zamanda denicem cesaret buldum burdaBen de 1 yıl öncesine kadar lazerle gidiyordum ondan öncesinde jiletle alıyordum genitali, kendimi bildim bileli , lazer gidene kadar ağda yaptırmak imkansızdi o kadar kalındi ki . Lazerden sonra 8 Seans gittim kendim bile alabiliyordum üst tarafları hamilelikte başladım kuaföre. Bebeğe ne olabilir ki. Ben çok kasıyorum kendimi aşırı incelemene beni şekilden şekile sokmana gerek yok temiz olsun yeter diyorum sonrası tertemiz bence agdayi tüy yapın inceyse hiç düşünmeden denemelisin. Benim kadar korkmazsın diye düşünüyorum ilk giderken yanımda korkudan arkadaşımı götürdümbu arada göbeğe yapmak istemiyorum agdayı kalsın napiyim artık bebeğe zarar vermesinden korkuyorum
ayyyy yari yariya miYok, tamamen değil.
Tabi lazere göre çok ama normal halime göre yok denecek kadar az.
Bir bacağımın bütününde belki 30 adet ince tüt çıkmıştır hamilelik sebebiyle, buna çıktı diyoruz.
Almaya bile gerek yok hem ince hem görünmüyor.
Ama bikini ve koltukaltı daha fazla, yarı yarıya diyeyim.
Şimdi yarı yarıya derken benim için geçerli bu, daha önce de sert koyu renkli ama fazla olmayan kıllarım vardı.ayyyy yari yariya mibenimkinin yarisi bile ayi postu gibi
öyle hakkaten.ama bence tekrar cogaltmadan seanslara baslayin bakarsiniz kökten kurtulursunuzŞimdi yarı yarıya derken benim için geçerli bu, daha önce de sert koyu renkli ama fazla olmayan kıllarım vardı.
Lazer dünyadaki en büyük rahatlıkZ
Bitmesin ya gerekirse senede 2 hatta 1 kere gitmek bile ömrünüzü kılsız geçirmeyi sağlar.
Şiddetle her sorana tavsiye ediyorum.
Ben 4 senedir seansa gitmiyorum ve 2 hamilelik yaşadım.
Bacaklarımı 2 ayda bir o da aman olsun diye jiletle alırım, bikini ve koltuk altımı da 2 haftada bir.
4 sene ve 2 hamileliğe mucize süreler değil mi jiletle?
Pardon da eşiniz ne hakla sorun ediyor ki? Özel bi durum yaşıyorsunuz daha buna bile anlayış gösteremiyorsa hangi konularda yanınızda merak ettim? Kaçıncı haftadasiniz? İleri haftalarsa kendiniz almayın. Ben oldum olası güzellik salonunda aldırırım yıllardır alıştığım abla var ona gitmeye devam ediyorum bikini bölgesini şu an kendim alabiliyorum ama ben de korkuyorum ya artık alamam herhalde. Onu dışarda aldırmaya korkuyorum hassas bölge. Ama sürekli de Dr kontrolü oluyor bazen acile gidiyorum nasıl olcak bilmiyorum bana da akıl verin kızlar özel bölgeyi nasıl alıyorsunuz? Bazı arkadaşlar doğumdan önce bile komple agdaya gidiyormuş sağlıklı mi acabakizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı
sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?
Canm bebişini sağ salim alirsin inşallah.bende 1 sene olacak doğum yapalı ama o zamanlar bende aynıydım ve 2 ay korkudan gidemedim ama sonra bigun canıma tak etti gittim kadının eli hafif hep agdayla aldırdım ama hamile olunca korktum. Sonra jiletle alsam 2 günde çıkar sonra ilerki aylarda ben r3zil olurum diye almadım gittim her ay duzenli. Ay ne büyük rahatlık hiç düşünmeden gitmelisin. Hiç bişey olmuyor kendini daha iyi hissedersin. Doğuma bi kaç gün öncede gittim sonra 40 cıktı y7ne gittim rahatlık korkmakizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?
Jilet sakın kullanma .son aylarda karnın büyüyünce eğilmesi çok zor kendin yapamazsın en iyisi agdakizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)
ben oğlumu ve kızımı doğurmadan önceki gün büyük temizlik yzpmıştım ah ah ne enerji ve istek varmış şimdi sadece yaşamak için temizlik yapıyorumay bende aynen öyleyim evi dolabi kapıyı pencereyi siliyorum valla. Bu doğum yaklaştikça yuvayi dişi kuş yapar sendromu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?