hamilelik ve kişisel bakım

bu gidisle ben de gidicem.orda doguracak kadar kasilmam heralde

bebege bisey olmuyo dimi canim

gobege agda yaptirabilirsin orasi pek acimiyo tüy sarartici sürme tamamen kimyasal
Ben de 1 yıl öncesine kadar lazerle gidiyordum ondan öncesinde jiletle alıyordum genitali, kendimi bildim bileli , lazer gidene kadar ağda yaptırmak imkansızdi o kadar kalındi ki . Lazerden sonra 8 Seans gittim kendim bile alabiliyordum üst tarafları hamilelikte başladım kuaföre. Bebeğe ne olabilir ki. Ben çok kasıyorum kendimi aşırı incelemene beni şekilden şekile sokmana gerek yok temiz olsun yeter diyorum sonrası tertemiz bence agdayi tüy yapın inceyse hiç düşünmeden denemelisin. Benim kadar korkmazsın diye düşünüyorum ilk giderken yanımda korkudan arkadaşımı götürdüm bu arada göbeğe yapmak istemiyorum agdayı kalsın napiyim artık bebeğe zarar vermesinden korkuyorum

sahi az mi cikiyo o kadar.bana tamamen tuyler geri geliyo diyip korkuttular
Yok, tamamen değil.
Tabi lazere göre çok ama normal halime göre yok denecek kadar az.
Bir bacağımın bütününde belki 30 adet ince tüt çıkmıştır hamilelik sebebiyle, buna çıktı diyoruz.
Almaya bile gerek yok hem ince hem görünmüyor.
Ama bikini ve koltukaltı daha fazla, yarı yarıya diyeyim.

agdayi enn kisa zamanda denicem cesaret buldum burda bide göbege bastirmadiklari surece bisey olmaz bence

ayyyy yari yariya mi benimkinin yarisi bile ayi postu gibi

ayyyy yari yariya mi benimkinin yarisi bile ayi postu gibi
Şimdi yarı yarıya derken benim için geçerli bu, daha önce de sert koyu renkli ama fazla olmayan kıllarım vardı.
Lazer dünyadaki en büyük rahatlıkZ
Bitmesin ya gerekirse senede 2 hatta 1 kere gitmek bile ömrünüzü kılsız geçirmeyi sağlar.
Şiddetle her sorana tavsiye ediyorum.
Ben 4 senedir seansa gitmiyorum ve 2 hamilelik yaşadım.
Bacaklarımı 2 ayda bir o da aman olsun diye jiletle alırım, bikini ve koltuk altımı da 2 haftada bir.
4 sene ve 2 hamileliğe mucize süreler değil mi jiletle?

öyle hakkaten.ama bence tekrar cogaltmadan seanslara baslayin bakarsiniz kökten kurtulursunuz

Pardon da eşiniz ne hakla sorun ediyor ki? Özel bi durum yaşıyorsunuz daha buna bile anlayış gösteremiyorsa hangi konularda yanınızda merak ettim? Kaçıncı haftadasiniz? İleri haftalarsa kendiniz almayın. Ben oldum olası güzellik salonunda aldırırım yıllardır alıştığım abla var ona gitmeye devam ediyorum bikini bölgesini şu an kendim alabiliyorum ama ben de korkuyorum ya artık alamam herhalde. Onu dışarda aldırmaya korkuyorum hassas bölge. Ama sürekli de Dr kontrolü oluyor bazen acile gidiyorum nasıl olcak bilmiyorum bana da akıl verin kızlar özel bölgeyi nasıl alıyorsunuz? Bazı arkadaşlar doğumdan önce bile komple agdaya gidiyormuş sağlıklı mi acaba

Canm bebişini sağ salim alirsin inşallah.bende 1 sene olacak doğum yapalı ama o zamanlar bende aynıydım ve 2 ay korkudan gidemedim ama sonra bigun canıma tak etti gittim kadının eli hafif hep agdayla aldırdım ama hamile olunca korktum. Sonra jiletle alsam 2 günde çıkar sonra ilerki aylarda ben r3zil olurum diye almadım gittim her ay duzenli. Ay ne büyük rahatlık hiç düşünmeden gitmelisin. Hiç bişey olmuyor kendini daha iyi hissedersin. Doğuma bi kaç gün öncede gittim sonra 40 cıktı y7ne gittim rahatlık korkma

Jilet sakın kullanma .son aylarda karnın büyüyünce eğilmesi çok zor kendin yapamazsın en iyisi agda

ay bende aynen öyleyim evi dolabi kapıyı pencereyi siliyorum valla. Bu doğum yaklaştikça yuvayi dişi kuş yapar sendromu galiba.
ben oğlumu ve kızımı doğurmadan önceki gün büyük temizlik yzpmıştım ah ah ne enerji ve istek varmış şimdi sadece yaşamak için temizlik yapıyorum

şimdi hayatımı özetleyen kelimeler BEN YORULDUM HAYAT GELME ÜSTÜME
yormayın kendinizi enerjinizi sonraki günlere saklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…