- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
maşallah canim bizde 26yiz şuan Allah kucagina almayı nasip etsin güzel yavrunuAynen 28. Hafta bitmek uzere benim. Ama 25.haftadan beri goremiyorim. Ayna mayna idare ediyorum artik.
evet o düzeni bozuk tekrar agdaya döndügünde kabus gibi ama belli bi duzende devam edince hersey tikirindaBen bile kendimi kıllı görmeye dayanamıyorum her ay giderim ağdaya çok güzel oluyor düzenli gidersen kökleri kalınlaşmadığı için acımıyor ama günü biraz geçerse canım yanıyor
benim 2 hafta temiz kalsa da kabulüm bayadir agda yapmadim killar özgürlüge alisti cunkuGidin bence yaptırın 1 ayda çıkıyor çok rahat oluyor
evet jileti yaptikca geri dönüşü olmaz bi yola giriyosunartik benim bikini bölgesine agda bile olmaz jiletten o kadar kötü oldu bi kac kere denedim kanadı artik mecbur dogumdan sonra lazere
ay ne güzelmiş senin durumun ya imrendim valla.benimki acayip kızar kıldan tüyden.sadece temiz olayim yeter ona.aslinda temiz biriyim normalde de sanirim hem agda korkumun da verdigi endiseyle hamileligi kendime bahane ediyorum agdadan kacmak icin.benim icin hamilelikten önce de kabustu simdi 2 kat kabus.Benim eşim bir acaiptir; bu mevzuları hiç takmaz. Buna rağmen ben takarım, senin haydi haydi o tüylerden kurtulman lazım bu bir:)
Hamilelikte ağda hiç bir sakıncası yok; temiz bir yere git sadece. Hijyen konusunda da uyar yine de. Ben normalde genital bölgem de dahil her yerimi epilasyon aleti ile alan bir insan olarak:) hamilelikte 6.aydan sonra genital bölge ile iletişimimin kesilmesinden mütevellit; sekiZinci ayımda iki aylık birikmiş tüylerimi ağda ile aldırdım . Genital bölgeden bahsediyorum. Hiç de bir şey olmadı. Doğuma da tertemiz girdim, doktora da daha rahat oluyorsun:) (ben takarım böyle şeyleri)
Bacaklarımı vs makineyle kendim aldım son ana kadar.
Oje de sürdüm hiç bir şey olmadı.
Aslına bakarsan hamile iken dAha bakımlıydım. Şuan dört aylık anne olarak hiç ama hiç bakım yapamıyorum:)))
ben bi acayip modelim heralde onu da kullanamiyorum canim coookk yaniyogenital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)
Bende lazer düşünüyorum kuzenim dediki bikini bölgesi çok acıyor dayanamazsın ağda yanında hiç kalıyor dedi ekim kasım gibi başlıcam ama oraya yaptırmıcam biraz canın yanar ama önce ağdayla aldır büraz durunca kökleri kalınlaşıyorartik benim bikini bölgesine agda bile olmaz jiletten o kadar kötü oldu bi kac kere denedim kanadı artik mecbur dogumdan sonra lazere
Emla diye bi krem var canim lazer seansindan once sur aciyi azaltiyorBende lazer düşünüyorum kuzenim dediki bikini bölgesi çok acıyor dayanamazsın ağda yanında hiç kalıyor dedi ekim kasım gibi başlıcam ama oraya yaptırmıcam biraz canın yanar ama önce ağdayla aldır büraz durunca kökleri kalınlaşıyor
Teşekkür ederim saol denicemEmla diye bi krem var canim lazer seansindan once sur aciyi azaltiyor
Amin hepimize saglikli dogumlar olsun.maşallah canim bizde 26yiz şuan Allah kucagina almayı nasip etsin güzel yavrunu
Jilet kullansan madem??ben hamilelikten once bile aldirirken agliyordum acı eşigim çok düsük şuan aniden kasilirim benim yuzumden bisey olur diye korkuyorum.ki kasılırım da kendimi biliyorum
genital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)
benim de göbekte çok tüylenme oldu ben de ayni sekilde utaniyorum fotograf video cekmeye birine eşime acip göstermeye.cunku cok kalin ve siyah cikti ve cok yogun.ama ben hamilelikten önce de aldiriyodum o yuzden devam ettim aldirmaya.benimki dökülecek türden degildiAmin hepimize saglikli dogumlar olsun.
Ya benim gobegimde cok tuylenme oldu. Alsam mi diyorum? Alma sonra dökülüyor diyorlar ama bazen hareketlerini videoya cekmek istiyorum :) gobegimdeki tüyleri görünce vazgeciyorum. Gobek deligimde hafif dışarı cikmaya basladi zaten
bende henüz bişey yok.bebek küçük oldugundan heraldeHamileligin sonuna yaklastim ve inanilmaz bir bunalim var uzerimde sizde oyle misiniz kizlar
Hem bakımlı istiyor ne yapayim biriktirip her ay yapıyor m oda evde yapiyom saniyor heray agda alıyor bana bende ufak tefek killari aliyom.benimki de kuaförde aldirdigimi bilmiyo
Belki de canim son aylarin yaz sıcağına denk gelemesi de cok kotu oldu iice bunaltiyor insanibende henüz bişey yok.bebek küçük oldugundan heralde
ben de bayilmiyorum kuaföre acmaya ama kaaHem bakımlı istiyor ne yapayim biriktirip her ay yapıyor m oda evde yapiyom saniyor heray agda alıyor bana bende ufak tefek killari aliyom.
Allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina insallahBelki de canim son aylarin yaz sıcağına denk gelemesi de cok kotu oldu iice bunaltiyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?