hamilelik ve kişisel bakım

Ben bile kendimi kıllı görmeye dayanamıyorum her ay giderim ağdaya çok güzel oluyor düzenli gidersen kökleri kalınlaşmadığı için acımıyor ama günü biraz geçerse canım yanıyor
evet o düzeni bozuk tekrar agdaya döndügünde kabus gibi ama belli bi duzende devam edince hersey tikirinda

ay ne güzelmiş senin durumun ya imrendim valla.benimki acayip kızar kıldan tüyden.sadece temiz olayim yeter ona.aslinda temiz biriyim normalde de sanirim hem agda korkumun da verdigi endiseyle hamileligi kendime bahane ediyorum agdadan kacmak icin.benim icin hamilelikten önce de kabustu simdi 2 kat kabus.

be
genital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)
ben bi acayip modelim heralde onu da kullanamiyorum canim coookk yaniyo

artik benim bikini bölgesine agda bile olmaz jiletten o kadar kötü oldu bi kac kere denedim kanadı artik mecbur dogumdan sonra lazere
Bende lazer düşünüyorum kuzenim dediki bikini bölgesi çok acıyor dayanamazsın ağda yanında hiç kalıyor dedi ekim kasım gibi başlıcam ama oraya yaptırmıcam biraz canın yanar ama önce ağdayla aldır büraz durunca kökleri kalınlaşıyor

Emla diye bi krem var canim lazer seansindan once sur aciyi azaltiyor

maşallah canim bizde 26yiz şuan Allah kucagina almayı nasip etsin güzel yavrunu
Amin hepimize saglikli dogumlar olsun.

Ya benim gobegimde cok tuylenme oldu. Alsam mi diyorum? Alma sonra dökülüyor diyorlar ama bazen hareketlerini videoya cekmek istiyorum :) gobegimdeki tüyleri görünce vazgeciyorum. Gobek deligimde hafif dışarı cikmaya basladi zaten

genital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)

Evet hamileliğe kadar hep onla aldım; ağdadan daha çok acıtıyor ama ben ağda beceremiyorum kuaföre de gitmek zor geliyordu. Hamilelikte kuaföre aldırdım. Aslında en güzeli lazer; neyle alırsan al illa ki hem can acıtıyor hem bacakta yok batıktı yok kızarıktı iz bırakıyor.

benim de göbekte çok tüylenme oldu ben de ayni sekilde utaniyorum fotograf video cekmeye birine eşime acip göstermeye.cunku cok kalin ve siyah cikti ve cok yogun.ama ben hamilelikten önce de aldiriyodum o yuzden devam ettim aldirmaya.benimki dökülecek türden degildi

Kuafor en iyisi hem agda oldugu icin cok gec cikiyor killar oh mis gibi.hamile olmadan once kuafore asla gitnezdim acamam baskasina kendimi derdim ama sonra hamile kalinca cok zor geldi bana kendim almak jilette kullanmak istemedim ve zorda olsa kuafore gittim iykide gitmisim ama cok rahat oluyor 5 dakika bile surmuyor.dogurdum kizim 1 yasina girdi ama ben hala kuafore gidiyorum her ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…