- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
Kötü oldu vallah ama asla dokunamadim oralara su deyince agliyordumkiz bari jiletle biraz kabasini alabilseydin.kötü olmuş
Hamilesiniz siz eşinizin yaptığı ne kadar bencilceeşim de sorun ediyo
Evet, o demek.
Prospektüste hava geçirmeyen plastik bir bant vb. birşey ile min. bir saat max. beş saat örtülmesi gerektiği yazıyor. Doktorum da bu yönde bilgi vermişti. Ben bir saat tutuyordum. Cilde çabuk işlediğinde işlemin hemen yapılması gerekiyor. Ama kuaförde sıra çok beklediğim için buzdolabı poşeti veya stresle sarıyordum, sıram geldiğinde çıkarıp kuruluyordum. Kontrol bende.
Ben evlilik basinda bacagima agda yapiyodum onada soylemistim. Yanima gelip bi kere ben cekebilir miyim demistiayyyy minik anne :) Allah hepimizin de senin de bebisini sana bagislasin insallah :) ben esimden bu konuda yardim almak istemiyorum ya.alanlara saygim elbette var ama benim fikrime gore aramizda bu konuda biraz mesafe kalmali beni oyle görsün istemiyorum daha sonra cekici bulmayabilir
ha o zaman tamam ya tırnakların kırmızıysa sorun yok olur öyle şeylerCok iyi anliyorum cok utanc verici cidden
Ama yapcak birsey yok geldi gecti yanibenimki saglik sorunumdan dolayi alamadim killari ... nörek bacim bende killi killi dogurdum yavrumu ama tirnaklarim ayak tienaklarim kirmiziydi HAHAHA
haftada 2 kez cikiyo mu kiz39 haftalığız şu an doğuma temiz gideyim diye haftada 2 kez epilasyon yapıyorum genital bölgeme
Kirmizi tirnakli ayicik ben memnun oldumha o zaman tamam ya tırnakların kırmızıysa sorun yok olur öyle şeyler
jilet de can yakiyo artik canim ya surekli aldikca sertlesiyo ya kaniyoCanım bence en iyi çözüm şu durumda JİLET gibi duruyor, doğumdan sonra tekrar ağdaya dönersin. Hem kendinizi kötü hissetmezsiniz hemde eşinizi memnun edersiniz.
ben kisin doguracagima göre üşüyorum örtün üstumu numarasi cekmemde bi mahsur yok benceKirmizi tirnakli ayicik ben memnun oldum
yok yardim kabul etmiyorum bu konuda.en azindan suan icinŞu eşlerinde ne bitmez istekleri var, kadının hali olsa zaten yapar, e madem yapamıyor ohalde yardım et çok istiyorsan değilmi ama
Sezeryanda olur belki ama normal dogum yapicaksin asla mümkün degilben kisin doguracagima göre üşüyorum örtün üstumu numarasi cekmemde bi mahsur yok bence
15 dakikalık duş sonrası yani cildiniz yumşayınca ve sonrasinda tekrar iyice köpüklü alırsanız kanama yapmaz canim, bi dene.jilet de can yakiyo artik canim ya surekli aldikca sertlesiyo ya kaniyo
benimki de yapsa bile durmadan dalga gecer hic gerek yokBence yardım etmesinler :))
Bir keresinde koltuk altıma pudraladım ve veet yapıştırdım kocama aşağı doğru çek dedim, ben senin kız arkadaşınmıyım beceremem dedi, ve gerçekten beceremedi nasıl çekti anlamadım ama mosmor oldu koltukaltım, bidahada rica etmedim tabii :))
bebege bisey olmuyo dimi canimAynen kızlar benimde göbeğim de hafif vardı önceden ama şuan simsiyah koyulaştı ve çoğaldı ilk aylar agdayla aldım kendim ama 4 . aydan sonra dokunmadım Doktor falan giderken açmaya utanıyorum. Tüy sarartici falan kullanSSak faydası olur mu acaba ? Ayrıca ben agdaya gittim genital icin ama 1 ayda bazen 40 günde bir gidiyorum tertemiz evet bende çok kasıyorum kendimi ama 5 dakika açıyor sonrası rahat bence salmaya gerek yok . Bu arada kuaföre her gittiğimde sünnet olmaya gidiyor korkusuyla gidiyorumçok kasıyorum kendimi ama yapacak bişey yok
sahi az mi cikiyo o kadar.bana tamamen tuyler geri geliyo diyip korkuttularher kadın evlenmeden veya gebelik oncesi lazere gitmeli..Hamileyken tekrar cikiyor diyorlar 3 veya 5 telden bir sey olmaz..onlar uyuyan kokler uyandigi icin..Sonra birkac seansla halledilir..Buyuk rahatlik valla..
Ben artık doğuma temiz gideyim diye çıkanı alıyorum son haftalara kadar 2 haftada bi alıyordumhaftada 2 kez cikiyo mu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?