hamilelik ve kişisel bakım

Olabilir, çok mantıklı! Bi dahakine böyle de deneyebilirim

Ben doğumdan 1 hafta önce bile yaptırmıştım. Çünkü jiletle yaparsan Doğuma giderken ya kıllı kıllı gideceksin ya da Doğum öncesi o kargaşada jilet yapacağım diye uğraşacaksın. Ki göbekten dolayı bikini bölgeni göremeyeceksin büyük ihtimalle.

En iyisi temiz ve bildiğin bir kuaföre gidip ağda yaptırmak.

Ben evlilik basinda bacagima agda yapiyodum onada soylemistim. Yanima gelip bi kere ben cekebilir miyim demisti o zamandan beri cekinmiyorum. Goremiyorum ulasamiyorum dedigimde yardim ediyo sagolsun. Bazen epilatorle koltuk altimi aliyorum sonra esimin yanina gidip bak bakayim kalmis mi kalmissa hepsini hakla diyorum aminnn insallah. Bakalim az kaldi geliyo bebis :)

Esiniz başlatmasın kıl tüyden şimdi bebek taşıyosunuz. Bende hamileyim .Adam benim bacağımdaki tüye laf söylemedi hiç. Hiç bir zaman görmemiştir ya neyse .Tuye kıla takan adamlara sinir oluyorum kusura bakma.

her kadın evlenmeden veya gebelik oncesi lazere gitmeli..Hamileyken tekrar cikiyor diyorlar 3 veya 5 telden bir sey olmaz..onlar uyuyan kokler uyandigi icin..Sonra birkac seansla halledilir..Buyuk rahatlik valla..

A annemiolcamben bende 30 haftalık hamileyim.
Hamile kalmadan önce genital bölgeye ağda yapıyordum koltuk altı ve bacaklarımi epilatörle alıyordum. Hamileliğimde de aynı şekilde devam ediyorum. Ayna yardımı ile ağdaya devam ediyorum tabi eskisi gibi kısa sürmüyor ama sonrasındaki rahatlık paha biçilemez.

Bir arkadaşım da son haftasına kadar kuaföre ağdaya gitti. Kesinlikle dayanılmayacak bir ağrı degil gidin kurtulun.

Cok iyi anliyorum cok utanc verici cidden
Ama yapcak birsey yok geldi gecti yani benimki saglik sorunumdan dolayi alamadim killari ... nörek bacim bende killi killi dogurdum yavrumu ama tirnaklarim ayak tienaklarim kirmiziydi HAHAHA
ha o zaman tamam ya tırnakların kırmızıysa sorun yok olur öyle şeyler

benimki de yapsa bile durmadan dalga gecer hic gerek yok

bebege bisey olmuyo dimi canim

gobege agda yaptirabilirsin orasi pek acimiyo tüy sarartici sürme tamamen kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…