- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.Bende korkuyorum ağda yaparken ama mecbur yapıyorum yoksa kendimi cok kötü hissediyorum. Bende evi cok bosladım sürekli yatmak istiyorum hic iş yapasım yok
ben hamilelikten once bile aldirirken agliyordum acı eşigim çok düsük şuan aniden kasilirim benim yuzumden bisey olur diye korkuyorum.ki kasılırım da kendimi biliyorumHiç hamile kalmadım ama kuaför en iyi care degil mi o durumda
Güvendiğiniz bir kuaföre yaptırın ,hemen 5 dakikada halledşyorlar ,ben Doğumdan bşr hafta önce bile yaptırmıştımbe
bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.
ay bende aynen öyleyim evi dolabi kapıyı pencereyi siliyorum valla. Bu doğum yaklaştikça yuvayi dişi kuş yapar sendromu galiba.be
bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.
işte keşke etmeyiverse ya.ben de cok isterim.en azindan dogurana kadar.ama onun da elinde olan bisey degil sanirim.yuzume vurup beni rencide etmiyo ama rahatsiz oldugunu anliyorum.ben de utanctan rahat olamiyorum zaten.evi toplamasam sorun etmez ama daha gencim beni ustüste aylarca pis gormesinden bunaldimAğdaya ben de gitmiyorum, 3 ay önce gittim doğuracağım sandım. Eşim hiç sorun etmiyor ama sanki insanlıktan çıktım. Geçen bir arkadaşıma abiye verdim ödünç, yabancı bir kıyafete bakar gibi baktım kıyafetime :-( bir de makyaj yapamıyorum, su gibi terliyorum. İnsanları bile öpemiyorum. Böyle şırıl şırıl damlıyortövbestafurullah
Ay içimi döktüm valla. Hüzünlerdeyim. Bugün gebelik okulunda çok bakımlı hamileler vardı, imrendim ama hepsi benim gibi terliyorduağda canını çok acıtıyorsa yaptırma eşin de sorun etmeyiversin bir zahmet.
aynen ben kendim almaya kalksam heralde sıkınti stresten tansiyonum düser bayilir kalirim :) evde agda yaparken bayilmis bi halde esime yakalanirsam ne olur ama dimi :)Temiz bir yerde aldırın kendiniz yapamıyorsanız. Başkası daha kolay halleder sizden hem de iki büklüm olmazsınız.
valla canim acimayacagini bilsem saatlerce bile sürebilir ama o 5 dakika nasil gecer hic bilmiyorum ecel terleri döküyorum resmenGüvendiğiniz bir kuaföre yaptırın ,hemen 5 dakikada halledşyorlar ,ben Doğumdan bşr hafta önce bile yaptırmıştım
aynen ben kendim almaya kalksam heralde sıkınti stresten tansiyonum düser bayilir kalirim :) evde agda yaparken bayilmis bi halde esime yakalanirsam ne olur ama dimi :)
galiba evet.kendimi simdiden bu evin çilekeş fedakar anası gibi fatma girik gibi hissediyorum.demek ki bi bende degilmis bu duyguay bende aynen öyleyim evi dolabi kapıyı pencereyi siliyorum valla. Bu doğum yaklaştikça yuvayi dişi kuş yapar sendromu galiba.
Benim de canım çok tatlıdır ,zaten hamile olduğunu görünce ekstra dikkat ediyorlar yani benim kuaförüm etmişti :)val
valla canim acimayacagini bilsem saatlerce bile sürebilir ama o 5 dakika nasil gecer hic bilmiyorum ecel terleri döküyorum resmen
senin bebiş kaç haftalikgal
galiba evet.kendimi simdiden bu evin çilekeş fedakar anası gibi fatma girik gibi hissediyorum.demek ki bi bende degilmis bu duygu
ah benim huyum vücudum oyle dayaniksiz ki epilator aldim bir süru paraya inanirmisin 2 dakika kullanmak nasip olmadi yok yapamiyorum onun o vıızz sesini duyunca bile tüylerim diken diken oluyo korkudanvalla ben geçen gün gittim sırf şu agda olayiyla baş edemiyorum diye yıllar once kullandığım epilatörden aldım.
kuaförde olmuyo bana 10 günde yıne fırt çıkıyo sonuçta. epilatörü fişe takıuorum hooop 10 dakika sonra kol bacak koltukalti biyik bitiyo. Bikini bölgemi jilet amabu zamana kadar hiç agda yaptirmadıgima pişmanim o bölgeye
26 olduk canimsenin bebiş kaç haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?