hamilelik ve kişisel bakım

Son ana kadar hep kendim aldım bence temiz olmaya özen gösterin hamilelik binme olacağı belli olmaz. Ev işlerini yemeği eşin yapsın sende kendine bak hoş olmuyor öyle pis pis ben her zaman bakımlı gezdim doğuma bile makyajla gitmeme müsade etmişti doktorum çok bakımlısın seni alıkoymasın budurum demişti

ben gecen agdayla bacaklarimi aldim arka tarafi alirken cok zorlandim bi dizimin altinda cekeyim derken morarttim cok canim yandi ben de karar verdim bacaklarimin arkasini esime aldircam on tarafi ben alirim simdilik bakalim esim de acitirsa tuy dokucu krem alicam artik doguma kadar onu kullancam
genital bolgeyi mide bulantilarim yuzunden hep jiletle aldim hamilelik boyunca mide bulantisi yuzunden oyle egilemiyorum reflü bukandiriyor benim midemi
hamile kalmadan once eldivenle alirdim bu sefer yine denicem bakalim
bende gobegimi almak istiyorum ama dokulur alma diyo annem de benim gobekte de zaten kil vardi onceden hamileyken artti bende killanma
gobeginizi alabiliyomusunuz ?
ben göbegimi aldirdim kuaför bastirmadigi ve çok sicak sürmedigi taktirde bisey olmuyo

Ben hiç jilet vurmadım vücuduma canım berbat bişey bence. Tüy dökücü de aynısı hiçbir farkı yok. Acil Dr a gitmek gerektiğinde epilasyon aleti, acil gerekmediğinde güzellik salonu idare ediyorum ama artık hep güzellik salonu gerekecek. En mantıklısı da o. Dr una sordun mu ne diyor doktorlar bu konuda acaba
hiç sormadim valla

Kuaförde yaptırıyorum ağda olayını evde o çileyi çekemem. Öncesinde de kuaförde yaptırıyordum.
Hamile olduğumdan beri manikür pedikür yaptırmıyorum. Ama kuaföre kestirip törpületiyorum onların yaptığı farklı. Duruma göre ayda 2 kere kaş aldırın. Benim rutinim bu.
Hiç makyaj yapan biri değilim.
Saçların uzunsa kestirin inanın çok derli toplu ve rahat oluyor
sen düzenini oturtmussun canim ne güzel

Benim eşim kuafore karşı yani ada yaptirmama günah diye ama temiz istiyor bide bende her kas biyii aldirdigimda biseneden alistirdim kendimi agdaya hamilelikte yapamam dedim ama alıştım 8 aya kadar 1 ay temiz kalıyorsun gobegimde bile kıl var oda azaldı kople aldiriyorun eşinde kendim yapıyorum sanıyor ama hosunada gidiyor bilse ne cileler çekiyor bukadinlar yaranmak için şimdi son aylarda kadın tekken evine gelip alırım dedi hamilelirn evine gidiyor gidemediklerinde bende cagircam kimse yokken rahatım temiz oluyor biray
benimki de kuaförde aldirdigimi bilmiyo :D

b
bende normalde ilk jıletle başlayıp ergenlıkte, sonrasında bir cesaretle kuaforde ağdaya geçiş yaptım 3-4 kez düzenlı gıttım sonra günah vs yazılarını okyunca dedım kendımde yaparım ne varkı nitekim yaptım da,arada mecburen bi kac kez jılet yapsamda ağda yapınca normale donuyor hemen ama , şimdiden daha zorlanmaya basladım yaparken tek basına yapınca makum bıraz ugras gerektırıyor egılmek vs epey zaman belımde de sıkıntı var cok fazla da egılemıyorum baya sıkıntı arada bır yapılan jıletı pek onemsemem ama devamlı yaptınmı gercekten bı artıs kalınlasma soz konusu , ben de sanırım kuafore gıdıcem bıraz daha yapmayı deneyeyım gıttıgı yere kadar en azından dıye dusunuyorum
agda tuyleri de yumusatip seyreltiyo uzun sure agdaya alisinca tuyler uzasa bile rahatsiz etmiyo o kadar

Arkadaslar tüy dokucu krem hamilelikte yasak bilmiyor musunuz? Kullanmayin sakın. Ben vajinamin on kismi haric her yere agda yapiyorum. Benim on kisim asiri aciyor. Hamile kalmadan once de hic alamazdim zaten orayi belilri bi yere kadar alir ozellikle klitorise yakin bolgeyi alamazdim. Simdide durum degismedi. Ancak simdi gobegimden orayi hic göremiyorum. :)) Ben de esiminin sac sakal makinesinin hic kullanmadigi epilator basligi ile on kismi kisaltiyorum. Jilet gibi degil en azindan rahat oluyor tavsiye ederim.
ben de goremiyorum altimi daha simdiden :D

Son ana kadar hep kendim aldım bence temiz olmaya özen gösterin hamilelik binme olacağı belli olmaz. Ev işlerini yemeği eşin yapsın sende kendine bak hoş olmuyor öyle pis pis ben her zaman bakımlı gezdim doğuma bile makyajla gitmeme müsade etmişti doktorum çok bakımlısın seni alıkoymasın budurum demişti
benimki hayatta ev isini yemegi yapmaz bu konuda cok geri kafali

be

bende de eve takinti basladi ev hep derli toplu olacak ama kendimi acayip biraktim agda konusunda.esim isyanlarda :) evi temizlemesem adam gormez ama kendimi temizlememem sorun oluyo.kendince hakli da.
Ben bile kendimi kıllı görmeye dayanamıyorum her ay giderim ağdaya çok güzel oluyor düzenli gidersen kökleri kalınlaşmadığı için acımıyor ama günü biraz geçerse canım yanıyor

valla ben geçen gün gittim sırf şu agda olayiyla baş edemiyorum diye yıllar once kullandığım epilatörden aldım.
kuaförde olmuyo bana 10 günde yıne fırt çıkıyo sonuçta. epilatörü fişe takıuorum hooop 10 dakika sonra kol bacak koltukalti biyik bitiyo. Bikini bölgemi jilet ama :KK43: bu zamana kadar hiç agda yaptirmadıgima pişmanim o bölgeye
Gidin bence yaptırın 1 ayda çıkıyor çok rahat oluyor

kizlar boyle hergun bi konu açıyorum ama işsizlikten hamilelikten evde oturmaktan sebep iste kusura bakmayin :)

bugünkü derdim hamileyken beden temizligi ve agda sorunsalı

sürekli kendimi kasarim bebege bisey olur diye agdadan kaciyorum.acaba yanlismi yapiyorum?
bide artik bacaklarimi bile almak istemiyorum ya sanirim hamilelikten dolayi kendime bahaneler buluyorum canim yanmasin diye.ama böyle olmaz tabiki.
aslinda temiz biriyim gün aşırı duş alırım hergün evde dahi olsam yeni pijama tayt tisört giyerim yani ter vs kokmadigima eminim ama bu kıl tüy bana kendimi bakimsiz ve pis hissettiriyo eşim de sorun ediyo siz hamileyken nasil hallediyodunuz bu sorununuzu?

Benim eşim bir acaiptir; bu mevzuları hiç takmaz. Buna rağmen ben takarım, senin haydi haydi o tüylerden kurtulman lazım bu bir:)

Hamilelikte ağda hiç bir sakıncası yok; temiz bir yere git sadece. Hijyen konusunda da uyar yine de. Ben normalde genital bölgem de dahil her yerimi epilasyon aleti ile alan bir insan olarak:) hamilelikte 6.aydan sonra genital bölge ile iletişimimin kesilmesinden mütevellit; sekiZinci ayımda iki aylık birikmiş tüylerimi ağda ile aldırdım . Genital bölgeden bahsediyorum. Hiç de bir şey olmadı. Doğuma da tertemiz girdim, doktora da daha rahat oluyorsun:) (ben takarım böyle şeyleri)

Bacaklarımı vs makineyle kendim aldım son ana kadar.

Oje de sürdüm hiç bir şey olmadı.

Aslına bakarsan hamile iken dAha bakımlıydım. Şuan dört aylık anne olarak hiç ama hiç bakım yapamıyorum:)))

Benim eşim bir acaiptir; bu mevzuları hiç takmaz. Buna rağmen ben takarım, senin haydi haydi o tüylerden kurtulman lazım bu bir:)

Hamilelikte ağda hiç bir sakıncası yok; temiz bir yere git sadece. Hijyen konusunda da uyar yine de. Ben normalde genital bölgem de dahil her yerimi epilasyon aleti ile alan bir insan olarak:) hamilelikte 6.aydan sonra genital bölge ile iletişimimin kesilmesinden mütevellit; sekiZinci ayımda iki aylık birikmiş tüylerimi ağda ile aldırdım . Genital bölgeden bahsediyorum. Hiç de bir şey olmadı. Doğuma da tertemiz girdim, doktora da daha rahat oluyorsun:) (ben takarım böyle şeyleri)

Bacaklarımı vs makineyle kendim aldım son ana kadar.

Oje de sürdüm hiç bir şey olmadı.

Aslına bakarsan hamile iken dAha bakımlıydım. Şuan dört aylık anne olarak hiç ama hiç bakım yapamıyorum:)))
genital bölgeni epilatörle aldıysan ohoooo sana ağda vız gelir. epilatör baya inceltiho tüyleri bende bacağımü kolumu falan genital hariç her yeri epilatör kullaniyorum guzel oluyo Allah bulandan razı olsun :)

Back
X