Hamilelik ve aldatılmak

Aysenurs100

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
6
-4
36
24
Ilk öncelikle merhaba daha önceden hiç kayıt olmadan hep inceledim ama bugün kendim yazmak istedim. Ben 18 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik yada ben çok sevdim. Ailesi beni hiç istemedi evden kovdular. Çeyizimi vermeden babamın evine yolladılar sonra eşim ev tuttu ve oraya taşındık çok mutlu olacağımızı zannettim ama olmadı eşim beni hep aldattı ve ben hep ağlayıp sustum. Sonra hamile kaldım simdi hamileyim aldatmaz dedim ama 3 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim boşanmak istedim yalvardı dayanamadım affettim çünkü eşimi çok sevdim söz verdi yapmayacam diye şu anda 7 aylık hamileyim yine aldattı yine susstum ağladım sadece elimden bu geliyor çünkü bir şey yapamam daha 18 yaşındayım hiç dünyayla tek kalmadım bebeğimle nereye gidebilirim ki yok hiç bir yerim mecburum az önce uyuyordu uyandırdım geç yatağına dedim kalktı lavaboya gitti kombiyi kapattım parası gitmesin diye elini yıkayacak niye sıcak suyu kapattın diye küfür etmeye başladı sanki baban mı ödüyor sana ne mal deyip odaya girip uyudu sürekli aileme küfür ediyor bana etmedik laf bırakmıyor bizde bebeğimle oturma odasında kaldık ağlamaktan başka hiç bir yapacağım yok tek sahip olduğum şey bebeğim birazdan sahur vakti uyandırmam lazım ama çok korkuyorum...

Derdimi yazmak istedim belki rahatlarım diye hepsi bu..

Neden bu kadar küçük evlendiriyorlar hala çocukları. Kaçıncı yüzyıldayız ya.
Susmana alışmış. Susmasan da istediğini yapmaya devam edecek. Ilerde tüm affetmelerin için pişman olacaksın.

Böyle bir adamla bile isteye devam edip birde çocuk yapmışsın .. daha evliliğin yoluna girmeden bir mazlumu da belki düzelir diyerek alet etmişsin ..
yapacağım şey belli ama yapmassın .. Allah yardımcın olsun

Susmana alışmış. Susmasan da istediğini yapmaya devam edecek. Ilerde tüm affetmelerin için pişman olacaksın.
Ben hiç affetmedim ki sadece pişmanım ailemi dinlemeyip evlendiğim için pişmanım babam bana evlenme dedi ama ben evlendim bu yüzden babamdan da yardım isteyemiyorum çok çaresizim hep pişman etti beni ve hep pişman olacağımı biliyorum sadece şu anda tek istediğim kendim o kalemi alıp yolumu çizdim çocuğumun benim yanlış tercihim yüzünden üzülmesini istemiyorum tek sığınacağım rabbim hepsi bu...

Ailene dön.

Haklısın ama cahillik kadar kötü bir şey yoktur emin ol. Insan küçük olunca anlamıyor ergenken birden karar veriyorsun yanlış olsa doğru olsa kimseyi dinlemeyip şu anda emin ol ki kendime değil yavruma üzülüyorum çünkü ben o kalemi elime alıp yolumu çizdim onu da kendi hatama ortak ettim..

Is bulup calisirsin. Hayat bitti dedigin yerde yeni basliyor. Aglamak cözüm degil. Bu gece agladin eline bisey gecmiyor. Basini dik tut ve cözüm ara. Gerekirse ailenle konus.

Canım bak ailen arkanda olur mu olmaz mı bilmiyorum ama daha cok küçüksün inan bu hatadan da dönülür .. yazık ikinize de

Is bulup calisirsin. Hayat bitti dedigin yerde yeni basliyor. Aglamak cözüm degil. Bu gece agladin eline bisey gecmiyor. Basini dik tut ve cözüm ara. Gerekirse ailenle konus.
Ağlamak zaten hiç çözüm olmadı ama içim öyle acıyor ki değer kıymet biledigim icin ailemle geçridiğim ramazan aylarıni hatırlıyorum ne yaptım diyorum ama iş işten geçtikten sonra hersey bitiyor çok geç anladım. Simdi nasıl kalkıp hayır ben evlenecem benim hayatım diye kafa tuttuğum insanlara beni kurtarın diye yalvarmak acı veriyor hemde çok acıtıyor...

Emin ol ki o kadar çok istiyorum ki ama babam ne der diye korkuyorum çünkü beni geri çevirmek için çok çabaladı ama ben nankörlük ettim
Bak Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Dağ gibi de arkanda durmayı bilir Allah'ın izniyle. O berbat durumu neden yaşayasın ki.

Bak Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Dağ gibi de arkanda durmayı bilir Allah'ın izniyle. O berbat durumu neden yaşayasın ki.
Benim babam dünyanın en harika adamı ben onun tek kızıyım şimdi desem gelir yakar yıkar alır beni ama çok üzdüm babamı babam beni herkesten herşeyden üstün tutuyordu içme suyu mu bile ayağıma getiriyor du ona kafa tuttum bu pisliği yaptım üzdüm onu çok üzdüm yine üzülmesini istemiyorum benim yüzümden ailemin üzülmesini istemiyorum

Benim kizim olsa bana acilsin isterdim.. gizliden bu sekilde yasamaktansa. Ailene karsi tuttundugun gurur suan dogru degil gibi geldi bana. Daha miniciksin. Yasadiklarin seni olgunlastirmistir pisman etmistir. Yasayacaklarin seni hayattan sogutmasin sagligindan etmesin. Umarim mutlu olursun. Saglikla sevgiyle kal

Sen bu pisliğe katlanmaya devam edersen baban üzülür.

Nolursa olsun baban sana sahip cikacaksa babanla konus. Bak sende hamilesin evladin kapini calsa her kosulda onu kabul etmez miydin ? Hadi o zaman cahildin inat ettin evlendin olan olmus ama sen hala inat ediyosun bu seferde babama soyleyemem diye. Yasamadan denemeden bilemezsinki neden sansini denemiyosun. Yapmissin bir hata artik gecmise takili kalma sen kendini senin kiymetini bilmeyen adamdan nasil kurtaririrm diye bak.

7 aylık hamileyim yine aldattı yine susstum ağladım sadece elimden bu geliyor çünkü bir şey yapamam daha 18 yaşındayım
Kızlar kardeşini doğuruyor cümlesi ne kadar doğruymuş. Ailenin evine dön. Ebeveynler çocuklarının mutsuz olmasını istemezler.

18 yasinda 18 aylik evlisin. Soyleyeceklerim bu kadar.

Emin ol o yaştaki çocukların çoğu ailelerini dinlemeyip "daha iyi bir hayat" diye düşünerek evlenmeye kalkıyor.. Aile yok dese de dinlemiyorlar ve sonuç ...

18 yasınızda unıversıte telasınız olması lazım. Aile kurmak deıl. Sonra ısın ıcınden çikamassınız. Ne dıym Allah yar ve yardımcınız olsun. Erkekler acımasız olabiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…