- 20 Nisan 2020
- 6
- -4
- 36
- 24
- Konu Sahibi Aysenurs100
Ilk öncelikle merhaba daha önceden hiç kayıt olmadan hep inceledim ama bugün kendim yazmak istedim. Ben 18 aylık evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik yada ben çok sevdim. Ailesi beni hiç istemedi evden kovdular. Çeyizimi vermeden babamın evine yolladılar sonra eşim ev tuttu ve oraya taşındık çok mutlu olacağımızı zannettim ama olmadı eşim beni hep aldattı ve ben hep ağlayıp sustum. Sonra hamile kaldım simdi hamileyim aldatmaz dedim ama 3 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim boşanmak istedim yalvardı dayanamadım affettim çünkü eşimi çok sevdim söz verdi yapmayacam diye şu anda 7 aylık hamileyim yine aldattı yine susstum ağladım sadece elimden bu geliyor çünkü bir şey yapamam daha 18 yaşındayım hiç dünyayla tek kalmadım bebeğimle nereye gidebilirim ki yok hiç bir yerim mecburum az önce uyuyordu uyandırdım geç yatağına dedim kalktı lavaboya gitti kombiyi kapattım parası gitmesin diye elini yıkayacak niye sıcak suyu kapattın diye küfür etmeye başladı sanki baban mı ödüyor sana ne mal deyip odaya girip uyudu sürekli aileme küfür ediyor bana etmedik laf bırakmıyor bizde bebeğimle oturma odasında kaldık ağlamaktan başka hiç bir yapacağım yok tek sahip olduğum şey bebeğim birazdan sahur vakti uyandırmam lazım ama çok korkuyorum...
Derdimi yazmak istedim belki rahatlarım diye hepsi bu..
Derdimi yazmak istedim belki rahatlarım diye hepsi bu..