Bende de öylede başka bi markayla yaptım dolapta duruyodu onda niye çıkmadı diye korktum ama koyulaşmada var diğerinde sanki sence yok mu?Sen ne alemdesin canım yaptın mı tekrar test. Ben bügün artık şüpe kalmayacak şekilde gördüm çizgiyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de öylede başka bi markayla yaptım dolapta duruyodu onda niye çıkmadı diye korktum ama koyulaşmada var diğerinde sanki sence yok mu?Sen ne alemdesin canım yaptın mı tekrar test. Ben bügün artık şüpe kalmayacak şekilde gördüm çizgiyi.
Ya bende gidip yapacam inşallah benimki de böyle olur 3 gün önce benimki de böyleydiBuyur canımEki Görüntüle 2707212
Var var hiç korkma. ❤Bende de öylede başka bi markayla yaptım dolapta duruyodu onda niye çıkmadı diye korktum ama koyulaşmada var diğerinde sanki sence yok mu?Eki Görüntüle 2707213
Diğerinde niye çıkmadı diye şüphelendim ama 3 ay önce aldıydım dolapta sıcakta soğukda kaldı bozulmuşmudur diye de düşünmedim değil diğeri koyulaşıyor bnce direk hani kapıdı ıslatırken akıp giderken çıktı bugün çizgiVar var hiç korkma. ❤
İnşallah koyulaşmış bir şekilde çıkar testin.❤Ya bende gidip yapacam inşallah benimki de böyle olur 3 gün önce benimki de böyleydi
Hiç çizgi çıkmıyor olsa tamam ama sadece 1 test negatif. Demek ki o test sorunlu.Diğerinde niye çıkmadı diye şüphelendim ama 3 ay önce aldıydım dolapta sıcakta soğukda kaldı bozulmuşmudur diye de düşünmedim değil diğeri koyulaşıyor bnce direk hani kapıdı ıslatırken akıp giderken çıktı bugün çizgi
Dimi koyulaşmada var sanırımHiç çizgi çıkmıyor olsa tamam ama sadece 1 test negatif. Demek ki o test sorunlu.
Tekrarladın mı?Ya bende gidip yapacam inşallah benimki de böyle olur 3 gün önce benimki de böyleydi
Ama var sanki?? Kimyasal mı acabaBenim dün gece yaptığım test bu kızlar malesef koyulaşma yok
Hayır daha tekrarlmdmTekrarladın mı?
3 gün olmuş bence tekrarla biHayır daha tekrarlmdm
Yapsana testHayır daha tekrarlmdm
Galiba varsa da öyle canım şimdiye koyulaşması lazımdı regle 2 gün kaldı çünküAma var sanki?? Kimyasal mı acaba
Belki geç yükseliyordur ya ben bi kan ver canımGaliba varsa da öyle canım şimdiye koyulaşması lazımdı regle 2 gün kaldı çünkü
Çok iyi canım kaç gün kala çıktı testin böyle ?Buyur canımEki Görüntüle 2707212
Canım seninde akıntın var mı? Dünden beri benim yine yumurta akı şeklinde hala da devam eden akıntım varBuyur canımEki Görüntüle 2707212
5 gün var canım regle.Çok iyi canım kaç gün kala çıktı testin böyle ?
Benim akıntım normal zamanlara göre çok az kuzum.Canım seninde akıntın var mı? Dünden beri benim yine yumurta akı şeklinde hala da devam eden akıntım var
Benimde öyleydi dün başladı öyle, regl kaçında?Benim akıntım normal zamanlara göre çok az kuzum.