Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha
Hayırlı olsun canım bana en baştan belirtilerin neydi yazabilir misin 🥰🥰
Sağ ol canım, açıkcası kendim hissettim diğer aydan daha farklı sonra çok belirtim oldu kasıklarım zaten günlük ağrıdı hele ki ani kalkışlarda sağ sola dönmelerde bir gün ön dişimin eti iltihaplandı gibi şişti diğer gün indi arka diş öyle oldu mide yanması vardı kokulara hasaslık tatlıyı tamamen kestim daha çok ferah şeyler mandalina salatalık gibi şeyler yemek istedi canım günde en az bi bardak kahve içerdim onu kestim hiç canım istmeedi daha doğrusu sıcaklık istemiyor canım hala da öyle bel kasık ağrısı zaten hep devam ediyor göğüsüm hafif şiş böyle içten daha önce emzirdiğim için biliyorum süt sıkışmış gibi emzirmem gerekiyomuş gibi yani onlarda az da olsa hasas 🤗🤗 acaba kendim mi uyduruyorum diye düşündüm ama değilmiş☺️ Tabii hcg değerini devam takip etcem daha da koyulaşması gerekiyor 😊

Kızlar yapmayacaktım ama dayanamadım direkt ilk dakikada çıktı gözle çok iyi görünüyor ve bugün daha net 🤭🤭
Ne güzel işte bakk. Çok şükür bende de hemen çıktı ve daha netti. Regl gelsin hemen kan tetsi yaptırıcam.

Ne güzel işte bakk. Çok şükür bende de hemen çıktı ve daha netti. Regl gelsin hemen kan tetsi yaptırıcam.
Sencede koyulaşma yok mu canm? Tabii devam etcem testlere gözle daha iyi görüyon ilk dakika direkt pembe çizgi görüldü dün daha çok ışığa tutmam gerekiyordu bugün gözle görünüyo direk 😍
1B7603BA-F9F5-4298-BAC7-7181CCB31840.png

Sencede koyulaşma yok mu canm? Tabii devam etcem testlere gözle daha iyi görüyon ilk dakika direkt pembe çizgi görüldü dün daha çok ışığa tutmam gerekiyordu bugün gözle görünüyo direk 😍Eki Görüntüle 2706858
Var var tabi hatta benimki de böyle ve bende gözle daha iyi görüyorum. Kaç tane test yaptık hepsi bozuk olamaz yaa. İnşallah ikimizde hamileyiz.❤

Var var tabi hatta benimki de böyle ve bende gözle daha iyi görüyorum. Kaç tane test yaptık hepsi bozuk olamaz yaa. İnşallah ikimizde hamileyiz.❤
İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir koyulaşmayacak diye korkuyorum bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim🥺

İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir koyulaşmayacak diye korkuyorum bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim🥺
İyi düşün iyi olsun. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı alırız kucağımıza. Senin ilk mi kaç yaşındasın

X