- 7 Ekim 2020
- 310
- 286
HaKızlar yapmayacaktım ama dayanamadım direkt ilk dakikada çıktı gözle çok iyi görünüyor ve bugün daha net
Hayırlı olsun canım bana en baştan belirtilerin neydi yazabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaKızlar yapmayacaktım ama dayanamadım direkt ilk dakikada çıktı gözle çok iyi görünüyor ve bugün daha net
Sağ ol canım, açıkcası kendim hissettim diğer aydan daha farklı sonra çok belirtim oldu kasıklarım zaten günlük ağrıdı hele ki ani kalkışlarda sağ sola dönmelerde bir gün ön dişimin eti iltihaplandı gibi şişti diğer gün indi arka diş öyle oldu mide yanması vardı kokulara hasaslık tatlıyı tamamen kestim daha çok ferah şeyler mandalina salatalık gibi şeyler yemek istedi canım günde en az bi bardak kahve içerdim onu kestim hiç canım istmeedi daha doğrusu sıcaklık istemiyor canım hala da öyle bel kasık ağrısı zaten hep devam ediyor göğüsüm hafif şiş böyle içten daha önce emzirdiğim için biliyorum süt sıkışmış gibi emzirmem gerekiyomuş gibi yani onlarda az da olsa hasas acaba kendim mi uyduruyorum diye düşündüm ama değilmiş Tabii hcg değerini devam takip etcem daha da koyulaşması gerekiyorHa
Hayırlı olsun canım bana en baştan belirtilerin neydi yazabilir misin
Ne güzel işte bakk. Çok şükür bende de hemen çıktı ve daha netti. Regl gelsin hemen kan tetsi yaptırıcam.Kızlar yapmayacaktım ama dayanamadım direkt ilk dakikada çıktı gözle çok iyi görünüyor ve bugün daha net
Sencede koyulaşma yok mu canm? Tabii devam etcem testlere gözle daha iyi görüyon ilk dakika direkt pembe çizgi görüldü dün daha çok ışığa tutmam gerekiyordu bugün gözle görünüyo direkNe güzel işte bakk. Çok şükür bende de hemen çıktı ve daha netti. Regl gelsin hemen kan tetsi yaptırıcam.
Yaaa canım inşallaaahh inşallaahh vardır koyulaşmışş çizgiiiSencede koyulaşma yok mu canm? Tabii devam etcem testlere gözle daha iyi görüyon ilk dakika direkt pembe çizgi görüldü dün daha çok ışığa tutmam gerekiyordu bugün gözle görünüyo direk Eki Görüntüle 2706858
Dimiii kuzenim de hatta bitane farklı marka test varmış onlada yaptm onda da böyle çıktı inşaAllah gün ve gün artarYaaa canım inşallaaahh inşallaahh vardır koyulaşmışş çizgiii ♥
İnşallah canımmDimiii kuzenim de hatta bitane farklı marka test varmış onlada yaptm onda da böyle çıktı inşaAllah gün ve gün artar
Var var tabi hatta benimki de böyle ve bende gözle daha iyi görüyorum. Kaç tane test yaptık hepsi bozuk olamaz yaa. İnşallah ikimizde hamileyiz.❤Sencede koyulaşma yok mu canm? Tabii devam etcem testlere gözle daha iyi görüyon ilk dakika direkt pembe çizgi görüldü dün daha çok ışığa tutmam gerekiyordu bugün gözle görünüyo direk Eki Görüntüle 2706858
İnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir koyulaşmayacak diye korkuyorum bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştimVar var tabi hatta benimki de böyle ve bende gözle daha iyi görüyorum. Kaç tane test yaptık hepsi bozuk olamaz yaa. İnşallah ikimizde hamileyiz.❤
Hadi bakalım bizede atİnşallah canımm
Ben de akşam yapabileceğim test bakalım ne çıkacak
İyi düşün iyi olsun. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı alırız kucağımıza. Senin ilk mi kaç yaşındasınİnşaAllah sağlıklı bir gebeliktir koyulaşmayacak diye korkuyorum bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim
Amiiin inşaAllah Yok ikincim canım 22 yaşındayım İlk planlı değildi amaİyi düşün iyi olsun. İnşallah sıkıntısız sorunsuz bir şekilde evlatlarımızı alırız kucağımıza. Senin ilk mi kaç yaşındasın
Olsun planlı olmasada harika bir şey. ❤Amiiin inşaAllah Yok ikincim canım 22 yaşındayım ☺ İlk planlı değildi ama
Yaa gerçekten öyle hiç birşeye değişmemOlsun planlı olmasada harika bir şey. ❤
Sabah idrarı ile yapsaydın keşkeKızlar malesef benim az önce ki yaptığım testte çizgi çıkmadı
Belki gece yaptın diyedir.Kızlar malesef benim az önce ki yaptığım testte çizgi çıkmadı
Sen ne alemdesin canım yaptın mı tekrar test. Ben bügün artık şüpe kalmayacak şekilde gördüm çizgiyi.Sabah idrarı ile yapsaydın keşke
Canım atsana testini merak ettim benimki de seninle aynıydıSen ne alemdesin canım yaptın mı tekrar test. Ben bügün artık şüpe kalmayacak şekilde gördüm çizgiyi.
Buyur canımCanım atsana testini merak ettim benimki de seninle aynıydı