- 26 Nisan 2010
- 792
- 946
Maşallah canım erkenden belli etmiş kendini, sağlıkla kucağına al inşallah5 gün var canım regle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım erkenden belli etmiş kendini, sağlıkla kucağına al inşallah5 gün var canım regle.
Dimi onunku baya net sen ilk çocuk mu istiyon ilkin mi olcak nasipseMaşallah canım erkenden belli etmiş kendini, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canım inşallah nerdeyse 1,5 yıllık evliyim 8aydır istiyoruz malesef henüz olmadı ama hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsinDimi onunku baya net sen ilk çocuk mu istiyon ilkin mi olcak nasipse
1 seneye kadar olmaması normal diyorlar sorun olmaz canım adetin düzenli mi?Evet canım inşallah nerdeyse 1,5 yıllık evliyim 8aydır istiyoruz malesef henüz olmadı ama hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Düzenli canım birkaç kere muayenede oldum çok şükür rahimde yumurtalıkta bir sorunum yok hormon değerlerimde normal sadece prolaktin yüksekliğim vardı onun için de ilaç kullandım1 seneye kadar olmaması normal diyorlar sorun olmaz canım adetin düzenli mi?
23 çü regl günüm. Bakalım Hayırlısı. ❤Benimde öyleydi dün başladı öyle, regl kaçında?
Amiin inşallah canım. İnşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz. Sağlıkla gelsinler inşallah. ❤Maşallah canım erkenden belli etmiş kendini, sağlıkla kucağına al inşallah
Olur sorun olmaz o zaman takma kafanaDüzenli canım birkaç kere muayenede oldum çok şükür rahimde yumurtalıkta bir sorunum yok hormon değerlerimde normal sadece prolaktin yüksekliğim vardı onun için de ilaç kullandım
Aynıyız23 çü regl günüm. Bakalım Hayırlısı. ❤
Sen ne zaman kan testi yaptıracaksın. Ben daha bekliyorum. Regl geçmeden kesin değil sanki.Aynıyız
Bende bekleyeceğim canım haftaya belki randevu alırım tam net koyulaşsın testler bence kimyasal olma ihtimali her zaman varSen ne zaman kan testi yaptıracaksın. Ben daha bekliyorum. Regl geçmeden kesin değil sanki.
Bende öyle düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤Bende bekleyeceğim canım haftaya belki randevu alırım tam net koyulaşsın testler bence kimyasal olma ihtimali her zaman var
Ayy inşaAllah bebişlerimiz bizimledir bundan 9 ay sonrada doğdun mu kim önce doğacak diye konuşalımBende öyle düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ❤
Yaa inşallah inşallah. Ne güzel telaşlar onlar süt kokan bebek özledimmAyy inşaAllah bebişlerimiz bizimledir bundan 9 ay sonrada doğdun mu kim önce doğacak diye konuşalım
Hemde nasıl kızım da daha küçük ama duyguyu tekrar tatmak istiyorumYaa inşallah inşallah. Ne güzel telaşlar onlar süt kokan bebek özledimm
Kaç yaşında benim ki eğer varsa aralarında 4,5 yaş olacak inşallah.Hemde nasıl kızım da daha küçük ama duyguyu tekrar tatmak istiyorum
MaşaAllah ben fazla ara vermek istemedim eğer varsa benimde aralarında 3 yaş dan bir ay eksik olcak.. bu arada ovulasyon testlerim vardı fazlaliyetten ondan yaptım ovulasyon testi de koyu çıkıyor diyolar ya o da yine koyulaşmışKaç yaşında benim ki eğer varsa aralarında 4,5 yaş olacak inşallah.
Maşallah maşallah. ben hamilelik takvimi eklemek istiyorum yaa. Yarın sabahta koyu görürsem eklerim.MaşaAllah ben fazla ara vermek istemedim eğer varsa benimde aralarında 3 yaş dan bir ay eksik olcak.. bu arada ovulasyon testlerim vardı fazlaliyetten ondan yaptım ovulasyon testi de koyu çıkıyor diyolar ya o da yine koyulaşmış
Kadınlarkulubunde mi ? bende bekliyorum telefonuma da hamilelik takip uygulaması indirdimMaşallah maşallah. ben hamilelik takvimi eklemek istiyorum yaa. Yarın sabahta koyu görürsem eklerim.