Yaptım da bilemedim ben yainşallah yaa. Sen test yaptın mıı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım da bilemedim ben yainşallah yaa. Sen test yaptın mıı.
Ben görüyorum. Bata daha çok var zaten anında çift çizgi bekleme. Çok hafif hafif renk alacak.Yaptım da bilemedim ben ya Eki Görüntüle 2706406
Yaa aynen orası öyle inşaAllah koyulaşır yarın yapmam artık biraz zaman geçsin benceBen görüyorum. Bata daha çok var zaten anında çift çizgi bekleme. Çok hafif hafif renk alacak.
Canım ben görüyorum çok soluk ama var 2. Çizgii kaç dk sonra çıktı ?Yaptım da bilemedim ben ya Eki Görüntüle 2706406
O fotoğraf ilk 5 dakikada çıktıCanım ben görüyorum çok soluk ama var 2. Çizgii kaç dk sonra çıktı ?
Bak kuruyunca böyle oldu daha net göre biliyorum kamera öyle göstermesedeCanım ben görüyorum çok soluk ama var 2. Çizgii kaç dk sonra çıktı ?
Bence var ve gözüküyor. Sıkıntı etme hem benimki de böyle.Bak kuruyunca böyle oldu daha net göre biliyorum kamera öyle göstermesedeEki Görüntüle 2706421
Daha erken zaten ya aslında yinede çook silikte olsa görüyorum sankiBence var ve gözüküyor. Sıkıntı etme hem benimki de böyle.
Tatlım 1 hafta beklemen uygun degilki. Gidip 2 günde bir kan vermen gerekiyor değer yükseliyor mu diye. Allah korusun hani kimyasal gebelik ya da dış gebelik bu değerlerden anlaşılıyorBenimki 3 gün geçti 1 hafta olsun bende kan verecem bu çizgi hemen çıktıysa vardır zaten
Sag doch ich hab positive gesehen. Dann müssen die es machen eigentlichDie warten trotzdem blutabnehmen yapmıyor benim doktorum niyese
Ultraschall yapıyor birşey göremiyom kann sein oder auch nicht diyor das warsSag doch ich hab positive gesehen. Dann müssen die es machen eigentlich
Ama ilk 5 dk önemli kuruduktan sonra zaten bakmayın diyorlar yaKızlarr benim testlerim kuruduktan sonra çizgi kayboluyo malesef bu sefer de boşa umut oldu galiba Bir de sarımsı akıntım var
Doof.Ultraschall yapıyor birşey göremiyom kann sein oder auch nicht diyor das wars
Jaa echt so eşim kaç kere değiş dedi de taa babaannemin bile doktoru oydu değiştirmeye kıyamıyorum
16 ekim daha koyu duruyor yapma yarın yap ilk dakika islakken önemli yarım saatten sonra bakmayın yazıyorHer iki testim bunlar ben hep var gibi gördüm ama tamamen kuruduğunda bu çizgiler kayboldu.
Tekrar bugün yapmaya korktum
Bence de değiş bir şey kaybetmezsinJaa echt so eşim kaç kere değiş dedi de taa babaannemin bile doktoru oydu değiştirmeye kıyamıyorum
Bakalım bi termin alınca ne yapcak bu seferBence de değiş bir şey kaybetmezsin