Hamilelik testi sonucum? Kafam cok karıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünü seveyim de get allah aşkına
Gr aklımız kalmış onuda sen alma
Meryem değilsen babasız hamile kalamazsın
Hamileysen ve istemiyorsan çaresine bak
Zaten yakin zamanda ilişki yaşayip hamile kalsam neden burada gonderi acayim yav. Yaptigimin sonucu der basimin çaresine bakardim.

Zaten yakin zamanda ilişki yaşayip hamile kalsam neden burada gonderi acayim yav. Yaptigimin sonucu der basimin çaresine bakardim.
Gebelik hormonları bir şekilde yükselmiştir
5 yıl önce sürtünmeyle ilgili birşeyse bence ilksin🥴

Evet internette ust yorumdaki arkadas yazdiktan sonra arattim farkli hastaliklarda yükselebiliyormus. Ben sadece hamilelik olduğu zaman yukseldigini saniyordum.
Gebelik hormonunuzun yüksek olduğu sonucuna nasıl vardınız? Doktorunuz kan testinde hcg bakmamış anladığım kadarıyla. Evde yapılan test kitindeki yarım saat sonraki pozitiften bu sonuca varamazsınız.

Evet internette ust yorumdaki arkadas yazdiktan sonra arattim farkli hastaliklarda yükselebiliyormus. Ben sadece hamilelik olduğu zaman yukseldigini saniyordum.
Pozitif çıkan test sonucunu
5 yıl önce sürtünme yoluyla hamileliğe ordanda milyonda bir yaşanan rahimde taşlammış cenine yormak mı
Acaba hcg hormonu başka sebeplerden yüksek çıkabilir mi
Neden basit düşünmek bu kadar zor allahım🥴🤷‍♀️

Herkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Oncelikle yaşım 25 ve bekarım. Bundan 5 sene önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Ve kendim anksiyete hastasi olarak tedavi aliyorum, bu durum iyice sinir etti beni. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
:işsiz:kullanma talimatı okumak güzel şeydir..

Herkese merhaba. Gonderi biraz uzun olabilir kusura bakmayin. Bundan seneler önce aptallık yaparak sevgilimle yakinlaşma yaşadım, aramizda tam cinsel ilişki olmadi ama birseyler yaşadık. Ve sonradan tovbe ettim, birdaha kimseyle aynı tarzda birşey yaşamadım. Geçenlerde süreklilik gösteren karın agrisi yüzünden doktora gittim ve kadın bana "Hamile olabilir misin?" Dedi. Hayir dedim tabiikide. Doktor ektopik gebeliken falan bahsetti ve kafamı kurcaladı bu durum iyice. Bilimsel olarak mümkün olmasa da bir de ustune gecenlerde bir kadının hamile kaldığını ve karninda ölmüş bebegi farkinda olmadan 20 sene tasimasiyla falan ilgili haber görünce gittim test aldim. İlk yarim saat sonuc negatifti sonra aynen bu gorseldeki gibi pozitif oldu. İkinci test yaptim yine ayni. Biliyorum saçma gelebilir ama bu durumun seneler onceki iliskiyle alakasi olabilir mi? Pozitif cikmasina anlam dahi veremiyorum dedigim gibi yillardir kimseyle ilişkim yok. Teşekkür ederim simdiden cevaplar için
5 sene önce tam yaşamadığınız cinsellikten hamile kalıp yavrunuzu askerliğe gidene kadar içinizde mi taşıyorsunuz yani :KK70: Türkiyede cinsellik tabusu çok fena çok. Üreme sağlığı eğitimi zorunlu olmalı ama öyle regl olmayı anlatacaklar diye gizlice konferans salonlarına saklamalı değil.Gebelik testlerinde ilk sonuca bakılır uzuuun uzun bekletince test bozulur zaten.

5 sene önce tam yaşamadığınız cinsellikten hamile kalıp yavrunuzu askerliğe gidene kadar içinizde mi taşıyorsunuz yani :KK70: Türkiyede cinsellik tabusu çok fena çok. Üreme sağlığı eğitimi zorunlu olmalı ama öyle regl olmayı anlatacaklar diye gizlice konferans salonlarına saklamalı değil.Gebelik testlerinde ilk sonuca bakılır uzuuun uzun bekletince test bozulur zaten.
Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.

Beş senedir karnınızda bebek taşıdığınıza inanıyorsunuz yani 😂

Hamilelik testleri ilk beş dakikada sonuç verir, sonrasında çıkan sonuçlar önemsizdir. Bütün hamilelik testleri yarım saat bekletirseniz pozitif olur zaten.

Oyle demeyin. Negatif çıkmıştı benim. Bir kaç saat sonra çok hafif pembelik olmuştu ve hamileymisim. Belli olmuyor. Konuya gelirsek sadece kahkaha attım :)

Evet ama yorumlara baksaniza taş alip taşlamadiklari kaldi bir tek. Baska zaman da kadın dayanismasi falan derler, evet bu konuda cahilim ama ruh hastasindan tut yazdilar yorumlarda. Bu kadar nefret kusacak ne yazdım diye tekrar tekrar okudum gonderiyi.
Güzel kardeşim şu konunun neresiyle dayanışmamız gerekiyor tam olarak?

Azıcık eğlendik sadece nefret kusmadık. Kusura bakma ama çok komik bir konu açmışsın eğlenmesek ayıp olurdu.

Sana ruh hastası demedim, bunu dalga geçmek için değil ciddi ciddi sorduysan tedaviye ihtiyacın vardır diye düşünüp hastane tavsiye ettim.

Güzel kardeşim şu konunun neresiyle dayanışmamız gerekiyor tam olarak?

Azıcık eğlendik sadece nefret kusmadık. Kusura bakma ama çok komik bir konu açmışsın eğlenmesek ayıp olurdu.

Sana ruh hastası demedim, bunu dalga geçmek için değil ciddi ciddi sorduysan tedaviye ihtiyacın vardır diye düşünüp hastane tavsiye ettim.
Teşekkür ederim.

Oyle demeyin. Negatif çıkmıştı benim. Bir kaç saat sonra çok hafif pembelik olmuştu ve hamileymisim. Belli olmuyor. Konuya gelirsek sadece kahkaha attım :)
Yazmayın işte bunları konu sahibi ciddiye alıyor, beş senedir hamile olabileceğine daha çok inanıyor.

Benim testler hep pozitife dönüyor üzerinden zaman geçince. Ona bakarsak şu zamana kadar elli kez falan hamile kalmış olmalıydım 😂

Zaten tedavi olduğunu söylüyor neden dalga geçiyor sunuz . Az bi insan olun. Siz ve digerleri gibiler zorbasiniz.
Şaka mısın sen? Ne zorbalığı. Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun.
Güldük eğlendik ama olmayacağı o kadar belli ki. Bu sorunun sorulmasındaki amaç ne olabilir? 5 Ay dese neyse hadi etkilenmiştir diyeceğim ama koskoca 5 yıl. Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına, duyar kasacak yer mi burası? Sen insan ol, insanlıktan pek nasibini almış gibi durmuyorsun. Terbiyesiz.

Şaka mısın sen? Ne zorbalığı. Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun.
Güldük eğlendik ama olmayacağı o kadar belli ki. Bu sorunun sorulmasındaki amaç ne olabilir? 5 Ay dese neyse hadi etkilenmiştir diyeceğim ama koskoca 5 yıl. Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına, duyar kasacak yer mi burası? Sen insan ol, insanlıktan pek nasibini almış gibi durmuyorsun. Terbiyesiz.
Senin ne oldugun sen kimsin demenden belli hayirdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X