Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Evet belli belirsiz bir şey var? Adete kadar tekrarlamaya devam edin bence

Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.

Eklentiler

• IMG_20241019_175243.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.
O kadar silik ki zor gördüm ben de regle kaç gün var
?

Yani hafif bir gölge var gibi ama bilemedim kaç gün var bata
1 hafta var çok erken yaptım maalesef

Birde kaset test sanırım erken gebelik testi yapın ilk idrarla bence varsa daha net çıkar
Evet laboquick kaset test ve ilk idrarla yapmadım zaten testler yeni gelmişti heveslenip öylesine yaptım. Sonrasında gölge çizgiyi gün ışığında görünce emin olamadım. Pazartesi erken gebelik testini deneyeceğim.

Merhaba bende bişey sormak istiyorum Regl günüm normalde 19 Ekim Regl olmadım 14 Ekim kan verdim değer 0.19 çıkmıştı bugün sabah idrar testi yaptım negatif kan vermeme gerek var mı yoksa kan vermeli miyim
Regl düzensizse gecikmenin 10.gününü beklenmeyin geç döllenme ihtimaline karşılık

Regl düzensizse gecikmenin 10.gününü beklenmeyin geç döllenme ihtimaline karşılık
Üç dört aydır reglm düzenli olarak ay başı oluyordum 1,3 arası diğer ay doğum kontrol hapı kullandım yarıda bıraktım 12 gün felan kullandım 1 eylülde Regl olmuştum 21 eylülde tekrar oldum 4,5 ekimde yumurtlama dönemimdi uygulamaya göre yumurtlamadan iki gün önce değerlendirdik yumurtlamadan iki gün sonrasını değerlendirdik doktor kan verdiğimde erken verdiğimi söyledi Regl gecikmesinin beşinci gün gel dedi yani 19 Ekim tahmini Regl dönemim 24 25 Ekim gibi mi kan vermeliyim

Kızlar merhaba, ben hala adet olmadım Sol kasık batmam dün o kadar oldu ki ne oldu diye kalkındım. Hem batmam hem yanıyor sanki içi, göğüslerim büyümüştü şimdi ara ara sızlıyor. Dün gece uçları da bir yandı geçti. Akıntım bol ve beyaz. Ama 25’ine kadar bekleyeceğim. Dün yumurtalık kistini araştırdım acaba kistim mi oluştu da batma mı yapıyor diye düşündüm

Merhaba ben ocak ayında 9 gün geciktikten sonra doktora gittim Beta 1113 fakat sağlıksız gebelik oldu ve kürtaj oldum. Ağustos ayında da kimyasal gebelik geçirdim. Eylül 20 de âdet gördüm. Ekim 8 de tedavi amaçlı doktora gittim âdete daha 7 gün vardı. Kanda beta negatif çıktı.Doktor adetin ilk 3 günü içinde gel dedi. 17 Ekim'e randevu aldım fakat adetim geçti ben randevu aldığım için gittim. Ve doktor tekrar Betaya bakalım dedi. Sonuç 89 çıktı. 2 gün arayla 250.6 ve tekrar 2 gün arayla 500.6 doktor 10 gün sonra gel dedi. İçime sinmedi acaba betaya tekrar 2 günde bir baktırmalı mıyım? Yoksa 10 gün bekleyip öyle mi gideyim kontrole?

Bence bi test yapmalısın kendine bi şans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…