Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Bence bi test yapmalısın kendine bi şans ver
Hala arada sırada ovülasyon bakıyorum, o kadar bir inanasım yok ki… Bir şeyler varsa da erken öğrenmek istemiyorum sanırım iki ay önce 25’i adet olurdum o yüzden kafamda o tarih varr. Senin nasıl gidiyor hamilelik?

Bence bir beş gün sonra ara kontrol yap yükseliyor mu diye. Ben sanırım pimpirikli olduğumdan üç günde bir giderdim. Doktor artışta sıkıntı görmemişse 10 gün sonra gel demiş olabilir. Senin içine ne siniyor?

Ocak ayındaki sağlıksız gebelikte adetim 9 gün geçtikten sonra gitmiştim ve direk 1113 tü değerim ondan sonra cok az bir çıkıp bir düştü en son kürtaj oldum. Simdi ise gecikmemin üzerinden 6 gün geçti pazartesi degerim 250 den 500 e çıkmış doktor değerler normal dedi 2 katına çıkmış ama benim içim rahat değil değer bana çok düşük gibi geldi. Cuma günü tekrar Betaya bakmak istiyorum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun.

O zaman baktırın içiniz rahat olsun

Ovulasyon hiç kullanmadım anlamıyorum da bişey çıkıyor mu peki onda yaptığın zaman ?
Geçen ay kaçında olmuştun peki çok uzun sürüyor mu döngün?
Benim suanlık iyi farklı bi durum yok hastaneye gitmedim halen biraz daha bekleyip gidecem

Bazı kişiler ondan öğreniyor ama regl olacağın zaman da koyu çıkıyor. Açıkçası çok bir güvenim yok öylesine yapıyorum. 2 Eylülde oldum adet döngüm 40’a kadar uzuyor. 9 Ekimde bakmıştım negatifti ama o tarihe yakın tarihlerde de ilişki yaşadım onlardan bir şey çıkabilir çok erken baktım sanırım. Önceki aylarda 25lerde oluyordum o yüzden beklemek istiyorum şu an belirtim olsa da. Tüm arkadaşlarım gecikmiş bendeki gibi bir gecikme değil ama belki de mevsim geçişidir

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım vardır

Test yaptınız mı tekrar ? Benim de geç döllenme olabilir ovulasyon takibi yapıyorum koyulaşıyor adetim 4 gün geçti kaset testler negatif

Arkadaşlar bugün kontrole gittim kese göründü ama bebeği görmedik son adet tarihim 4 Eylül . Ultrasyonda 4- 5 haftalık dedi doktor.
Kese etrafında kanama gördüm dedi ama pek sorun edilecek bişe değil dedi duphaston ilaç yazmış kullanmam için 2 hafta sonra gel dedi

Merhaba benim de adetim 10 gün gecikti ve idrar testi yaptım 3 gün önce negatif çıktı bugün ise lekelenmem oldu açık pembe tonlarında sabah kan vericem acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi istiyoruz ve bekliyoruz inşallah olur

Merhaba ne yaptınız bi gelişme varmı

Kızlar merhaba umarım hemen görürsünüz ben erkek arkadaşımla korunmalı ilişkiye girdim geçen ay 11 Eylül'de regl olmuştum fakat reglim hala gelmedi 9 Ekim gibi kahverengeli pıhtılı kanamam oldu 1 haftaya yakın sürdü sonrasında bu hafta göğüslerim şişti her reglmde oluyor nerdeyse şüpheden dolayı test yaptım regl gecikmenin üstünden 18 gün gecmisgi iki kere yaptım negatif çıktı hamile değilim diye umuyorum sizce regl mi olucam hafif de karnım ağrıyor

Merhaba ne yaptınız bi gelişme varmı
Regl olmadım ama üç gün süren kahverengi leke yaşadım, şimdi de iki gündür yumurta piki yakaladım onu değerlendirmeyi düşünüyorum. Bugün bi test yaptım çok silik gördüm gibi ama ümitlenmek istemiyorum çünkü kameraya gözükmüyor. Değerlendirdikten sonra da negatifi görürsem doktora gideceğim. Bende durumlar karışık şu an maalesef

Değilsindir regl olmuş olabilirsin bile

Hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu ay olur Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…