- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
-
- Konu Sahibi lapislazuli
Rahimde doluluk ve arada kasık batmaları var ara sırada da göğüs hassasiyeti adet belirtisi de yok anlamıyorum gebelik olsaydı çoktan mide bulantıları başlardı ilk gebeliğimde 7.haftada başlamıştı bulantılarYaklaşık 13-14 gün veriyorlar maksimum son ilişki tarihinden itibaren, silik de olsa da çıkardı. Belirti var mı şu an?
Bulantı erken belirti değil diye biliyorum maalesef hiç gebelik yaşamadımRahimde doluluk ve arada kasık batmaları var ara sırada da göğüs hassasiyeti adet belirtisi de yok anlamıyorum gebelik olsaydı çoktan mide bulantıları başlardı ilk gebeliğimde 7.haftada başlamıştı bulantılar
Kan verme şansım yok ama normal testte artık çıkar kesin sonuç dimi? Onu yapmaya çalışıcamBulantı erken belirti değil diye biliyorum maalesef hiç gebelik yaşamadımSiz de 7. Hafta demişsiniz zaten. Kan vermeye gidin isterseniz idrara yansımayan hamileler de var diye duydum, doğru mu bilmesem de.
Varsa çıkar bir yapın bakalım sonuç ne olacak?Kan verme şansım yok ama normal testte artık çıkar kesin sonuç dimi? Onu yapmaya çalışıcam
Siz tekrardan test yaptınız mı gecikmenin kaçıncı günündesinizVarsa çıkar bir yapın bakalım sonuç ne olacak?
Sizin sonuç ne olduVarsa çıkar bir yapın bakalım sonuç ne olacak?
Ben bu gün adet oldumKızlar durumlar nedir?
Ben de bugün yarın bekliyorum adet olurum. Göğüslerim patlayacak gibi yine her adet öncesi olduğu gibi. Test yaptım negatif.
Yok yapmadım ben 20 küsür ekimleri bekliyorum en uzun döngüden hesaplarsam 4. Gündeyimm. Gelen giden yok bazen bir ay olmadan geçiyor o yüzden ekimin sonunu bekliyorum.Siz tekrardan test yaptınız mı gecikmenin kaçıncı günündesiniz
Sonuç belirsiz şu an haftaya yapacağım test ya da direkt kan vereceğim. Erken öğrenmemiş olurum. Regl olmadım hala. Doluluk hissi gitti ama kasık batmam devam ediyor göğüslerim de büyüdü geceleri sızlıyor sadece. Pek bir ümidim yok ama haftaya göreceğiz.Sizin sonuç ne oldu
En azından rahatladınız öyle düşünün…Ben bu gün adet oldum
Gecikmeniz var mıydı?Ben de bugün yarın bekliyorum adet olurum. Göğüslerim patlayacak gibi yine her adet öncesi olduğu gibi. Test yaptım negatif.
Benimde reglime 9 gün kala salı çarşamba lekelenmem oldu damla damla kırmızıydı bende erken adet oluyorum diye düşündüm ama bugünde kesildi normal beyaz akıntı geliyor ve göğüs ağrım karın ağrım adet olucakmışım gibi benimde döngüm sizinki gibi uzun genelde 35-40 günde adet oluyorum kafam çok karışıkYok yapmadım ben 20 küsür ekimleri bekliyorum en uzun döngüden hesaplarsam 4. Gündeyimm. Gelen giden yok bazen bir ay olmadan geçiyor o yüzden ekimin sonunu bekliyorum.
Sonuç belirsiz şu an haftaya yapacağım test ya da direkt kan vereceğim. Erken öğrenmemiş olurum. Regl olmadım hala. Doluluk hissi gitti ama kasık batmam devam ediyor göğüslerim de büyüdü geceleri sızlıyor sadece. Pek bir ümidim yok ama haftaya göreceğiz.
En azından rahatladınız öyle düşünün…
Gecikmeniz var mıydı?
Yok bugün veya yarın adet olmam lazım 29-30 günde 1 oluyorum.Yok yapmadım ben 20 küsür ekimleri bekliyorum en uzun döngüden hesaplarsam 4. Gündeyimm. Gelen giden yok bazen bir ay olmadan geçiyor o yüzden ekimin sonunu bekliyorum.
Sonuç belirsiz şu an haftaya yapacağım test ya da direkt kan vereceğim. Erken öğrenmemiş olurum. Regl olmadım hala. Doluluk hissi gitti ama kasık batmam devam ediyor göğüslerim de büyüdü geceleri sızlıyor sadece. Pek bir ümidim yok ama haftaya göreceğiz.
En azından rahatladınız öyle düşünün…
Gecikmeniz var mıydı?
Ovülasyon testi yapıyorum arada sırada ama sıvı alımlı (normalde kesmem lazım sıvıyı), birlikteliklerimizi de kesmedim devam ediyoruz keyfimize göre bakalım adet olacak mıyım? Akıntı dışında gelen giden yok çok yoğunSiz tekrardan test yaptınız mı gecikmenin kaçıncı günündesiniz
Sizde tarih yaklaştığında test yapın benceBenimde reglime 9 gün kala salı çarşamba lekelenmem oldu damla damla kırmızıydı bende erken adet oluyorum diye düşündüm ama bugünde kesildi normal beyaz akıntı geliyor ve göğüs ağrım karın ağrım adet olucakmışım gibi benimde döngüm sizinki gibi uzun genelde 35-40 günde adet oluyorum kafam çok karışık
Gecikmesini bekleyin iyice belki geç döllenmedirrYok bugün veya yarın adet olmam lazım 29-30 günde 1 oluyorum.
Adet olmazsam yapıcam ama daha zamanı var 1 haftam varSizde tarih yaklaştığında test yapın bence
Belirtiler yoğun mu?Adet olmazsam yapıcam ama daha zamanı var 1 haftam var
Yok ya hiç umudum yok 1 yıldır aynı terane..Gecikmesini bekleyin iyice belki geç döllenmedirr
Belirgin bir sorununuz var mı?Yok ya hiç umudum yok 1 yıldır aynı terane..