• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik stresi ayrı , Ananem ayrı..

O kadar haklısınız ki , diyoruz ki yahu bak bir ayağın çukurda Allah gecinden versin ama al eline tesbihini dualarını et elinden geldiğince ahiretine yatırım yap. Para konusu yapma dünya malı dünyada kalır , az ağzına sahip çık tatlı dilli olmak bu kadar mı zor? İnsanlar seve seve baksın sevap kazanalım desinler. Yemeğini yaparsın tuzsuz yemesi gerek alın önümden ben bunu yemem hayvan mıyım ben.. anneme sürekli , ne biçim iş yapıyorsun vs. üzülüyorum anneme az önce ki hanımında dediği gibi sınavımız da bu galiba..
Eşimin rahmetli halası böyleydi. Her yemeği yemez, yemeklere de bir kulp bulurdu. Sadece kızının baktığından memnundu oda. Gelini yürüyüş yaptırıyor diye düşman olmuştu kadına. Halbuki o yürüyüş yaptırmasa yatalak kalacaktı. En son gelini ben bakmıycam kaldıramıyorum artık dedi. Bir daha da almadı eve.

Böyle bir anneanne bizde vardı. Yapılan hiçbir şeyden memnun olmaz. Bir teşekkürü çok görürdü. Gençliğinde anneme yaptıklarını anlatmıyorum bile. Yani yaşlılıktan değil kişilikten kaynaklı. Biz saldık tamamen ne arıyoruz ne soruyoruz. Ha bu arada insanoğlu yaşlanacağını bilen bir varlık. Ona göre yaşayacak. Gençliğinde çevrene hayatı zehir edersen yaşlılığın da böyle yalnız kalırsın. Ben de bu motto var. :)

alınganlık etmeye gerek yok. düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta bunu biliyoruz ve hepimiz için geçerli. sizin için de, benim için de.
ben bu anneanne meselesini sizin sınavınız gibi görüyorum.
hepimizi hayatta üzen şeyler vardır.
sizinkisi de bu demek ki.
bu sizin sınavınız diye geçimi zor bir insana bakmak zorundasınız demek bana ters geliyor. 9 çocuğu var, diğerleri bakmama lüksüne sahipse bu anne ve kızı da olmalı.

80 yaşında bir insan nasıl kemoterapi kaldırıyor ki? O kadar yaşlılara genelde yapmıyorlar.

Bence iyilikle anlatsın anneniz, doğumdan sonra gelicez seni almaya inş desin.

Ayrıca pandemi var, siz hamilesiniz, zırt pırt hastane ziyaretleri yapacak son kişi eşiniz olmalı.

Böyle bir anneanne bizde vardı. Yapılan hiçbir şeyden memnun olmaz. Bir teşekkürü çok görürdü. Gençliğinde anneme yaptıklarını anlatmıyorum bile. Yani yaşlılıktan değil kişilikten kaynaklı. Biz saldık tamamen ne arıyoruz ne soruyoruz. Ha bu arada insanoğlu yaşlanacağını bilen bir varlık. Ona göre yaşayacak. Gençliğinde çevrene hayatı zehir edersen yaşlılığın da böyle yalnız kalırsın. Ben de bu motto var. :)
Dedikodu gibi olacak ama gençliğinde yaptıklarını anlatsam suratına bakılmaz bi insanmış dersiniz..

Dedikodu gibi olacak ama gençliğinde yaptıklarını anlatsam suratına bakılmaz bi insanmış dersiniz..
Bizimki de öyle :)) Düşürmeye çalıştığı çocuk sakat kaldı diye itekleyen bir insandır kendisi. Biri çıkıp bu da sizin imtihaniniz dese h.....r ordan derim yani net.

Bizimki de öyle :)) Düşürmeye çalıştığı çocuk sakat kaldı diye itekleyen bir insandır kendisi. Biri çıkıp bu da sizin imtihaniniz dese h.....r ordan derim yani net.
Vallahi ne diyeyim bilmiyorum yine de merhametli yetiştik çok şükür kötü söz kullanmamaya özen gösteriyorum. Ama ananemin gözünde 30 yaşında geldiğim halde dayımın 5 yaşında ki oğlu kadar kıymetim yok

Vallahi ne diyeyim bilmiyorum yine de merhametli yetiştik çok şükür kötü söz kullanmamaya özen gösteriyorum. Ama ananemin gözünde 30 yaşında geldiğim halde dayımın 5 yaşında ki oğlu kadar kıymetim yok
Erkek düşkünü değil mi ? Çocuk olsun torun olsun. Seri üretim bunlar her halde. :) Benim annemde öyleydi. Bunca şeye rağmen yine de hizmet ederdi de eleştiri görürdü ... En sonunda noktayı koydu şimdi mutlu. Keşke 30 sene önce yapsaymışım dedi defalarca...

80 yaşında bir insan nasıl kemoterapi kaldırıyor ki? O kadar yaşlılara genelde yapmıyorlar.

Bence iyilikle anlatsın anneniz, doğumdan sonra gelicez seni almaya inş desin.

Ayrıca pandemi var, siz hamilesiniz, zırt pırt hastane ziyaretleri yapacak son kişi eşiniz olmalı.
Vallahi bilmiyorum ne zamana kadar alıcak daha onu da söylemiyorlar iyi mi gidiyor kötü mü onu da bilmiyoruz. Eşim gerekeni söyledi ama babam yine eşime ısrar edecek gelince biliyorum

Erkek düşkünü değil mi ? Çocuk olsun torun olsun. Seri üretim bunlar her halde. :) Benim annemde öyleydi. Bunca şeye rağmen yine de hizmet ederdi de eleştiri görürdü ... En sonunda noktayı koydu şimdi mutlu. Keşke 30 sene önce yapsaymışım dedi defalarca...
Ya benden büyük torunları da var sayısını bilmiyorum kuzenlerin. Ama annem baktığı için hep bize kalıyor yakınız annemle o yüzden..

Benim ananem de çok küfür eder
Ve aşırı huysuzdur
Gençliğinde de aynıydı yani sonradan olan bir şey degıl, boşuna can çıkar huy cıkmaz dememisler. Kimseyi de beğenmez
Herkesi de aşağılar 😂o da 82 , 85 olması lazım

Anneniz diğer kardeşlerini arayıp sizin doğum yapacaginizi söylesin.
Ayrıca dayınız annenize " sen bakmak zorundasın" demiş ya ? Allah annenize yardımcı olsun. Öyle saçmalık olmaz
Herkes sırayla bakmalı.
Bir anne ne kadar zor geliyor insanlara degil mi! Halbuki sürü ile evlâdı var kadının

Benim ananem de çok küfür eder
Ve aşırı huysuzdur
Gençliğinde de aynıydı yani sonradan olan bir şey degıl, boşuna can çıkar huy cıkmaz dememisler. Kimseyi de beğenmez
Herkesi de aşağılar 😂o da 82 , 85 olması lazım

Anneniz diğer kardeşlerini arayıp sizin doğum yapacaginizi söylesin.
Ayrıca dayınız annenize " sen bakmak zorundasın" demiş ya ? Allah annenize yardımcı olsun. Öyle saçmalık olmaz
Herkes sırayla bakmalı.
Bir anne ne kadar zor geliyor insanlara degil mi! Halbuki sürü ile evlâdı var kadının
Yani yapacak bişey yok herhalde başka ısrarla annemde kalırsa da ben anneme doğumda gelme diyeceğim sürekli hastaneye gidip gelicek çünkü pandemi zamanı Kv gelicek derim ne yapayım. Bu arada dayı demedi o lafı Ananem anneme diyor bana sen bakmak zorundasın diye

Yani yapacak bişey yok herhalde başka ısrarla annemde kalırsa da ben anneme doğumda gelme diyeceğim sürekli hastaneye gidip gelicek çünkü pandemi zamanı Kv gelicek derim ne yapayım. Bu arada dayı demedi o lafı Ananem anneme diyor bana sen bakmak zorundasın diye
Anneniz bakar, parasını da oğullarına verir
Yanı genelde böyle oluyor.

Vallahi bilmiyorum ne zamana kadar alıcak daha onu da söylemiyorlar iyi mi gidiyor kötü mü onu da bilmiyoruz. Eşim gerekeni söyledi ama babam yine eşime ısrar edecek gelince biliyorum
Oooo babanız da hayatta ise gerçekten eşinize düşmüyor. Enteresan. Siz tek çocuk musunuz?

Back