tamam bundan sonra ne yazacağımı ne düşüneceğimi size danışırım, rahatlarsınız. olur mu?tek tek cümleleri yazayım hep birlikte rahatlayalım o zaman..
(80 yaşında hasta kadından küfür yüzünden soğumak nedir?
bu nasıl bir vicdan?) soğunabilir. ana avrat düz gidiyorsa aman canııım o da 80 yaşında sallamayım dememek vicdansızlık değil insan olmanın getirisidir.
(ayda 2 kez hastaneye götürmekle eşinizin işleri aksıyorsa bilemedim yani.) o kadar çocuğun içinde torunun kocasına kalıyor ve adam özel sektörde çalışıyor. sanırım hiç özel sektörde çalışmadınız. ayda 2 değil senede 1 gün bile batar o patronun gözüne..
(umarım Allah her hafta hastaneye gitmenizi gerektirecek bir sağlık sorunu ile sınamaz sizi ne diyeyim.)bu da ponçikleştirilmiş aleni bi bedduadır.
cımbızlama demişsiniz de asıl sadece şurası (tabii konuşun dayılarla, bu işi çözebilirseniz daha adil olur.) olumlu. geri kalan tüm cümleler konu sahibine ve annesine sanki 9 çocuk arasında bi bunlar bakmıyormuş da bakmak zorundalarmış gibi iğnelemelerle dolu.
bu arada bir tek ben yanlış anladıysam tüm bu yazdıklarınızı kendi adıma özrümü dilerim. yalnız yorumlara bakılınca görülüyor ki kimse yazdıklarınızdan olumlu bi bakış açısı çıkarmamış. bence anlatmak istediklerinizle üslubunuz arasında bi sorun olabilir.
yani tek tek bunları yazmakla uğraşacak kadar çok boş zamanınıza saygı mı duysam ne desem bilemedim.